Роботизация, 3D принтиране и машини за металооблаботване – това е светът на изложение MachTech & InnoTech Еxpo 2019 Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Реклама

Рекламно присъствие в Инженер.bg


Огромните възможности, които предлагат интернет-базираните професионални медии, като Инженер.bg, разширяват неимоверно инструментариума за рекламно присъствие!


Ако виждате сериозния потенциал за рекламно присъствие в платформата Инженер.bg, не се колебайте да ни позвъните на: 088 77 555 42 или да ни пишете на: office.engineer.bg@gmail.com. Наш сътрудник ще се свърже с вас, за да намерите най-удачното и работещо решение за Вашата реклама!

Издателска къща Инженер.БГ ООД
Фирма Инженер.БГ ООД е собственик на електронната платформа с домейн: ИНЖЕНЕР.BG. Структурата й, както и редакционното съдържание на инженерната медия принадлежат на издателската къща. Всеки опит за копиране на цялата платформа или на части от нея е нарушение за българското законодателство.
Инженер.БГ ООД не носи отговорност на рекламното съдържание на платформата, включително на: банери, топ продуктови предложения и фирмени статии.
Адрес на издателската къща: 1715 София, бул. „Александър Малинов“ 79А, офис 1.