Статии

Експертни решения в производствената автоматизация и управлението на отдалечени обекти от Индустриален сервиз

21.12.2018 г.

 

Доказаната българска инженерингова фирма Индустриален сервиз успешно разработва, модернизира и внедрява системи за производствена автоматизация в предприятия от различни сектори на промишлеността. „Партнирайки си с известни производители, като Rockwell Automation (Allen Bradley), Schneider Electric (Telemecanique), Siemens и Eaton, ние гарантираме високото качество на предлаганите от нас решения за комплексна автоматизация“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Индустриален сервиз доставя на своите клиенти PLC (програмируеми логически контролери) и микроконтролери. „Предприятията могат да разчитат на нас и когато искат да внедрят съвременна индустриална мрежа или адаптиран за производството им софтуер“, споделиха от Индустриален сервиз. Фирмата предлага също модернизиране и обновяване на съществуващи вече системи за индустриална автоматизация.

 

Част от портфолиото на фирмата са и решенията за управление на отдалечени обекти, чрез различни методи на комуникация. „Това може да бъде телефонна линия, радиовръзка или посредством GPRS/GSM връзка. Предлагаме също и еднопосочна и двупосочна комуникация“, коментираха от българското дружество.

 

С помощта на решенията на фирмата за следене състоянието на малки обекти, има възможност за проследяване на много на брой автомати за продажба на напитки, цигари и др.

 

Индустриален сервиз може да предостави на своите клиенти и услуги, свързани с изграждането на активни системи за безопасност, които са гаранция за безопасна среда и сигурност на производствените процеси в предприятията.

 

Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, Schneider Electric

Новини

 • Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Въздухът, водата и храната са основа на човешкото съществуване. А питейната вода всъщност е най-важният продукт за нашето хранене. Тъй като е обект на строги указания и контрол, всеки човек би следвало да има достъп до висококачествена питейна вода. Застоялата вода зад водомера, старите или извънгабаритни резервоари за съхранение, както и лошо изолираните тръбопроводи обаче, са отлични „домакини“, благоприятстващи развитието на вредни патогенни бактерии.

 • Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 • Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  „Най-важният аспект при измерването на изолационно съпротивление е да се елиминира ефектът от остатъчен капацитет. Това се постига при измервания с DC напрежение“, коментираха от фирма Ритбул. Компанията обяви промоционална цена на цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N през юни т.г. „Държим на качествените продукти и услуги и се стремим да предоставяме само доказани предложения от водещи европейски производители“, добавиха от компанията за Инженер.bg.

Интервю