Статии

Енерджи-Ка проектира и изгражда ВиК и отоплителни инсталации за различен тип сгради

25.04.2019 г.


Доказаната компания Енерджи-Ка ЕООД развива своята дейност в областта на инфраструктурните проекти за индустриални и обществени сгради. Тя е част от Caraglio Group и благодарение и на съвместната работа между компаниите в тази група, които взаимно се допълват, се е утвърдила като надежден доставчик на инженерингови услуги, изграждане на инсталации в промишлеността и обществения сектор, автоматизация на процесите и проектиране на съоръжения за възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). „Наред с електрическите инсталации, ние предлагаме също проектиране и изграждане на ВиК и отоплителни инсталации“, споделят за Инженер.bg от офиса на Енерджи-Ка.


 

За изграждане на ВиК инсталациите Енерджи-Ка предлага изготвяне на проект, доставка и монтаж на тръби, фитинги и кранове от различни материали с доказано качество. Освен това, компанията предлага бойлери, помпи, WC смесители и сифони, компоненти, канализация, водосточни системи и всичко нужно за изграждане на една ВиК инсталация. При необходимост от обработка на водата, Енерджи-Ка доставя и необходимото оборудване, като йонизатори, филтри, омекотители и друго подобно оборудване.

 

 

За изграждане на отоплителните инсталации Енерджи-Ка проектира, доставя и монтира котли, термопомпи, горелки, отоплителни тела, тръби и фитинги, соларни системи, бойлери, помпи и газово оборудване. Компанията предлага гъвкави решения, включващи изделия с високо качество на материалите и гаранция за здравина и надеждност. Функционалността и практичността на решенията позволява постигането на конкурентоспособно ниво по отношение „качество-цена“.

 

 

Философията на Енерджи-Ка е да предостави пълна услуга на клиента – от анализа на нуждите, отчитайки конкретните изисквания и избора на най-доброто решение, до осигуряване на гаранция на продуктите и техническо обслужване чрез редовна или извънредна поддръжка, в зависимост от изискванията на клиента.


Повече информация за Енерджи-Ка, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Новини

 • Удобство и комфорт с новата климатична система на Samsung Wall Mount

  Удобство и комфорт с новата климатична система на Samsung Wall Mount

  Новата серия климатични системи Samsung Wall Mount e иновативно решение, подходящо за всеки дом и офис. Уникалният им триъгълен дизайн позволява използването на по-голям вентилатор, по-широка решетка за засмукване и по-голяма повърхност на подаване на въздуха. Тези характеристики, заедно с допълнителните V-ножове, позволяват въздухът да се изхвърля по-далеч. Голямата далекобойност осигурява по-добро и равномерно пренасяне на топлината през зимата и студа през лятото, споделиха от Samsung Electronics Air Conditioning Europe.

 • Русия ще е партньор на пловдивския Международен технически панаир през 2019 г.

  Русия ще е партньор на пловдивския Международен технически панаир през 2019 г.

  Русия ще бъде партньор на тазгодишния Международен технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември в гр. Пловдив, потвърдиха за Инженер.bg организаторите на изложението. Руската държава заема почетната четвърта позиция сред търговските партньори на Европейския съюз. Атрактивни за гостите на мащабния технически форум в Пловдив са новаторските високотехнологични решения, представени от руски фирми, университети и научни институти.

 • Специализираната гимназия по електроника „Джон Атанасов“ също се присъедини към партньорите на Инженер.БГ

  Специализираната гимназия по електроника „Джон Атанасов“ също се присъедини към партньорите на Инженер.БГ

  Продължаваме с добрите новини! Софийската професионална гимназия по електроника (СПГЕ) „Джон Атанасов“ вече е сред партньорите на Инженер.БГ. Училището е поредната професионална гимназия, която се включва с микросайт в Академична борса на Борса.bg. Екипът ни благодари на ръководството на учебното заведение за възможността да си сътрудничим и да помагаме на младите хора в България да получат по-качествено и конкурентно техническо образование!

Интервю

 • Инж. Владимир Марков: Професионалният ми път се разделя на два етапа – преди и в Айгер

  Инж. Владимир Марков: Професионалният ми път се разделя на два етапа – преди и в Айгер

  Възможно ли е да обиколиш почти целия свят в ролята не на пътешественик, а на инженер? Да видиш райски кътчета с бистри води, плажове от златен прах и екзотични създания на природата? И всичко това в работно време. Да, напълно е реалистично, ако работиш в Айгер Инженеринг. Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ви срещаме с инж. Владимир Марков, за да ви разкаже как благодарение на работата си като ръководител на отдел „Сервиз клиенти“ е стъпил на цели 5 континента.