Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Експертни решения в производствената автоматизация и управлението на отдалечени обекти от Индустриален сервиз

21.12.2018 г.

 

Доказаната българска инженерингова фирма Индустриален сервиз успешно разработва, модернизира и внедрява системи за производствена автоматизация в предприятия от различни сектори на промишлеността. „Партнирайки си с известни производители, като Rockwell Automation (Allen Bradley), Schneider Electric (Telemecanique), Siemens и Eaton, ние гарантираме високото качество на предлаганите от нас решения за комплексна автоматизация“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Индустриален сервиз доставя на своите клиенти PLC (програмируеми логически контролери) и микроконтролери. „Предприятията могат да разчитат на нас и когато искат да внедрят съвременна индустриална мрежа или адаптиран за производството им софтуер“, споделиха от Индустриален сервиз. Фирмата предлага също модернизиране и обновяване на съществуващи вече системи за индустриална автоматизация.

 

Част от портфолиото на фирмата са и решенията за управление на отдалечени обекти, чрез различни методи на комуникация. „Това може да бъде телефонна линия, радиовръзка или посредством GPRS/GSM връзка. Предлагаме също и еднопосочна и двупосочна комуникация“, коментираха от българското дружество.

 

С помощта на решенията на фирмата за следене състоянието на малки обекти, има възможност за проследяване на много на брой автомати за продажба на напитки, цигари и др.

 

Индустриален сервиз може да предостави на своите клиенти и услуги, свързани с изграждането на активни системи за безопасност, които са гаранция за безопасна среда и сигурност на производствените процеси в предприятията.

 

Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, Schneider Electric

Новини

 • Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Разработвайки машините OPM250L и OPM350L, които съчетават в себе си 3D принтер и високоскоростна фреза, японската компания Sodick предостави на потребителите завършено технологично решение тип „всичко в едно“. „Серията OPM включва иновативни производствени системи, способни да създават метални шприцформи за отливки от пластмаса, състоящи се само от една част, като съществено променя начина на тяхното производство“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Содибул.

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

Интервю

 • Инж. Десислава Георгиева: Инженерната работа ни учи на бързи, точни решения и реална преценка

  Инж. Десислава Георгиева: Инженерната работа ни учи на бързи, точни решения и реална преценка

  Всяко начало е трудно, но с четене, учене, работа до късно и много, много упоритост професията може да се превърне в това, което не можеш да замениш с нищо друго на света. В това вярва инж. Десислава Георгиева от фирма Стам Лтд. А как се справя днес, когато е вече проектант със сериозен опит, майка на две деца, която практикува йога и непрекъснато търси нова и нова творческа енергия, ще Ви разкажем в днешното интервю от рубриката „Ако (не) бях инженер“.