Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Енерджи-Ка: Изграждаме комплексни системи за автоматизация и управление на големи сгради

17.10.2017 г.Енерджи-Ка е инженерингово дружество, част от италианската група Caraglio, което се e доказало като надежден партньор при изграждане на всякакъв тип инсталации и доставката на оборудване както за индустрията, така и за обслужващия сектор. Фирмата работи активно и в областта на строителството, предлагайки на своите клиенти услуги, свързани с проучване и прилагане на комплексни системи за автоматизация и управление на големи сгради, в това число офисни, търговски центрове и жилищни комплекси. „Изгражданите от нас системи за автоматизация на сгради позволяват интегрирано управление на различните инсталации”, разказаха за Инженер.bg от Енерджи-Ка.

 


Сред инсталациите, които могат да бъдат управлявани, са: електрически, осветителни и климатични инсталации; системи на термоохладителни централи; ОВК инсталации; технически решения за събиране и управление на аларми; контрол на енергийно потребление и др. Системите за автоматизация позволяват управление и на специализирани инсталации, сред които СОТ, системи за пожароизвестяване, видеонаблюдение чрез компютърна мрежа (мрежа Ethernet) и др.

 

„Предлагайки пълна услуга – от проектирането до реализацията и пуска в експлоатация, винаги се стремим да удовлетворим в максимална степен желанията на нашите клиенти, като в същото време поемаме пълна отговорност за изпълнените от нас дейности”, поясниха от Енерджи-Ка. „Нашата пълна услуга включва още анализ на нуждите с отчитане на изискванията на клиента. Стремежът ни е да изберем решение, доближаващо се максимално до заложените критерии. Осигуряваме и гаранция на продуктите и изпълнението чрез редовна или извънредна поддръжка”, допълниха от фирмата.

 

Като част от групата Caraglio, в своята дейност Енерджи-Ка има възможност да се опре и на многогодишния опит на групата, което е допълнителна гаранция за качеството на изпълнение. 


Информация за фирма Енерджи-Ка – марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Новини

 • АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  Доказаната българска компания АС-ДС, специалист в областта на електроизграждането и автоматизацията, е официален представител на продуктите на ABB Automation Products у нас. „Бихме искали да обявим пазарния дебют на серията високопрецизни радарни нивомери LWT300 с интегрирана технология LevelExpert на ABB. Устройствата са разработени с оглед улеснена употреба и подобрена надеждност в приложения с течни и твърди материали“, коментираха за Инженер.bg от АС-ДС.

 • Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Недостигът на квалифицирана работна ръка, конкуренцията в цените и стремежът към увеличена гъвкавост на производството създават нови предизвикателства пред всички промишлени отрасли. По време на най-голямото търговско изложение за роботика iREX в Токио, световният лидер в производството на индустриални роботи и решения за автоматизация FANUC представи своите решения за фабриката на бъдещето, както и много технологични иновации.

 • Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

  Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

  Фирма Мари-Бентц е изключителен представител и сервиз на електронни броячни везни и броячни теглови системи на утвърдения немски производител KERN за България. Компанията непрекъснато инвестира в развитие на своето портфолио с нови, усъвършенствани продукти. Акцент сред новите изделия за 2020 г. е броячната система с висока резолюция CCA, която е с ЕС сертификат за преброяване и на най-малките елементи в големи количества, като резолюцията е до 300 000 000 пункта.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.