Статии

Димас Пласт: В индустриалната ни програма ще откриете широк спектър от електрически и пневматични инструменти и консумативи

29.07.2019 г.

 

Димас Пласт е утвърдена българска компания, която предлага продукти за обработка на индустриални и автомобилни детайли. Дружеството функционира като външнотърговска фирма, специализирана във вноса на висококачествени химични решения не само за индустрията, но също така и за строителството и за автосервизи. „Химическите консумативи за индустрията, с които работим, са от проверени и доказани производители на световно ниво, което е гаранция за изключително високото им качество“, съобщиха за Инженер.bg от българската търговска компания.

 


Дружеството е на пазара вече над 15 години и е изключителен представител за България на водещи европейски производители. Богатия си асортимент фирмата e диференцирала в няколко категории спрямо направлението, за което се отнасят продуктите. Една от програмите, която разполага със сериозен ресурс от артикули, е индустриалната.

 

„Както всички останали направления, които развиваме, така и за индустриалната ни програма държим на първокласни продукти, които да предложим на нашите клиенти. Разбира се, това е лесно да се осъществи, когато е налице стабилно партньорство с производители, които не правят компромис с качеството“, подчертаха от фирма Димас Пласт.


 

Най-общо асортимента на дружеството в индустриалната програма е представен от следните категории:

 

 - Епоксидни китове, стикове и лепила;

 - Полиуретанови заливки и лепила, конструкционни лепила, цианакрилатни лепила, еластични лепила и уплътнители;

 - Анаеробни осигурители;

 - Технически спрейове, течности и греси;

 - Полиращи продукти и абразиви;

 - Ръчни инструменти, ножчета за заголване на кабели;

 - Електрически и пневматични инструменти;

 - Лични предпазни средства.


 

Всяка от тях включва разнообразие от продукти с конкретно предназначение, спрямо необходимостта и спецификите на съответната индустрия, като можем да видим брандовете на Weicon, Akemi, Starcke, Solvex и др.

 

„Сигурни сме, че можем да удовлетворим, дори и най-взискателните направления в съвременното индустриално производство и да осигурим по-добро функциониране на работния процес, благодарение на нашите продукти“, заявиха в заключение от компанията.

 

Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! 


Източник на снимковия материал: Димас Пласт ЕООД

Новини

 • Тихерт е производител с традиции на качествена инструментална екипировка и нестандартно оборудване

  Тихерт е производител с традиции на качествена инструментална екипировка и нестандартно оборудване

  Тихерт е българска производствена компания, която в продължение на десетилетия изгражда име на надежден доставчик на инструментална екипировка и нестандартно оборудване. „Нашата фирма разработва и произвежда специални инструменти, технологично оборудване и шприцформи в пълно в съответствие с изискванията на клиентите. Ние разработваме комплексни решения – от проектирането, моделирането и производството, до пускането в експлоатация“, коментираха за Инженер.bg от офиса на Тихерт.

 • БИГ процес контрол: Съпротивителни термометри със заварени фланци 54- WFL от Günther

  БИГ процес контрол: Съпротивителни термометри със заварени фланци 54- WFL от Günther

  В съвременните индустриални приложения за измерване на температурата на флуидите се използват предимно термосъпротивления със сензор под формата на чип. Предимства на този тип термометри пред конвенционалните сензори са малките размери, затворената конструкция, краткото време за реакция, устойчивостта на високи температури и на химически и механични въздействия, както и дългият им експлоатационен живот и стабилност, коментираха за Инженер.bg от БИГ процес контрол.

 • Софиана: Пневматични цилиндри P1S на Parker за хранително-вкусовата промишленост

  Софиана: Пневматични цилиндри P1S на Parker за хранително-вкусовата промишленост

  Серията цилиндри от неръждаема стомана P1S на лидера в производството на пневматично оборудване Parker Hannifin е специално предназначена за използване в тежка експлоатационна среда. Хигиенното изпълнение с гладка конструкция, външните уплътнения от флуоркаучук и предварителното запълването на цилиндрите с грес, определят приложимостта на цилиндрите при производството на храни и напитки. Моделите от серията са одобрени за използване в хранително-вкусовата промишленост.

Интервю

 • Таня Пейчинова, директор ЧР на TESY: Стимулираме креативността – безценно е да видиш реализирана своя идея!

  Таня Пейчинова, директор ЧР на TESY: Стимулираме креативността – безценно е да видиш реализирана своя идея!

  TESY е един от водещите европейски производители на електрически бойлери, бойлери с индиректно загряване и електрически отоплителни уреди. През последното десетилетие компанията демонстрира бързо развитие като внедрява широка гама от продукти и патентовани технологични решения, които са в пълно съответствие със съвременните изисквания за енергийна ефективност и с тези, регулиращи опазването на околната среда. TESY е сред най-добрите примери за българско предприятие.