Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Ейч Ай Инженеринг: „Разработваме, внедряваме и поддържаме отговорно изградени работещи енергийни решения“

01.06.2018 г.


С едни от най-тежките реализирани проекти в областта на резервираното захранване и с емблематичен обект в почти всеки български град се гордее водещата българска инженерингова компания Ейч Ай Инженеринг. Дружеството е специализирано в проектиране и доставка на оборудване за електро- и резервирано захранване, като изпълнява различни по мащаб проекти и поддържа електрооборудване в и извън страната от 2007 г. насам.


Фирмата разполага с централен офис в София и регионални центрове в Пловдив и Варна. „Ние вярваме, че това, което доставяме на нашите клиенти, е повече от продукт, оборудване или определен проект – ние разработваме отговорно изградени, работещи енергийни решения, които се използват дълго и безпроблемно“, коментираха за Инженер.bg от Ейч Ай Инженеринг.За да постигне всичко това, екипът на дружеството се стреми да следва няколко основни правила, сред които изготвянето на прецизни проекти с внимание към интеграцията на решението към цялата система. Други цели на Ейч Ай Инженеринг са успешно изпълнение на проекта с фокус върху качеството и спазване на заложените срокове, както и поемане на дългосрочен ангажимент за гаранционна и извънгаранционна поддръжка.


„Използваме висококачествено електрооборудване и материали от доказани производители. Наши партньори са водещи компании от Италия, Великобритания и Испания, чиято продуктова гама обхваща богат асортимент от решения, предназначени за постигане на надеждно електрозахранване и електроразпределение в индустрията, обществени сгради, сървърни помещения и центрове за данни, строителството и бита“, поясниха от Ейч Ай Инженеринг.Сериозно внимание от фирмата обръщат и на квалификацията на хората от своя екип. „И търговският, и инженерният ни отдел са съставени от инженери с богат опит и знания, както и от млади колеги с желание да се учат и развиват. В тяхно лице нашите клиенти ще намерят експерти, които умеят да слушат, да разбират и да действат прецизно. Всички те споделят нашата основна визия - предоставяне на качествени, работещи решения, на които клиентите ни могат да се доверят“, коментираха от Ейч Ай Инженеринг.


Ейч Ай Инженеринг си партнира с водещи производители в различни области, сред които:

 - Ayerbe Industrial de Motores – испанска компания, утвърден производител на мобилни бензинови, дизелови и заваръчни генератори с мощност от 1 до 20 kVA;

 - Borri Group - глобален доставчик на системи в областта на силовата електроника и на решения за осигуряване на непрекъсваемо захранване, подходящи за взискателни приложения;

 - Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти - лидер на световния пазар за електроинструменти и консумативи за тях;

 - FIAMM Energy Technology - мултинационална компания, занимаваща се с производство и дистрибуция на батерии, и акумулатори за моторни превозни средства, и за промишлени цели;

 - Green Power - млада динамично развиваща се италианска компания за производство на генератори;

 - Hifi Filters – френска компания, водещ производител на индустриални въздушни и маслени филтри;

 - Megabarre Group - мултинационално предприятие, развиващо дейност в сферата на шинопроводните системи;

 - UNIOR Group – утвърден европейски производител на ръчни инструменти.Повече информация за Ейч Ай Инженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ейч Ай Инженеринг

Новини

 • АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  Доказаната българска компания АС-ДС, специалист в областта на електроизграждането и автоматизацията, е официален представител на продуктите на ABB Automation Products у нас. „Бихме искали да обявим пазарния дебют на серията високопрецизни радарни нивомери LWT300 с интегрирана технология LevelExpert на ABB. Устройствата са разработени с оглед улеснена употреба и подобрена надеждност в приложения с течни и твърди материали“, коментираха за Инженер.bg от АС-ДС.

 • Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Недостигът на квалифицирана работна ръка, конкуренцията в цените и стремежът към увеличена гъвкавост на производството създават нови предизвикателства пред всички промишлени отрасли. По време на най-голямото търговско изложение за роботика iREX в Токио, световният лидер в производството на индустриални роботи и решения за автоматизация FANUC представи своите решения за фабриката на бъдещето, както и много технологични иновации.

 • Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

  Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

  Фирма Мари-Бентц е изключителен представител и сервиз на електронни броячни везни и броячни теглови системи на утвърдения немски производител KERN за България. Компанията непрекъснато инвестира в развитие на своето портфолио с нови, усъвършенствани продукти. Акцент сред новите изделия за 2020 г. е броячната система с висока резолюция CCA, която е с ЕС сертификат за преброяване и на най-малките елементи в големи количества, като резолюцията е до 300 000 000 пункта.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.