Статии

БКК 95 произвежда метални изделия за бита и компоненти за световни мебелни брандове

26.09.2019 г.

БКК 95 ООД е металообработваща компания, създадена през 1995 г. Дружеството притежава три производствени площадки с обща площ от над 75 000 m2 и персонал от над 200 човека. Повече от 90% от продукцията на метални изделия и компоненти на фирмата се реализира в страни от Европейския съюз и Северна Америка. „Стартирахме и се развиваме като 100% семейна компания и се стремим активно да разширяваме и модернизираме както оборудването ни за всеки етап от производството, така и продуктовата ни гама“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.


 

БКК 95 концентрира своите усилия във високотехнологични решения за производство на качествени метални изделия по индивидуални изисквания на клиента и работи по амбициозна програма за удвояване на производствения капацитет и оборота от продажби.

 

Инвестициите на компанията в усвояването на допълнителни производствени площи и въвеждането на нови производствени мощности са показателни за успешния ѝ напредък. „Само за няколко години дружеството ни реализира редица проекти за техническа модернизация на предприятието, които увеличават значително конкурентоспособността ни. Освен строителство на инфраструктура и увеличаване на закритите производствени площи, планираме инвестиции в закупуването на ново производствено оборудване и в повишаване квалификацията на персонала“, коментираха още от компанията.

 

Българското дружество е създало трайни търговски взаимоотношения с редица компании в мебелната индустрия, включително шведския гигант ИКЕА (IKEA) и други водещи скандинавски фирми.


IKEA е добре познат бранд у нас. Огромното разнообразие от продукти за бита и цялостни интериорни и екстериорни решения правят скандинавската мебелна компания популярна по цял свят. Само от началото на 2019 г. са отворени 12 нови магазина IKEA, с което броят им нараства на 433 по цял свят. Пак през последната година, оборотът й от продажби на дребно е нараснал с 6.5%, достигайки 41.3 млрд. евро.


Сред останалите клиенти на БКК 95 са Martela AB, Totebo AB, Scapa AB, Spaljisten AB, Maja Werk GmbH, HMW Moebel 


„Стремим се да изграждаме фирмена политика на екипна и дългосрочна работа в предприятието, чрез обучение на персонала, социални придобивки и достойно заплащане на труда. Безопасност и ергономичност на работното място са наши основни приоритети. Работим при стриктно спазване на националното и международното законодателство и установената бизнес етика и морал“, разказаха от БКК 95.


 

БКК 95 е дългогодишен доверен търговски партньор на редица международни компании, благодарение на своята последователност в предлагането на продукти и услуги с изключително качество. Същевременно дейността на производителя допринася в голяма степен за развитието на града и региона, в които се намира, чрез коректна корпоративна и данъчна политика, както и чрез спонсорство и благотворителност за местни инициативни.

 

Повече информация за БКК 95 ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: БКК 95, pixabay.com

Новини

 • Трокут Тест Груп: Изключителна прецизност на измерване с новата 3D микрокоординатна оптична машина μCMM на Alicona

  Трокут Тест Груп: Изключителна прецизност на измерване с новата 3D микрокоординатна оптична машина μCMM на Alicona

  Bruker Alicona е глобален доставчик на оптични индустриални измервателни технологии за осигуряване необходимото качество на сложни компоненти с различна геометрия, размери и материали. „Едно от последните попълнения в портфолиото на Alicona е микрокоординатна измервателна система µCMM „OPTICAL“, която е в състояние да измерва изключително малки допуски. Тя е първият изцяло оптичен 3D измервателен уред с технологията Focus-Variation“, съобщиха за Инженер.bg от Трокут Тест Груп.

 • Фесто Производство от Career Show: Устремени сме към иновациите и подкрепата на образованието

  Фесто Производство от Career Show: Устремени сме към иновациите и подкрепата на образованието

  Представяне на атрактивни предложения за работа и нови проекти включваше участието на Фесто Производство в кариерното изложение Career Show. Срещнахме се с част от екипа на компанията, за да разберем за работата и разнообразните инициативи в организацията. „Динамиката в индустриалния сектор е доста висока. Стараем се да привличаме младежи, завършили образованието си в Европа и у нас, като предлагаме атрактивни условия“, разказаха пред Инженер.bg от Фесто Производство.

 • Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

  Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

  Отвертките Kraftform Micro на доказаната немска компания Wera намират приложение навсякъде, където е необходима висока прецизност на монтажните операции, а самите те са свързани с използването на крепежни елементи с малки размери. „Голямото количество от микрокрепежни съединения наложи създаването на специални отвертки, които да са бързи, удобни и достатъчно здрави за прилаганите моменти на затягане“, информираха от фирма Ел Ди Джи.

Интервю