Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Димас Пласт представя Akemi – професионални химически продукти за промишлеността

26.02.2020 г.


Всяка индустрия е подчинена на собствените си изисквания и правила. Ето защо индустриалните предприятия не се нуждаят от готови решения, а от правилна идентификация на специфичните им нужди. „Продуктите от гамата на Akemi се произвеждат в точните пропорции за всеки клиент. Сред тях са адаптирани двукомпонентни замазки и лепила на базата на полиестер и епоксидна смола с най-високо качество за широк спектър от приложения, както и двукомпонентни замазки и лепилни системи за индустриални решения, които се предлагат съобразно конкретните изисквания“, разказаха за Инженер.bg от Димас Пласт – официален представител на Akemi за България.


Индивидуално разработване на продукти за промишлеността

 

Повече от 80 години Akemi е водещ лидер в областта на химическата обработка на камъни и автохимията. Продуктите на компанията са разработени на базата на полиестер, епоксидни, полиуретанови и епоксиакрилатни материали и се използват от професионалисти по цял свят при свързване, уплътняване и ремонт.

 

Като компания, ориентирана към бъдещето, Akemi непрекъснато работи за усъвършенстване и разширяване на продуктовата си гама, за да може да предложи на своите клиенти иновативни решения. „В случай че съществуващата номенклатура не предоставя подходящо решение за целите на дадено предприятие, немският производител може да разработи необходимите химически продукти в тясно сътрудничество с клиента, тъй като разполага със собствена лаборатория“, разказаха от българската фирма Димас Пласт.


Възползвайте се от специални условия като читател на Инженер.bg! Свържете се с г-н Димитър Димитров от Димас Пласт на телефон: 02/978 31 71; 02/490 08 46 или на

email: info@dimasplast.com и съобщете, че сте се информирали за техните продукти от нас. От фирмата ще Ви направят персонализирана оферта с преференциални цени за висококачествени химически продукти съобразена с вашите нужди.

 

 

Химически продукти за широк набор от индустриални направления

 

Освен собствена лаборатория за проучвания и разработки на специални продукти, Akemi разполага и с модерна производствена база. Благодарение на това, сред клиентите на компанията към момента има представители на следните промишлени направления:

 

 - Автомобилна промишленост;

 - Строителство на влакове и вагони;

 - Авиационно строителство;

 - Корабостроене;

 - Мебелна индустрия;

 - Хранително-вкусова промишленост;

 - Производство на ортопедични протези и мн.др.Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Димас Пласт, Akemi

Новини

 • Вижте силата на BIM средата с новата версия на FineMEP – пълен софтуерен пакет за строително проектиране от 4М

  Вижте силата на BIM средата с новата версия на FineMEP – пълен софтуерен пакет за строително проектиране от 4М

  Решенията на 4M са в състояние да удовлетворят нуждите на строителната индустрия, като включват професионална CAD среда, архитуктурно проектиране, анализ и проектиране на конструкции, проектиране на ОВИ, електро- и водопроводни инсталации, както и други софтуерни приложения. „FineMEP 19 е новата версия на софтуера ни за проектиране на строителни услуги и притежава изумителна нова визия и оптимизация при работа“, споделиха за Инженер.bg от фирма 4М.

 • Компресорите SF-MED на Atlas Copco осигуряват 100% чист и безмаслен сгъстен въздух за медицински цели

  Компресорите SF-MED на Atlas Copco осигуряват 100% чист и безмаслен сгъстен въздух за медицински цели

  Компресорите Atlas Copco SF-MED са специално проектирани да отговарят на всички изисквания за медицинско оборудване. Компанията е първият производител на компресори в света, получил сертификат в съответствие с най-новата актуализация на индустриалния стандарт за чистота на въздуха ISO 8573-1, клас 0. Компресорите SF-MED гарантират постоянно подаване на 100% безмаслен въздух, като същевременно се характеризират с изключително ниски нива на шум.

 • Петте стъпки за качествена поддръжка от Rittal Service

  Петте стъпки за качествена поддръжка от Rittal Service

  Само когато една компания е в състояние да привлече и задържи вниманието на група потребители и да изненада положително своите реални и потенциални клиенти, тя може да разчита на атрактивни темпове на растеж. Когато става въпрос за компания с авторитет на пазара като Rittal, осигуряваната от нея техническа поддръжка трябва да бъде безупречна. „Предоставяйки качествена поддръжка на нашите клиенти, ние играем важна роля за техния растеж и успех“, коментираха за Инженер.bg от българското дъщерно дружество на Rittal.

Интервю

 • Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Когато създаваш преобразуватели на ток и напрежение, които се използват от големи производители в различни индустрии, най-важното е те да работят коректно. Ето защо лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере повече за работата на специалистите в лабораторията, Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той за рубриката „Един работен ден на...“.