Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Димас Пласт: В индустриалната ни програма ще откриете широк спектър от електрически и пневматични инструменти и консумативи

29.07.2019 г.

 

Димас Пласт е утвърдена българска компания, която предлага продукти за обработка на индустриални и автомобилни детайли. Дружеството функционира като външнотърговска фирма, специализирана във вноса на висококачествени химични решения не само за индустрията, но също така и за строителството и за автосервизи. „Химическите консумативи за индустрията, с които работим, са от проверени и доказани производители на световно ниво, което е гаранция за изключително високото им качество“, съобщиха за Инженер.bg от българската търговска компания.

 


Дружеството е на пазара вече над 15 години и е изключителен представител за България на водещи европейски производители. Богатия си асортимент фирмата e диференцирала в няколко категории спрямо направлението, за което се отнасят продуктите. Една от програмите, която разполага със сериозен ресурс от артикули, е индустриалната.

 

„Както всички останали направления, които развиваме, така и за индустриалната ни програма държим на първокласни продукти, които да предложим на нашите клиенти. Разбира се, това е лесно да се осъществи, когато е налице стабилно партньорство с производители, които не правят компромис с качеството“, подчертаха от фирма Димас Пласт.


 

Най-общо асортимента на дружеството в индустриалната програма е представен от следните категории:

 

 - Епоксидни китове, стикове и лепила;

 - Полиуретанови заливки и лепила, конструкционни лепила, цианакрилатни лепила, еластични лепила и уплътнители;

 - Анаеробни осигурители;

 - Технически спрейове, течности и греси;

 - Полиращи продукти и абразиви;

 - Ръчни инструменти, ножчета за заголване на кабели;

 - Електрически и пневматични инструменти;

 - Лични предпазни средства.


 

Всяка от тях включва разнообразие от продукти с конкретно предназначение, спрямо необходимостта и спецификите на съответната индустрия, като можем да видим брандовете на Weicon, Akemi, Starcke, Solvex и др.

 

„Сигурни сме, че можем да удовлетворим, дори и най-взискателните направления в съвременното индустриално производство и да осигурим по-добро функциониране на работния процес, благодарение на нашите продукти“, заявиха в заключение от компанията.

 

Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! 


Източник на снимковия материал: Димас Пласт ЕООД

Новини

 • БГ Роботи представя новия KR IONTEC на KUKA – робот за всякакви задачи в категория полезен товар от 30 до 70 kg

  БГ Роботи представя новия KR IONTEC на KUKA – робот за всякакви задачи в категория полезен товар от 30 до 70 kg

  „Роботът KR IONTEC е наследник на KR 60-3 и създава нови стандарти по отношение на гъвкавостта в средния клас полезна товароносимост. „Избирайки KR IONTEC, потребителят придобива изключително гъвкав робот с най-добрия работен обхват за своя клас и с различни възможности за монтаж. Тези характеристики го правят подходящ за широк спектър от приложения в диапазона на полезна товароносимост от 30 до 70 kg“, съобщиха за Инженер.bg от фирма БГ Роботи (Витто ООД).

 • Лесно планиране, енергийна ефективност, прецизност и надеждност – причините да се доверите на новите чилъри Rittal

  Лесно планиране, енергийна ефективност, прецизност и надеждност – причините да се доверите на новите чилъри Rittal

  „Машиностроителната индустрия вече преживя икономически трудна 2019 г. Поради кризата с COVID-19 през 2020 г. се очаква още един производствен спад. Тези обстоятелства насочват инженерния свят към силни и надеждни партньори, на които той може да разчита. Ситуацията поставя под въпрос използването на остарели процеси и повече отвсякога въвеждането на мерки, които могат да доведат до значителни спестявания на разходи“, коментираха за Инженер.bg от фирма Ритал.

 • DVM Chiller – мощна система, съчетаваща въздухоохлаждаем чилър и централна климатизация от Samsung

  DVM Chiller – мощна система, съчетаваща въздухоохлаждаем чилър и централна климатизация от Samsung

  Иновативно чилър устройство разработи Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), направлението за климатична техника на технологичния гигант Samsung. „DVM Chiller е мощна система, която съчетава въздухоохлаждаем чилър и система за централна климатизация с променлив дебит на хладилния агент. Водоохлаждащият термопомпен агрегат (чилър) е проектиран така, че да предложи по-висока енергийна ефективност и лесно приложение“, коментираха от българския офис на дружеството.

Интервю

 • Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Когато си художник по душа, всеки бял лист хартия е нова възможност да реализираш идеите си. А ако прибавиш и техническите знания на инженерната професия, възможностите се превръщат в необятна вселена. Именно такава съдба „сполетява“ инж. Стоян Атанасов, конструктор в отдел „Разработване на платформи“ в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, който е и днешният ни гост в рубриката „Ако (не) бях инженер“. Вижте какво още сподели той пред екипа на Инженер.bg.