Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Ново поколение дълготрайни и естетични тела за фасадно и градинско осветление на Ledvance Osram от Ритбул

10.01.2019 г.


Доказано пестеливи и естетични, LED решенията на Osram навлизат все по-убедително и във външното осветление. „За да отговори на растящия интерес от страна на своите потребители, Ledvance, бранд на Osram, създаде ново поколение външни осветителни тела за хотели, офисни паркове и за жилищния интериор. Те са подходящи навсякъде, където дизайнът и качеството са от значение”, коментираха за Инженер.bg от Ритбул, утвърдена българска търговска фирма, която предлага продуктите на Ledvance на българския пазар.


 


„Тези осветителните тела са предназначени предимно за монтаж върху фасади. Повечето от тях са изработени от тъмносив или бял алуминий, но се предлагат и модели от неръждаема стомана”, споделиха специалистите от Ритбул. „Във връзка с работата им на открито, осветителите са със степен на защита IP54 или IP44.


 

Новото поколение осветителни тела на Ledvance обхваща осем модела, предлагани в различни версии. Това са моделите Latern, Edge, Updown, Belt, Spot, Round and square, Indirect и Pole.


 

Моделът Latern, с височина 0.5 и 0.9 m, представлява фенер за монтиране върху външна повърхност или на пътеки. „Специфичното при модела Edge е, че се отличава с голяма светлинна мощност и е снабден с оптичен сензор за движение”, отбелязаха от компанията. Updown е с класическа форма, но е снабден с два срещуположни светлинни изхода, които насочват светлината нагоре и надолу. Моделът Belt е разработен в два варианта, като може да бъде с кръгло и четириъгълно осветително тяло, поставено зад тъмно сив „колан“. Осветителните тела Spot позволяват светлината да се насочва натам, накъдето желае клиентът. Round and Square е с модерен дизайн в тъмно сиво или бяло, това осветително тяло е предназначено за външни стени и тавани. „Интересно решение предлага моделът Indirect, чиято конструкция позволява завъртане на осветителното тяло към нужното за осветяване пространство”, поясниха от Ритбул. Моделът Pole е от неръждаема стомана, версията Стълб е с височина 0.5 m и 0.8 m, а от този модел се предлага и вариант за стена или таван. Телата Pole могат да се доставят също в комбинация с датчик за движение.


 


Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ритбул, Ledvance, Osram

Новини

 • Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Разработвайки машините OPM250L и OPM350L, които съчетават в себе си 3D принтер и високоскоростна фреза, японската компания Sodick предостави на потребителите завършено технологично решение тип „всичко в едно“. „Серията OPM включва иновативни производствени системи, способни да създават метални шприцформи за отливки от пластмаса, състоящи се само от една част, като съществено променя начина на тяхното производство“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Содибул.

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

Интервю

 • Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  „Никога не съм съжалявала за избора си да стана инженер. Техническото обучение ми даде точен и прецизен поглед. Също така ме научи да разсъждавам логически и взаимосвързано“, коментира пред Инженер.bg една дама, която държи на думата си и обича да следва „случайностите на съдбата – Цветелина Чобанова от Юроком 2000. А какви са били детските ѝ мечти и как духът на тийнейджър-бунтар я е накарал все пак да избере Техническия университет, можете да научите в днешния материал.