Статии

Енерджи-Ка: Изграждаме комплексни системи за автоматизация и управление на големи сгради

17.10.2017 г.Енерджи-Ка е инженерингово дружество, част от италианската група Caraglio, което се e доказало като надежден партньор при изграждане на всякакъв тип инсталации и доставката на оборудване както за индустрията, така и за обслужващия сектор. Фирмата работи активно и в областта на строителството, предлагайки на своите клиенти услуги, свързани с проучване и прилагане на комплексни системи за автоматизация и управление на големи сгради, в това число офисни, търговски центрове и жилищни комплекси. „Изгражданите от нас системи за автоматизация на сгради позволяват интегрирано управление на различните инсталации”, разказаха за Инженер.bg от Енерджи-Ка.

 


Сред инсталациите, които могат да бъдат управлявани, са: електрически, осветителни и климатични инсталации; системи на термоохладителни централи; ОВК инсталации; технически решения за събиране и управление на аларми; контрол на енергийно потребление и др. Системите за автоматизация позволяват управление и на специализирани инсталации, сред които СОТ, системи за пожароизвестяване, видеонаблюдение чрез компютърна мрежа (мрежа Ethernet) и др.

 

„Предлагайки пълна услуга – от проектирането до реализацията и пуска в експлоатация, винаги се стремим да удовлетворим в максимална степен желанията на нашите клиенти, като в същото време поемаме пълна отговорност за изпълнените от нас дейности”, поясниха от Енерджи-Ка. „Нашата пълна услуга включва още анализ на нуждите с отчитане на изискванията на клиента. Стремежът ни е да изберем решение, доближаващо се максимално до заложените критерии. Осигуряваме и гаранция на продуктите и изпълнението чрез редовна или извънредна поддръжка”, допълниха от фирмата.

 

Като част от групата Caraglio, в своята дейност Енерджи-Ка има възможност да се опре и на многогодишния опит на групата, което е допълнителна гаранция за качеството на изпълнение. 


Информация за фирма Енерджи-Ка – марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Новини

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Наскоро китайската компания Bodor Laser спечели известния световен конкурс за промишлен дизайн iF Award 2019. „Машините за лазерно рязане от сериите F и TA получиха висока оценка от реномираното жури в областта на промишления дизайн, която е свидетелство за иновативните им конструктивни решения и е признание за високите постижения на компанията“, коментираха от Бодор България. Наградата iF Design Award е призната за престижно международно отличие за високи постижения в дизайна.

 • ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  Ако измервателните уреди можеха да чуват това, което не може да се види, би било огромно улеснение, нали? Е, тогава имаме да ви разказваме! Защото иновативният ултразвуков водомер Kamstrup FlowIQ 2200 може точно това – акустичната му технология измерва прецизно водния дебит и дава информация за евентуални течове, преди те да са се превърнали в аварии, които да причинят сериозни загуби. Повече за водомера от последно поколение за Инженер.bg разказаха от ДМ Арматурен.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.