Статии

ЛЕМ представя новата идентичност на своя бранд

19.07.2019 г.

 

Промените се случват във вълнуващ период от еволюцията на LEM и съвпадат с новите бизнес перспективи пред компанията. „Днес поставяме началото на обновената визия на LEM. Предвид промените на пазара, времето е подходящо да направим LEM по-забележим за всички заинтересовани страни”, коментира Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM.


„Новата идентичност на бранда цели да подобри видимостта на LEM и да разкаже по-добре историята на LEM пред нашите клиенти, доставчици, бизнес партньори и служители”, посочиха от ЛЕМ България.

 

Логото е освежено и включва мотив, който отразява визията на LEM „Живот, Енергия, Движение”.

 

Живот: Колко от вас искат да живеят без електричество? Дори и кратки спирания на електричеството могат да бъдат неприятни. Всички ние обичаме лекотата, удобствата, цветовете, яркостта, скоростта, мобилността и свързаността в реално време, която електричеството предоставя. Потоци от устойчиво, безопасно, непрекъснато електричество зарежда нашите устройства, захранва велосипеди, задвижва фабрики, подобрява здравеопазването, презарежда батерии, изпраща комуникации, осветява обществото, затопля и охлажда сгради и пленява нашето въображение”, заявиха от ЛЕМ България.

 

Нищо от това нямаше да бъде възможно без електрическите сензори, голяма част от които са предоставени от LEM. С подобряването на качеството на нашия живот, нараства и консумацията на енергия на глава от населението. Продуктите на LEM спомагат за контрола на консумацията на енергия и насърчават възобновяемата енергия, като предоставят непрекъснато захранване.

 

Енергия: Интелигентна мрежа, микротурбини, вятърна и соларна енергия: всички те предоставят достъпна и екологична енергия, която е ключът към устойчиво бъдеще. LEM адресира това предизвикателство, като разработва сензори, които отговарят на най-взискателните стандарти за прецизност и безопасност, като същевременно се адаптира към по-високата плътност на мощността на батериите и системите за зареждане. LEM създава и голям набор от решения за измерване, базирани на полупроводници.

 


Движение: Влакове, трамваи, автобуси, конвенционални автомобили, електромобили, асансьори. Световното търсене за движение чрез електричество постоянно нараства. LEM предоставя сензорни решения с приложения в мобилността, които могат да имат индиректна или пряка роля в нашето ежедневие. LEM има силно наследство от почти 50 години в ролята си на световен пазарен лидер, предоставяйки най-добрите продукти. Днес LEM излиза на преден план на пазара на нови сензори, комбиниращи хардуер и софтуер, с допълнителни функционалности и добавена стойност, за да създаде нови бизнес възможности за своите клиенти.

 

В заключение, Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM, обясни: „Електрическите сензори са силно търсени за възобновяемата, устойчива и ефикасна енергия, електроразпределението, мобилността, автоматизацията и дигитализацията. Времето е подходящо да разкажем по-добре нашата история и да дадем на LEM жизнената идентичност, която заслужава. Ще продължим да надграждаме силните си страни: нашето наследство, лидерската си позиция, техническото ни познание, широкото портфолио и близостта с нашите клиенти“.


„В отговор на бързо променящата се индустрия и за да сме в крак с времето, с по-кратките срокове на развойна дейност и производствени цикли – ние подобряваме нашата организационна гъвкавост и скорост на реакция на пазара. Горди сме с нашето наследство и позитивни за бъдещето. Играем важна роля за подпомагане на клиентите ни и на обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще”, допълни още той.


LEM – Life Energy Motion


Световен лидер в областта на електрическите измервания, LEM създава едни от най-добрите решения за енергия и мобилност, за да подсигури, че системите на техните клиенти са оптимизирани, устойчиви и безопасни.


„Нашите 1500 служители в повече от 15 държави трансформират потенциала на технологиите в значими отговори. Ние развиваме и подбираме най-добрите таланти по света, които да работят в областта на мега трендове като възобновяема енергия, мобилност, автоматизация и дигитализация. Предоставяйки иновативни електрически решения, ние подпомагаме нашите клиенти и обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще“, коментираха още от ЛЕМ България.


 

LEM е регистрирана на Швейцарската стокова борса от 1986 г., с идентификатор LEHN.

 

Повече информация за ЛЕМ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Новини

 • Търсите надеждна складова техника? Заповядайте в най-новия шоурум на ВЕНИ и Ко

  Търсите надеждна складова техника? Заповядайте в най-новия шоурум на ВЕНИ и Ко

  Утвърденият български производител на складово оборудване ВЕНИ и Ко посреща клиентите си от цялата страна в нов шоурум в столицата. Той се намира на бул. „Ботевградско шосе“ 118, в блок 111. „Гостите ни могат да намерят различни видове складови колички – платформени, гарови, специални, транспалетни, както и някои модели от сериите „Високоповдигачи за европалети“ и „Ръчноводими електрокари“ с марка VENI”, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска производствена компания.

 • Индуматик: Чистачите Vibrex на VSR за транспортни ленти – работещо решение за чисти конвейерни съоръжения

  Индуматик: Чистачите Vibrex на VSR за транспортни ленти – работещо решение за чисти конвейерни съоръжения

  Ден след ден върху големи участъци от конвейерните ленти се натрупват остатъци от пренасяните насипни материали. Това, от една страна, пречи на нормалното транспортиране на материала, а от друга – води и до повреда на важни съоръжения. Загубите от престои и високите разходи са непосредствено следствие от замърсяването на конвейерните ленти. Тъй като не са създадени все още универсални чистачи, компанията VSR предлага модулната система Vibrex.

 • Свързване като игра със специалните клеми WAGO от серия 221. А сега и с подарък – Play Station Classic с 20 игри

  Свързване като игра със специалните клеми WAGO от серия 221. А сега и с подарък – Play Station Classic с 20 игри

  „Така свързваме днес! Като на игра!“, гласи слоганът на новата есенна промоция от ТП ВАГО Контакттехник. И е напълно верен, защото тя ще изненада всеки, закупил комплект WAGO Profi, със специален подарък – юбилейно издание на Play Station Classic с 20 игри. „Това е последно поколение разклонителни клеми, които притежават редица подобрения”, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество, офис на немската компания WAGO Kontakttechnik у нас.

Интервю

 • Сенка Райкович от Стам Лтд: Установих се в България заради любовта ми към креативността в инженерната работа

  Сенка Райкович от Стам Лтд: Установих се в България заради любовта ми към креативността в инженерната работа

  Да се сблъскаш с нов език и нови порядки, да извървиш пътя на „чужденец“, да останеш заради стремежа към креативност в инженерната работа, да гониш изпълнението на амбициозни планове и да се усъвършенстваш всеки ден. Това е приключението на Сенка Райкович от Ниш, Сърбия. В рубриката „Един работен ден на...“ днес ще ви разкажем какви са предизвикателствата в ежедневието на един архитект по образование и инженер по призвание и как преминава нейният ден на работа в Стам Лтд.