Статии

Енерджи-Ка проектира и изгражда ВиК и отоплителни инсталации за различен тип сгради

25.04.2019 г.


Доказаната компания Енерджи-Ка ЕООД развива своята дейност в областта на инфраструктурните проекти за индустриални и обществени сгради. Тя е част от Caraglio Group и благодарение и на съвместната работа между компаниите в тази група, които взаимно се допълват, се е утвърдила като надежден доставчик на инженерингови услуги, изграждане на инсталации в промишлеността и обществения сектор, автоматизация на процесите и проектиране на съоръжения за възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). „Наред с електрическите инсталации, ние предлагаме също проектиране и изграждане на ВиК и отоплителни инсталации“, споделят за Инженер.bg от офиса на Енерджи-Ка.


 

За изграждане на ВиК инсталациите Енерджи-Ка предлага изготвяне на проект, доставка и монтаж на тръби, фитинги и кранове от различни материали с доказано качество. Освен това, компанията предлага бойлери, помпи, WC смесители и сифони, компоненти, канализация, водосточни системи и всичко нужно за изграждане на една ВиК инсталация. При необходимост от обработка на водата, Енерджи-Ка доставя и необходимото оборудване, като йонизатори, филтри, омекотители и друго подобно оборудване.

 

 

За изграждане на отоплителните инсталации Енерджи-Ка проектира, доставя и монтира котли, термопомпи, горелки, отоплителни тела, тръби и фитинги, соларни системи, бойлери, помпи и газово оборудване. Компанията предлага гъвкави решения, включващи изделия с високо качество на материалите и гаранция за здравина и надеждност. Функционалността и практичността на решенията позволява постигането на конкурентоспособно ниво по отношение „качество-цена“.

 

 

Философията на Енерджи-Ка е да предостави пълна услуга на клиента – от анализа на нуждите, отчитайки конкретните изисквания и избора на най-доброто решение, до осигуряване на гаранция на продуктите и техническо обслужване чрез редовна или извънредна поддръжка, в зависимост от изискванията на клиента.


Повече информация за Енерджи-Ка, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Новини

 • iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

  iNELS: Обновете стаите в хотела си, за да се чувстват и гостите ви „обновени“ след почивката

  Съвременните новопостроени хотели „гъмжат“ от най-различни високотехнологични екстри, които привличат посетителите. Но трябва ли да губите редовните си клиенти, които от години ви се доверяват и прекарват почивките си при вас, просто защото все още не разполагате с нови технологии? Отговорът, разбира се, е не, защото от iNELS имат решение за вас. „Hotel Wireless Retrofit (HRESK) се инсталира лесно, бързо и без нужда от основен ремонт,“ заявиха за Инженер.bg от компанията.

 • Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

  Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

  Поредното издание на международния технически форум MachTech & InnoTech е вече в историята. Редица утвърдени компании представиха своите последни иновации и решения в помощ на индустрията, а за пета поредна година сред тях бе и българското дружество Вени и Ко. Така че, ако товароподемната техника е брънка от веригата и на вашата дейност, но не сте успели да посетите щанда им по време на MachTech, днес ще ви разкажем кои бяха основните акценти в представянето им.

 • Солтех – партньор на българския бизнес в процеса на дигитализация – отбеляза 10 години на пазара

  Солтех – партньор на българския бизнес в процеса на дигитализация – отбеляза 10 години на пазара

  Солтех става на 10 години! А какво по-добро място за отпразнуване на юбилей от мащабното международно изложение MachTech & InnoTech. В рамките на техническия форум през 2019 г. утвърдената българска компания зарадва всички свои гости и партньори със специална презентация на тема Manufacturing 4.0 – A guide to success, томбола с награди и атрактивен щанд, на който роботи приготвяха коктейли. „Optimize. Strategize. Digitalize” – това е мотото, под което премина участието им.

Интервю

 • Инж. Г. Куфаров: За 15 г. като конструктор в Либхер-Транспортейшън Системс не съм идвал нито ден с нежелание на работа

  Инж. Г. Куфаров: За 15 г. като конструктор в Либхер-Транспортейшън Системс не съм идвал нито ден с нежелание на работа

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Ако сте любопитни да научите отговорите на тези въпроси, точно като нас от Инженер.bg, то днешният материал е точно за вас! За нас е огромно удоволствие да стартираме нашата най-нова рубрика „Един работен ден на...“ именно с инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица. Вижте какво разказа той.