Статии

Айгер Инженеринг: Ние сме работодателска марка с дълбоки и стабилни основи на пазара на труда в Пловдив и региона

23.11.2018 г.


„Успехът ни се крие във вниманието към всеки служител!“, заявиха за Инженер.bg от Айгер Инженеринг. Срещнахме се с представители на фирмата, която е част от швейцарския холдинг Aiger Group, в рамките на „Дни на кариерата“ – ежегодно кариерно изложение, което се провежда в Технически университет – София и филиала му в Пловдив. Освен за редица интригуващи технически проекти, от Айгер ни разказаха и как поддържат мотивацията и високата квалификация на служителите си винаги в топ форма.„За никого не е тайна, че влагаме огромни усилия в квалификацията и личностното развитие на всеки от служителите в компанията. Именно това е причината да сме работодателска марка с дълбоки и стабилни основи на пазара на труда в региона на Пловдив, а и в България“, подчертаха от компанията.


В Айгер Инженеринг регулярно се провеждат различни обучения за допълнителна квалификация и за придобиване на нови знания и умения, като при всяко едно се гони оптимален баланс между теория и практика. Една от утвърдените и разработени от дружеството програми, е тази за работа с фрезови машини с цифрово управление. Това обучение помага на начинаещите оператори да придобият увереност в действията си. В него се включват дори и дългогодишни служители на фирмата, които имат желание да обогатят професионалните си перспективи“, обясниха от Айгер.


Друг важен аспект от работата в предприятието включва онлайн вътрешнофирмената система за управление на знанието и вътрешните обучения „Айгер професор“, която дава на служителите от всички отдели знанията, които са им нужни за по- ефективно изпълнение на задачите им. Ето защо специалисти от отделите Финансов, Логистика, Маркетинг и продажби и др. редовно преминават подготовка за работа с продукта.„Въпреки че сме инженерингова компания в областта на машиностроенето, т.нар. „меки“ умения, или soft skills, са неизменна част от бизнеса. Ето защо колегите могат да се възползват и от обучение на теми като например Преговори и договаряне““, посочиха от фирмата.


Специално обучение е предвидено и за управленския екип на Айгер Инженеринг. „Коучингът на тема „Управление на малки екипи до 10 човека“ се превърна в креативен процес за развиване на личностните качества на всеки лидер, резултатите от който бяха налице още в следващите дни“, разказаха от Айгер Инженеринг.


Компанията е доказана в разработката на иновативни и индивидуални решения за тютюневата и фармацевтичната индустрии. Ако мислиш, че можеш да откриеш своето място именно там, не се колебай да изпратиш кандидатурата си!


Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Айгер Инженеринг

Новини

 • Ново топ предложение от СР Абразиви & Инструменти – само сега лентов шлайф UBC 9-R на специална цена

  Ново топ предложение от СР Абразиви & Инструменти – само сега лентов шлайф UBC 9-R на специална цена

  Утвърдената на българския пазар фирма, специализирана в предлагането на електрически инструменти, машини и пневматични инструменти, СР Абразиви & Инструменти, ще зарадва своите потребители с ново топ предложение, съобщиха от компанията. „Представяме на вашето внимание по-мощния и по-лек лентов шлайф UBC 9-R на специалната цена от 865 лв. без ДДС. А към него сме подготвили и подарък – 10 броя ленти шкурка и 5 броя ленти кече“, заявиха от СР Абразиви & Инструменти.

 • БулЕлектрик Груп: „Откриваме напълно интегриран офис с шоурум със система за автоматизация Vantage Controls“

  БулЕлектрик Груп: „Откриваме напълно интегриран офис с шоурум със система за автоматизация Vantage Controls“

  Съвсем доскоро идеята за умния дом звучеше повече като научна фантастика за голяма част от широката общественост. Но въпреки нарастващия интерес напоследък, все още се наблюдават известни колебания и несигурност по отношение на коректността на работата на домашните свързани системи или тяхната цена. Една от компаниите на българския пазар, която от години активно се занимава с внедряване на подобни автоматизирани решения за дома, е фирма БулEлектрик Груп.

 • Телетек Електроникс: Адресируемите мини модули SensoIRIS MINP M вече са с обогатени функционални възможности

  Телетек Електроникс: Адресируемите мини модули SensoIRIS MINP M вече са с обогатени функционални възможности

  Утвърденият български производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс разшири функционалните възможности на адресируемите мини модули с един вход за свързване на външни устройства за управление SensoIRIS MINP M, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Отсега нататък нашите клиенти ще могат да се възползват от няколко допълнителни функции, които подобряват и разширяват приложението на тези модули“, допълниха от Телетек Електроникс.

Интервю

 • Анастас Илиев от НЕС: „Ние вярваме в качеството на нашите продукти и работим за успеха на компанията“ – част II

  Анастас Илиев от НЕС: „Ние вярваме в качеството на нашите продукти и работим за успеха на компанията“ – част II

  Да работиш в името на своите клиенти! Да им осигуриш качествените, надеждни и високо ефективни решения, от които имат нужда... Това е пътят, по който от години е поела водещата българска компания, специализирана в областта на отоплението и БГВ – Нови енергийни системи ООД. А повече за дружеството, за производствения процес в предприятието и най-новите разработки на фирмата в гр. Шумен, пред екип на Инженер.bg разказа г-н Анастас Илиев, мениджър „Доставки“ в НЕС.