Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Ефективност, сигурност и оптимизация при Home Office работа? Мисията възможна с приложението Infinity Employee Surveillance

03.04.2020 г.

 

Дистанционната работа от вкъщи в настоящите условия е ежедневие за служителите в огромна част от компаниите от най-различни сфери. При този режим обаче възникват ключови въпроси, свързани с ангажираността и продуктивността на служителите. Оптимизирането на работния процес, разпределянето на функциите между екипите и състоянието на служебните технически средства допълват аспектите, около които гравитира фокусът на мениджмънта. В отговор на това, фирма Инфинити разработи приложението Infinity Employee Surveillance (IES), а повече за неговите характеристики ще научите в днешния материал.


 

IES e отлично средство за отчитане на работния процес при режим на работа от вкъщи, но е съвместим и при стандартните условия на работното място. Приложението предоставя възможност за мониторинг и контрол чрез събиране на количествена и качествена информация и данни за дейността в компанията“, коментираха от фирма Инфинити.

 

Ето и функциите, които изпълнява Infinity Employee Surveillance:

 

 - Предоставя информация за приложенията, които потребителите използват на работното си място. Това, от своя страна, дава яснота за необходимостта от лицензиране на софтуера, а също и за оптимизиране на бюджета;

 - Осъществява софтуерна инвентаризация на инсталираните приложения и идентифицира използването на нелицензиран софтуер;

 - Установява пробиви в сигурността и намалява рисковете, свързани с чувствителни данни;

 - Отчита видовете документи, които са записвани на външни носители;

 - Отчита времетраенето и вида на използваните приложения за чат комуникация, както и дали те са обвързани с работните задачи, без да има достъп до съдържанието.


 

Персонализирани справки и категоризиране на активностите

 

„С помощта на Infinity Employee Surveillance ръководителите могат да генерират обобщена или подробна справка за уебстраниците, които биват посещавани както от целия отдел, така и от всеки един служител. Приложението дава възможност да бъде оценяван обективно и положеният извънреден труд. IES също така позволява разделянето на уебстраниците, апликациите и документите в отделни, персонализирано зададени категории“, посочиха още от Инфинити.


 

Предоставяне на данни във всеки един момент

 

Infinity Employee Surveillance предоставя данни по всяко време. Софтуерът обобщава информацията във вид на класации по определени критерии като степен на продуктивност, активност, закъснения и др. Платформата изпраща генерираните доклади директно на Вашия имейл във формат PDF или CVS, както и в графичен и текстови режим“, обясниха още от екипа на компанията разработчик.

 

Винаги осведомени

 

Функционалностите на Infinity Employee Surveillance се допълват и от аларма, която може да бъде настроена, за да известява при стартиране на работа, посещение на уебстраници, отсъствие, допълват още от екипа на Инфинити.

 

За Infinity Employee Surveillance компанията предлага едногодишни и постоянни лицензи, с включена базова поддръжка, надграждания и ъпдейти.


За повече информация можете да се свържете с фирма фирма Инфинити:

Адрес: Интерпред СТЦ – София, бул. „Драган Цанков“ 36, София 1040

Тел. за връзка: 02/ 489 02 59, 0888 211 361
E-mail: office@infinity.bg

 

Инфинити присъства на българския пазар от 1997 г. Дружеството предоставя професионални услуги в областта на информационните технологии с фокус върху сигурността на информацията, защитата на личните данни и внедряването на инструменти за управление на ресурсите в организацията.

 

Източник на снимковия материал: Инфинити, pixabay.com

Новини

 • Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Разработвайки машините OPM250L и OPM350L, които съчетават в себе си 3D принтер и високоскоростна фреза, японската компания Sodick предостави на потребителите завършено технологично решение тип „всичко в едно“. „Серията OPM включва иновативни производствени системи, способни да създават метални шприцформи за отливки от пластмаса, състоящи се само от една част, като съществено променя начина на тяхното производство“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Содибул.

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

Интервю

 • Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  „Никога не съм съжалявала за избора си да стана инженер. Техническото обучение ми даде точен и прецизен поглед. Също така ме научи да разсъждавам логически и взаимосвързано“, коментира пред Инженер.bg една дама, която държи на думата си и обича да следва „случайностите на съдбата – Цветелина Чобанова от Юроком 2000. А какви са били детските ѝ мечти и как духът на тийнейджър-бунтар я е накарал все пак да избере Техническия университет, можете да научите в днешния материал.