Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

ЛЕМ представя новата идентичност на своя бранд

19.07.2019 г.

 

Промените се случват във вълнуващ период от еволюцията на LEM и съвпадат с новите бизнес перспективи пред компанията. „Днес поставяме началото на обновената визия на LEM. Предвид промените на пазара, времето е подходящо да направим LEM по-забележим за всички заинтересовани страни”, коментира Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM.


„Новата идентичност на бранда цели да подобри видимостта на LEM и да разкаже по-добре историята на LEM пред нашите клиенти, доставчици, бизнес партньори и служители”, посочиха от ЛЕМ България.

 

Логото е освежено и включва мотив, който отразява визията на LEM „Живот, Енергия, Движение”.

 

Живот: Колко от вас искат да живеят без електричество? Дори и кратки спирания на електричеството могат да бъдат неприятни. Всички ние обичаме лекотата, удобствата, цветовете, яркостта, скоростта, мобилността и свързаността в реално време, която електричеството предоставя. Потоци от устойчиво, безопасно, непрекъснато електричество зарежда нашите устройства, захранва велосипеди, задвижва фабрики, подобрява здравеопазването, презарежда батерии, изпраща комуникации, осветява обществото, затопля и охлажда сгради и пленява нашето въображение”, заявиха от ЛЕМ България.

 

Нищо от това нямаше да бъде възможно без електрическите сензори, голяма част от които са предоставени от LEM. С подобряването на качеството на нашия живот, нараства и консумацията на енергия на глава от населението. Продуктите на LEM спомагат за контрола на консумацията на енергия и насърчават възобновяемата енергия, като предоставят непрекъснато захранване.

 

Енергия: Интелигентна мрежа, микротурбини, вятърна и соларна енергия: всички те предоставят достъпна и екологична енергия, която е ключът към устойчиво бъдеще. LEM адресира това предизвикателство, като разработва сензори, които отговарят на най-взискателните стандарти за прецизност и безопасност, като същевременно се адаптира към по-високата плътност на мощността на батериите и системите за зареждане. LEM създава и голям набор от решения за измерване, базирани на полупроводници.

 


Движение: Влакове, трамваи, автобуси, конвенционални автомобили, електромобили, асансьори. Световното търсене за движение чрез електричество постоянно нараства. LEM предоставя сензорни решения с приложения в мобилността, които могат да имат индиректна или пряка роля в нашето ежедневие. LEM има силно наследство от почти 50 години в ролята си на световен пазарен лидер, предоставяйки най-добрите продукти. Днес LEM излиза на преден план на пазара на нови сензори, комбиниращи хардуер и софтуер, с допълнителни функционалности и добавена стойност, за да създаде нови бизнес възможности за своите клиенти.

 

В заключение, Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM, обясни: „Електрическите сензори са силно търсени за възобновяемата, устойчива и ефикасна енергия, електроразпределението, мобилността, автоматизацията и дигитализацията. Времето е подходящо да разкажем по-добре нашата история и да дадем на LEM жизнената идентичност, която заслужава. Ще продължим да надграждаме силните си страни: нашето наследство, лидерската си позиция, техническото ни познание, широкото портфолио и близостта с нашите клиенти“.


„В отговор на бързо променящата се индустрия и за да сме в крак с времето, с по-кратките срокове на развойна дейност и производствени цикли – ние подобряваме нашата организационна гъвкавост и скорост на реакция на пазара. Горди сме с нашето наследство и позитивни за бъдещето. Играем важна роля за подпомагане на клиентите ни и на обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще”, допълни още той.


LEM – Life Energy Motion


Световен лидер в областта на електрическите измервания, LEM създава едни от най-добрите решения за енергия и мобилност, за да подсигури, че системите на техните клиенти са оптимизирани, устойчиви и безопасни.


„Нашите 1500 служители в повече от 15 държави трансформират потенциала на технологиите в значими отговори. Ние развиваме и подбираме най-добрите таланти по света, които да работят в областта на мега трендове като възобновяема енергия, мобилност, автоматизация и дигитализация. Предоставяйки иновативни електрически решения, ние подпомагаме нашите клиенти и обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще“, коментираха още от ЛЕМ България.


 

LEM е регистрирана на Швейцарската стокова борса от 1986 г., с идентификатор LEHN.

 

Повече информация за ЛЕМ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Новини

 • Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Ако вече сме осигурили енергийно ефективно отопление чрез термопомпа, какво още остава, за да гарантираме оптимален комфорт в нашия дом или офис? Разбира се, че зонов вентил, който да осигури максимална ефективност. Едно от възможните решения в случая са независимите от налягането бързи компактни вентили PIQCV от продуктовата серия ZoneTight™ на Belimo. Повече за специфичните продукти на утвърдения швейцарски производител, за Инженер.bg разказаха от Белимо България.

 • Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  „Водата е живот! Ето защо заслужава само най-добрите материали, които да я доведат до домовете ни“, в това вярват експертите от доказаното българско дружество ТермоДизайнТотал, специализирано в областта на ВиК и ОВК решенията. В днешния материал ще ви разкажем за белгийските тръбни системи Henco, чиито официален представител у нас е именно ТермоДизайнТотал. Ето какво прави материалите на Henco уникални и ги нарежда сред най-хигиенните системи за питейна вода на пазара.

 • Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

  Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

  Солтех продължава своята традиция и отговорна мисия да подпомага индустриалната общност в условията на криза с многообразие от атрактивни решения и специални предложения. Сега компанията предлага на вниманието на всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори ексклузивна оферта да закупят различни софтуерни пакети за електромеханичен дизайн с до 50% отстъпка от цената, както и много специални ценови условия за премиум инструменти Garant и качествени инструменти Holex.

Интервю

 • Инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг: Инженерната работа изисква ум, въображение и характер

  Инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг: Инженерната работа изисква ум, въображение и характер

  Когато от 15 години работиш без почивен ден, е нормално да ти писне от това темпо и да си кажеш „стига толкова“. Но не и днешната ни гостенка в рубриката „Ако (не) бях инженер“, защото тя мечтае нейната фирма да е най-добрата в бранша. Представяме Ви инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг, която освен че стои начело на един мъжки бизнес, иска да научи още 3-4 езика и да ходи на танци – изобщо следва своя амбициозен план за следващите 50 години.