Статии

Айгер Инженеринг: Ние сме работодателска марка с дълбоки и стабилни основи на пазара на труда в Пловдив и региона

23.11.2018 г.


„Успехът ни се крие във вниманието към всеки служител!“, заявиха за Инженер.bg от Айгер Инженеринг. Срещнахме се с представители на фирмата, която е част от швейцарския холдинг Aiger Group, в рамките на „Дни на кариерата“ – ежегодно кариерно изложение, което се провежда в Технически университет – София и филиала му в Пловдив. Освен за редица интригуващи технически проекти, от Айгер ни разказаха и как поддържат мотивацията и високата квалификация на служителите си винаги в топ форма.„За никого не е тайна, че влагаме огромни усилия в квалификацията и личностното развитие на всеки от служителите в компанията. Именно това е причината да сме работодателска марка с дълбоки и стабилни основи на пазара на труда в региона на Пловдив, а и в България“, подчертаха от компанията.


В Айгер Инженеринг регулярно се провеждат различни обучения за допълнителна квалификация и за придобиване на нови знания и умения, като при всяко едно се гони оптимален баланс между теория и практика. Една от утвърдените и разработени от дружеството програми, е тази за работа с фрезови машини с цифрово управление. Това обучение помага на начинаещите оператори да придобият увереност в действията си. В него се включват дори и дългогодишни служители на фирмата, които имат желание да обогатят професионалните си перспективи“, обясниха от Айгер.


Друг важен аспект от работата в предприятието включва онлайн вътрешнофирмената система за управление на знанието и вътрешните обучения „Айгер професор“, която дава на служителите от всички отдели знанията, които са им нужни за по- ефективно изпълнение на задачите им. Ето защо специалисти от отделите Финансов, Логистика, Маркетинг и продажби и др. редовно преминават подготовка за работа с продукта.„Въпреки че сме инженерингова компания в областта на машиностроенето, т.нар. „меки“ умения, или soft skills, са неизменна част от бизнеса. Ето защо колегите могат да се възползват и от обучение на теми като например Преговори и договаряне““, посочиха от фирмата.


Специално обучение е предвидено и за управленския екип на Айгер Инженеринг. „Коучингът на тема „Управление на малки екипи до 10 човека“ се превърна в креативен процес за развиване на личностните качества на всеки лидер, резултатите от който бяха налице още в следващите дни“, разказаха от Айгер Инженеринг.


Компанията е доказана в разработката на иновативни и индивидуални решения за тютюневата и фармацевтичната индустрии. Ако мислиш, че можеш да откриеш своето място именно там, не се колебай да изпратиш кандидатурата си!


Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Айгер Инженеринг

Новини

 • Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Въздухът, водата и храната са основа на човешкото съществуване. А питейната вода всъщност е най-важният продукт за нашето хранене. Тъй като е обект на строги указания и контрол, всеки човек би следвало да има достъп до висококачествена питейна вода. Застоялата вода зад водомера, старите или извънгабаритни резервоари за съхранение, както и лошо изолираните тръбопроводи обаче, са отлични „домакини“, благоприятстващи развитието на вредни патогенни бактерии.

 • Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 • Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  „Най-важният аспект при измерването на изолационно съпротивление е да се елиминира ефектът от остатъчен капацитет. Това се постига при измервания с DC напрежение“, коментираха от фирма Ритбул. Компанията обяви промоционална цена на цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N през юни т.г. „Държим на качествените продукти и услуги и се стремим да предоставяме само доказани предложения от водещи европейски производители“, добавиха от компанията за Инженер.bg.

Интервю