Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Енерджи-Ка проектира и изгражда ВиК и отоплителни инсталации за различен тип сгради

25.04.2019 г.


Доказаната компания Енерджи-Ка ЕООД развива своята дейност в областта на инфраструктурните проекти за индустриални и обществени сгради. Тя е част от Caraglio Group и благодарение и на съвместната работа между компаниите в тази група, които взаимно се допълват, се е утвърдила като надежден доставчик на инженерингови услуги, изграждане на инсталации в промишлеността и обществения сектор, автоматизация на процесите и проектиране на съоръжения за възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). „Наред с електрическите инсталации, ние предлагаме също проектиране и изграждане на ВиК и отоплителни инсталации“, споделят за Инженер.bg от офиса на Енерджи-Ка.


 

За изграждане на ВиК инсталациите Енерджи-Ка предлага изготвяне на проект, доставка и монтаж на тръби, фитинги и кранове от различни материали с доказано качество. Освен това, компанията предлага бойлери, помпи, WC смесители и сифони, компоненти, канализация, водосточни системи и всичко нужно за изграждане на една ВиК инсталация. При необходимост от обработка на водата, Енерджи-Ка доставя и необходимото оборудване, като йонизатори, филтри, омекотители и друго подобно оборудване.

 

 

За изграждане на отоплителните инсталации Енерджи-Ка проектира, доставя и монтира котли, термопомпи, горелки, отоплителни тела, тръби и фитинги, соларни системи, бойлери, помпи и газово оборудване. Компанията предлага гъвкави решения, включващи изделия с високо качество на материалите и гаранция за здравина и надеждност. Функционалността и практичността на решенията позволява постигането на конкурентоспособно ниво по отношение „качество-цена“.

 

 

Философията на Енерджи-Ка е да предостави пълна услуга на клиента – от анализа на нуждите, отчитайки конкретните изисквания и избора на най-доброто решение, до осигуряване на гаранция на продуктите и техническо обслужване чрез редовна или извънредна поддръжка, в зависимост от изискванията на клиента.


Повече информация за Енерджи-Ка, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Новини

 • Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

  Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

  Доказаното българско дружество Индустриален сервиз специализира своята дейност в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация. „Нашият екип разполага с дългогодишен опит в инженеринга и сервиза на аварийно електрозахранване, непрекъсваеми токозахранващи системи, както и на токоизправители за стационарно приложение“, коментираха за Инженер.bg специалистите от българската фирма.

 • БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн.

 • Лагери и динамични системи за движение от Schaeffler за автоматизация чрез роботи

  Лагери и динамични системи за движение от Schaeffler за автоматизация чрез роботи

  Промишлените роботи се утвърдиха като ефективно средство за автоматизация на разнообразна палитра от задачи за машинна обработка и манипулиращи операции. Напредъкът в тази посока набира все по-голяма скорост благодарение на увеличаването на производителността и свързаното с това понижение на разходите по придобиване и на техническия прогрес, свързан със здравината и допустимите натоварвания. Schaeffler е в състояние да предложи лагери за всяка работна става на роботите. Тези решения са рентабилни, динамични и прецизни.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.