Статии

Ново поколение дълготрайни и естетични тела за фасадно и градинско осветление на Ledvance Osram от Ритбул

10.01.2019 г.


Доказано пестеливи и естетични, LED решенията на Osram навлизат все по-убедително и във външното осветление. „За да отговори на растящия интерес от страна на своите потребители, Ledvance, бранд на Osram, създаде ново поколение външни осветителни тела за хотели, офисни паркове и за жилищния интериор. Те са подходящи навсякъде, където дизайнът и качеството са от значение”, коментираха за Инженер.bg от Ритбул, утвърдена българска търговска фирма, която предлага продуктите на Ledvance на българския пазар.


 


„Тези осветителните тела са предназначени предимно за монтаж върху фасади. Повечето от тях са изработени от тъмносив или бял алуминий, но се предлагат и модели от неръждаема стомана”, споделиха специалистите от Ритбул. „Във връзка с работата им на открито, осветителите са със степен на защита IP54 или IP44.


 

Новото поколение осветителни тела на Ledvance обхваща осем модела, предлагани в различни версии. Това са моделите Latern, Edge, Updown, Belt, Spot, Round and square, Indirect и Pole.


 

Моделът Latern, с височина 0.5 и 0.9 m, представлява фенер за монтиране върху външна повърхност или на пътеки. „Специфичното при модела Edge е, че се отличава с голяма светлинна мощност и е снабден с оптичен сензор за движение”, отбелязаха от компанията. Updown е с класическа форма, но е снабден с два срещуположни светлинни изхода, които насочват светлината нагоре и надолу. Моделът Belt е разработен в два варианта, като може да бъде с кръгло и четириъгълно осветително тяло, поставено зад тъмно сив „колан“. Осветителните тела Spot позволяват светлината да се насочва натам, накъдето желае клиентът. Round and Square е с модерен дизайн в тъмно сиво или бяло, това осветително тяло е предназначено за външни стени и тавани. „Интересно решение предлага моделът Indirect, чиято конструкция позволява завъртане на осветителното тяло към нужното за осветяване пространство”, поясниха от Ритбул. Моделът Pole е от неръждаема стомана, версията Стълб е с височина 0.5 m и 0.8 m, а от този модел се предлага и вариант за стена или таван. Телата Pole могат да се доставят също в комбинация с датчик за движение.


 


Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ритбул, Ledvance, Osram

Новини

 • Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Въздухът, водата и храната са основа на човешкото съществуване. А питейната вода всъщност е най-важният продукт за нашето хранене. Тъй като е обект на строги указания и контрол, всеки човек би следвало да има достъп до висококачествена питейна вода. Застоялата вода зад водомера, старите или извънгабаритни резервоари за съхранение, както и лошо изолираните тръбопроводи обаче, са отлични „домакини“, благоприятстващи развитието на вредни патогенни бактерии.

 • Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 • Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  „Най-важният аспект при измерването на изолационно съпротивление е да се елиминира ефектът от остатъчен капацитет. Това се постига при измервания с DC напрежение“, коментираха от фирма Ритбул. Компанията обяви промоционална цена на цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N през юни т.г. „Държим на качествените продукти и услуги и се стремим да предоставяме само доказани предложения от водещи европейски производители“, добавиха от компанията за Инженер.bg.

Интервю