Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

БКК 95 произвежда метални изделия за бита и компоненти за световни мебелни брандове

26.09.2019 г.

БКК 95 ООД е металообработваща компания, създадена през 1995 г. Дружеството притежава три производствени площадки с обща площ от над 75 000 m2 и персонал от над 200 човека. Повече от 90% от продукцията на метални изделия и компоненти на фирмата се реализира в страни от Европейския съюз и Северна Америка. „Стартирахме и се развиваме като 100% семейна компания и се стремим активно да разширяваме и модернизираме както оборудването ни за всеки етап от производството, така и продуктовата ни гама“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.


 

БКК 95 концентрира своите усилия във високотехнологични решения за производство на качествени метални изделия по индивидуални изисквания на клиента и работи по амбициозна програма за удвояване на производствения капацитет и оборота от продажби.

 

Инвестициите на компанията в усвояването на допълнителни производствени площи и въвеждането на нови производствени мощности са показателни за успешния ѝ напредък. „Само за няколко години дружеството ни реализира редица проекти за техническа модернизация на предприятието, които увеличават значително конкурентоспособността ни. Освен строителство на инфраструктура и увеличаване на закритите производствени площи, планираме инвестиции в закупуването на ново производствено оборудване и в повишаване квалификацията на персонала“, коментираха още от компанията.

 

Българското дружество е създало трайни търговски взаимоотношения с редица компании в мебелната индустрия, включително шведския гигант ИКЕА (IKEA) и други водещи скандинавски фирми.


IKEA е добре познат бранд у нас. Огромното разнообразие от продукти за бита и цялостни интериорни и екстериорни решения правят скандинавската мебелна компания популярна по цял свят. Само от началото на 2019 г. са отворени 12 нови магазина IKEA, с което броят им нараства на 433 по цял свят. Пак през последната година, оборотът й от продажби на дребно е нараснал с 6.5%, достигайки 41.3 млрд. евро.


Сред останалите клиенти на БКК 95 са Martela AB, Totebo AB, Scapa AB, Spaljisten AB, Maja Werk GmbH, HMW Moebel 


„Стремим се да изграждаме фирмена политика на екипна и дългосрочна работа в предприятието, чрез обучение на персонала, социални придобивки и достойно заплащане на труда. Безопасност и ергономичност на работното място са наши основни приоритети. Работим при стриктно спазване на националното и международното законодателство и установената бизнес етика и морал“, разказаха от БКК 95.


 

БКК 95 е дългогодишен доверен търговски партньор на редица международни компании, благодарение на своята последователност в предлагането на продукти и услуги с изключително качество. Същевременно дейността на производителя допринася в голяма степен за развитието на града и региона, в които се намира, чрез коректна корпоративна и данъчна политика, както и чрез спонсорство и благотворителност за местни инициативни.

 

Повече информация за БКК 95 ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: БКК 95, pixabay.com

Новини

 • Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

  Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

  Доказаното българско дружество Индустриален сервиз специализира своята дейност в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация. „Нашият екип разполага с дългогодишен опит в инженеринга и сервиза на аварийно електрозахранване, непрекъсваеми токозахранващи системи, както и на токоизправители за стационарно приложение“, коментираха за Инженер.bg специалистите от българската фирма.

 • БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн.

 • Лагери и динамични системи за движение от Schaeffler за автоматизация чрез роботи

  Лагери и динамични системи за движение от Schaeffler за автоматизация чрез роботи

  Промишлените роботи се утвърдиха като ефективно средство за автоматизация на разнообразна палитра от задачи за машинна обработка и манипулиращи операции. Напредъкът в тази посока набира все по-голяма скорост благодарение на увеличаването на производителността и свързаното с това понижение на разходите по придобиване и на техническия прогрес, свързан със здравината и допустимите натоварвания. Schaeffler е в състояние да предложи лагери за всяка работна става на роботите. Тези решения са рентабилни, динамични и прецизни.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.