Статии

Димас Пласт: В индустриалната ни програма ще откриете широк спектър от електрически и пневматични инструменти и консумативи

29.07.2019 г.

Димас Пласт е утвърдена българска компания, която предлага продукти за обработка на индустриални и автомобилни детайли. Дружеството функционира като външнотърговска фирма, специализирана във вноса на висококачествени химични решения не само за индустрията, но също така и за строителството и за автосервизи. „Химическите консумативи за индустрията, с които работим, са от проверени и доказани производители на световно ниво, което е гаранция за изключително високото им качество“, съобщиха за Инженер.bg от българската търговска компания.

 


Дружеството е на пазара вече над 15 години и е изключителен представител за България на водещи европейски производители. Богатия си асортимент фирмата e диференцирала в няколко категории спрямо направлението, за което се отнасят продуктите. Една от програмите, която разполага със сериозен ресурс от артикули, е индустриалната.

 

„Както всички останали направления, които развиваме, така и за индустриалната ни програма държим на първокласни продукти, които да предложим на нашите клиенти. Разбира се, това е лесно да се осъществи, когато е налице стабилно партньорство с производители, които не правят компромис с качеството“, подчертаха от фирма Димас Пласт.


 

Най-общо асортимента на дружеството в индустриалната програма е представен от следните категории:

 

 - Епоксидни китове, стикове и лепила;

 - Полиуретанови заливки и лепила, конструкционни лепила, цианакрилатни лепила, еластични лепила и уплътнители;

 - Анаеробни осигурители;

 - Технически спрейове, течности и греси;

 - Полиращи продукти и абразиви;

 - Ръчни инструменти, ножчета за заголване на кабели;

 - Електрически и пневматични инструменти;

 - Лични предпазни средства.


 

Всяка от тях включва разнообразие от продукти с конкретно предназначение, спрямо необходимостта и спецификите на съответната индустрия, като можем да видим брандовете на Weicon, Akemi, Starcke, Solvex и др.

 

„Сигурни сме, че можем да удовлетворим, дори и най-взискателните направления в съвременното индустриално производство и да осигурим по-добро функциониране на работния процес, благодарение на нашите продукти“, заявиха в заключение от компанията.

 

Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! Източник на снимковия материал: Димас Пласт ЕООД

Новини

 • Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  MasterTig е добре познато име в продуктовото портфолио на утвърдения финландски производител на заваръчно оборудване Kemppi. „Неотдавна компанията изцяло преобрази тази серия. Сега MasterTig са не само усъвършенствани заваръчни апарати, но представляват напълно ново оборудване за професионална употреба в областта на TIG и MMA заваряването с прав и променлив ток“, коментираха за Инженер.bg от фирма Кимекс, изключителен представител на Kemppi за България.

 • Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Технологии от последно поколение, които успяват да удовлетворят изцяло потребностите в сферата на маркирането на първичната и вторична опаковка, предлага фирма Бетелгиус. Компанията е официален представител на водещия английски производител на индустриални маркиращи системи Linx Printing Technologies. Най-новите модели мастиленоструйни принтери за малки надписи, Linx 8900, са част от категорията „Топ индустрия“ на производителя. Те поставят нов стандарт в бизнеса.

 • Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Thomson, водещ производител на решения за управление на движението, създаде нов онлайн инструмент Linear MOTIONEERING™, който помага на проектантите прецизно да определят и избират електрически линейни задвижващи механизми. Изключително големите възможности на инструмента включват поддръжката на интерактивна серия от въпроси, които улесняват потребителите и им дават възможност да се възползват от обширната база знания на Thomson.

Интервю

 • Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Ако и на вас ви предстои реализация като инженер, то бъдете сигурни, че не е необходимо да прекарвате цял ден в скучни изчисления и сложни чертежи. И нашата рубрика „Един работен ден на....“ има за цел да ви покаже именно различната гледна точка и безкрайните възможности, които нашата професия предоставя. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.