Статии

Ново поколение дълготрайни и естетични тела за фасадно и градинско осветление на Ledvance Osram от Ритбул

10.01.2019 г.


Доказано пестеливи и естетични, LED решенията на Osram навлизат все по-убедително и във външното осветление. „За да отговори на растящия интерес от страна на своите потребители, Ledvance, бранд на Osram, създаде ново поколение външни осветителни тела за хотели, офисни паркове и за жилищния интериор. Те са подходящи навсякъде, където дизайнът и качеството са от значение”, коментираха за Инженер.bg от Ритбул, утвърдена българска търговска фирма, която предлага продуктите на Ledvance на българския пазар.


 


„Тези осветителните тела са предназначени предимно за монтаж върху фасади. Повечето от тях са изработени от тъмносив или бял алуминий, но се предлагат и модели от неръждаема стомана”, споделиха специалистите от Ритбул. „Във връзка с работата им на открито, осветителите са със степен на защита IP54 или IP44.


 

Новото поколение осветителни тела на Ledvance обхваща осем модела, предлагани в различни версии. Това са моделите Latern, Edge, Updown, Belt, Spot, Round and square, Indirect и Pole.


 

Моделът Latern, с височина 0.5 и 0.9 m, представлява фенер за монтиране върху външна повърхност или на пътеки. „Специфичното при модела Edge е, че се отличава с голяма светлинна мощност и е снабден с оптичен сензор за движение”, отбелязаха от компанията. Updown е с класическа форма, но е снабден с два срещуположни светлинни изхода, които насочват светлината нагоре и надолу. Моделът Belt е разработен в два варианта, като може да бъде с кръгло и четириъгълно осветително тяло, поставено зад тъмно сив „колан“. Осветителните тела Spot позволяват светлината да се насочва натам, накъдето желае клиентът. Round and Square е с модерен дизайн в тъмно сиво или бяло, това осветително тяло е предназначено за външни стени и тавани. „Интересно решение предлага моделът Indirect, чиято конструкция позволява завъртане на осветителното тяло към нужното за осветяване пространство”, поясниха от Ритбул. Моделът Pole е от неръждаема стомана, версията Стълб е с височина 0.5 m и 0.8 m, а от този модел се предлага и вариант за стена или таван. Телата Pole могат да се доставят също в комбинация с датчик за движение.


 


Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ритбул, Ledvance, Osram

Новини

 • Вайд-Бул: „Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация“

  Вайд-Бул: „Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация“

  От автомобилната индустрия до вятърните паркове, производителите залагат все повече на гъвкави системи за автоматизация, които поддържат широк спектър от функции. „Именно такава е универсалната модулна система FieldPower на Weidmüller, която предлага адаптивни решения с обширен набор от функции, като захранване, разклоняване, превключване, защита и мониторинг, подходящи за най-различни промишлени сектори“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Вайд-Бул.

 • Мега Инженеринг с решение за управление на производствените процеси в стъкларската индустрия

  Мега Инженеринг с решение за управление на производствените процеси в стъкларската индустрия

  Стъклопроизводството е специфична индустрия, при която се изисква точно дозиране на компонентите, прецизна поддръжка на температурата и надежден процес на закаляване. Основавайки се на своите дългогодишни традиции в проектирането, изработката и внедряването на системи за индустриална автоматизация, специалистите от Мега Инженеринг с радост споделят своя опит при интегрирането на високотехнологичен цикъл в предприятие за производство на стъкло.

 • DTS: Решение за съхранение на енергия на Socomec захранва надеждно и автономно отдалечени обекти

  DTS: Решение за съхранение на енергия на Socomec захранва надеждно и автономно отдалечени обекти

  Система за съхранение на енергия SUNSYS PCS² на утвърдения френски производител на решения за електрозахранване, контрол и безопасност на електрически мрежи ниско напрежение – Socomec, спечели наградата за иновации в сегмента „Съхранение на електрическа енергия” по време на тазгодишното издание на форума The Smarter E Europe/Intersolar в Мюнхен. Наградата за решение за съхранение на енергия EES Award получи Socomec с решението си SUNSYS PCS².

Интервю

 • Егон Нота: „Utilis е един от световните технологични пионери, благоприятстващи промените в пейзажа на водния сектор“

  Егон Нота: „Utilis е един от световните технологични пионери, благоприятстващи промените в пейзажа на водния сектор“

  Иновативни, дръзки и предприемчиви! С това се отличават специалистите на израелската компания Utilis, сдобила се вече със световна популярност в резултат от разработената и приложена за пръв път от нея сателитна технология за откриване на течове във водоразпределителните мрежи. Партньор на дружеството на българския пазар е фирма КМТ Сервиз, благодарение на която успяхме да се срещнем и разговаряме лично с представителя на компанията – г-н Егон Доня Нота, мениджър „Продажби“ в Utilis.