Статии

Инженер.БГ оптимизира стратегията си за присъствие в социалните мрежи

13.06.2019 г.

Добре разработената дигитална маркетингова стратегия е важна за всяка компания, която търси развитие, а социалните мрежи са изключително мощен инструмент за комуникация с потребителите и популяризиране на продуктите или услугите ѝ. Затова екипът ни обръща специално внимание на социалните мрежи и оптимизира стратегията ни за присъствие в тях. Целта е органичен растеж и по-висока професионална ангажираност на аудиторията в каналите ни.

 

Щастливи сме да ви съобщим, че в резултат на тези наши усилия, последователите ни във Фейсбук страницата на Инженер.bg прехвърлиха 8 000 човека, а според данните за последните 28 дни публикациите в нея са достигнали до 143 852 души, което е много повече от самите последователи на страницата. За същия период прегледите на страницата са нараснали с 353%. Потребителите на страницата на Инженер.bg са увеличили и активността си и вече все по-активно харесват, споделят и коментират, като за последните 28 дни ангажираните с публикациите са над 20 000 човека.


Потребителите в страницата на Промо.bg също стават все по-активни. Започнахме да получаваме двойно повече запитвания по отношение на промоционалните оферти, които веднага препращаме към нашите партньори, предлагащи желания продукт или услуга.

 

Отскоро Фейсбук предлага и нова функция за публикуване на обяви за работни места, която значително повишава броя на достигнати потенциални кандидати. Ние вече се възползваме от новите функции. В резултат на това ежедневно получаваме кандидатури във Фейсбук страницата на Борса.bg, които навременно препращаме до нашите партньори.

 

А това е само началото... Очаквайте още хубави новини от нас!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Новини

 • Строително оборудване стартира нов инженерен развоен отдел. Включете се в екипа на компанията

  Строително оборудване стартира нов инженерен развоен отдел. Включете се в екипа на компанията

  Русенската производствена фирма Строително оборудване и тази година се срещна с търсещите нови възможности студенти по време на изложението „Дни на кариерата“. „Щастливи сме да споделим, че при нас ще стартира нов инженерен отдел, който ще функционира отделно от производствената база. По този начин ще можем да се фокусираме изцяло върху иновациите и подобренията по нашите машини“, анонсираха пред Инженер.bg от Строително оборудване.

 • Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

  Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

  Имате къща с прекрасен двор и не желаете той да се превърне в блато след следващия интензивен дъжд? Или пък сте експерт в строителството и последното, което искате, е изкоп, пълен с вода? Е, Wilo има оптималното решение за подобни случаи. Международният производствен лидер разработи специалната помпа Wilo-Rexa MINI3, с което слага край на компромисите по отношение на дренажа. Wilo-Rexa MINI3 е безкомпромисна както по отношение на ефективност и производителност, така и като надеждност.

 • Пренесете духа на изкуството в дома си с климатиците Artcool Gallery от Интерметал

  Пренесете духа на изкуството в дома си с климатиците Artcool Gallery от Интерметал

  Искате да осигурите оптимален микроклимат в дома си? Но в същото време сте и ценител на изкуството? Тези два въпроса на пръв поглед нямат допирни точки помежду си. Изненадващо обаче те намират общ отговор по отношение на един определен вид продукти, а именно климатиците Artcool Gallery на LG – част от продуктовото портфолио на фирма Интерметал. По какъв начин Artcool Gallery допринасят за това климатът в дома ви да стане по-комфортен, а едновременно с това пространството по-изискано, Инженер.bg научи от доказаната българска търговска компания.

Интервю

 • Елисавет Стаму от ЛЕМ България: Качеството е начин на мислене, което те кара да си най-добрата версия на себе си

  Елисавет Стаму от ЛЕМ България: Качеството е начин на мислене, което те кара да си най-добрата версия на себе си

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и начин на мислене? Как добрият екип и лидерските позиции на компанията задвижват и разгръщат потенциала на един млад специалист до все по-високи нива всеки ден в продължение на години? Как преминава работният ден на г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, както и какво сподели тя пред екипа на Инженер.bg прочетете в следващите редове.