Статии

Ейч Ай Инженеринг: „Разработваме, внедряваме и поддържаме отговорно изградени работещи енергийни решения“

01.06.2018 г.


С едни от най-тежките реализирани проекти в областта на резервираното захранване и с емблематичен обект в почти всеки български град се гордее водещата българска инженерингова компания Ейч Ай Инженеринг. Дружеството е специализирано в проектиране и доставка на оборудване за електро- и резервирано захранване, като изпълнява различни по мащаб проекти и поддържа електрооборудване в и извън страната от 2007 г. насам.


Фирмата разполага с централен офис в София и регионални центрове в Пловдив и Варна. „Ние вярваме, че това, което доставяме на нашите клиенти, е повече от продукт, оборудване или определен проект – ние разработваме отговорно изградени, работещи енергийни решения, които се използват дълго и безпроблемно“, коментираха за Инженер.bg от Ейч Ай Инженеринг.За да постигне всичко това, екипът на дружеството се стреми да следва няколко основни правила, сред които изготвянето на прецизни проекти с внимание към интеграцията на решението към цялата система. Други цели на Ейч Ай Инженеринг са успешно изпълнение на проекта с фокус върху качеството и спазване на заложените срокове, както и поемане на дългосрочен ангажимент за гаранционна и извънгаранционна поддръжка.


„Използваме висококачествено електрооборудване и материали от доказани производители. Наши партньори са водещи компании от Италия, Великобритания и Испания, чиято продуктова гама обхваща богат асортимент от решения, предназначени за постигане на надеждно електрозахранване и електроразпределение в индустрията, обществени сгради, сървърни помещения и центрове за данни, строителството и бита“, поясниха от Ейч Ай Инженеринг.Сериозно внимание от фирмата обръщат и на квалификацията на хората от своя екип. „И търговският, и инженерният ни отдел са съставени от инженери с богат опит и знания, както и от млади колеги с желание да се учат и развиват. В тяхно лице нашите клиенти ще намерят експерти, които умеят да слушат, да разбират и да действат прецизно. Всички те споделят нашата основна визия - предоставяне на качествени, работещи решения, на които клиентите ни могат да се доверят“, коментираха от Ейч Ай Инженеринг.


Ейч Ай Инженеринг си партнира с водещи производители в различни области, сред които:

 - Ayerbe Industrial de Motores – испанска компания, утвърден производител на мобилни бензинови, дизелови и заваръчни генератори с мощност от 1 до 20 kVA;

 - Borri Group - глобален доставчик на системи в областта на силовата електроника и на решения за осигуряване на непрекъсваемо захранване, подходящи за взискателни приложения;

 - Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти - лидер на световния пазар за електроинструменти и консумативи за тях;

 - FIAMM Energy Technology - мултинационална компания, занимаваща се с производство и дистрибуция на батерии, и акумулатори за моторни превозни средства, и за промишлени цели;

 - Green Power - млада динамично развиваща се италианска компания за производство на генератори;

 - Hifi Filters – френска компания, водещ производител на индустриални въздушни и маслени филтри;

 - Megabarre Group - мултинационално предприятие, развиващо дейност в сферата на шинопроводните системи;

 - UNIOR Group – утвърден европейски производител на ръчни инструменти.Повече информация за Ейч Ай Инженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ейч Ай Инженеринг

Новини

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Наскоро китайската компания Bodor Laser спечели известния световен конкурс за промишлен дизайн iF Award 2019. „Машините за лазерно рязане от сериите F и TA получиха висока оценка от реномираното жури в областта на промишления дизайн, която е свидетелство за иновативните им конструктивни решения и е признание за високите постижения на компанията“, коментираха от Бодор България. Наградата iF Design Award е призната за престижно международно отличие за високи постижения в дизайна.

 • ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  Ако измервателните уреди можеха да чуват това, което не може да се види, би било огромно улеснение, нали? Е, тогава имаме да ви разказваме! Защото иновативният ултразвуков водомер Kamstrup FlowIQ 2200 може точно това – акустичната му технология измерва прецизно водния дебит и дава информация за евентуални течове, преди те да са се превърнали в аварии, които да причинят сериозни загуби. Повече за водомера от последно поколение за Инженер.bg разказаха от ДМ Арматурен.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.