Статии

ЛЕМ представя новата идентичност на своя бранд

19.07.2019 г.

Промените се случват във вълнуващ период от еволюцията на LEM и съвпадат с новите бизнес перспективи пред компанията. „Днес поставяме началото на обновената визия на LEM. Предвид промените на пазара, времето е подходящо да направим LEM по-забележим за всички заинтересовани страни”, коментира Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM.


„Новата идентичност на бранда цели да подобри видимостта на LEM и да разкаже по-добре историята на LEM пред нашите клиенти, доставчици, бизнес партньори и служители”, посочиха от ЛЕМ България.

 

Логото е освежено и включва мотив, който отразява визията на LEM „Живот, Енергия, Движение”.

 

Живот: Колко от вас искат да живеят без електричество? Дори и кратки спирания на електричеството могат да бъдат неприятни. Всички ние обичаме лекотата, удобствата, цветовете, яркостта, скоростта, мобилността и свързаността в реално време, която електричеството предоставя. Потоци от устойчиво, безопасно, непрекъснато електричество зарежда нашите устройства, захранва велосипеди, задвижва фабрики, подобрява здравеопазването, презарежда батерии, изпраща комуникации, осветява обществото, затопля и охлажда сгради и пленява нашето въображение”, заявиха от ЛЕМ България.

 

Нищо от това нямаше да бъде възможно без електрическите сензори, голяма част от които са предоставени от LEM. С подобряването на качеството на нашия живот, нараства и консумацията на енергия на глава от населението. Продуктите на LEM спомагат за контрола на консумацията на енергия и насърчават възобновяемата енергия, като предоставят непрекъснато захранване.

 

Енергия: Интелигентна мрежа, микротурбини, вятърна и соларна енергия: всички те предоставят достъпна и екологична енергия, която е ключът към устойчиво бъдеще. LEM адресира това предизвикателство, като разработва сензори, които отговарят на най-взискателните стандарти за прецизност и безопасност, като същевременно се адаптира към по-високата плътност на мощността на батериите и системите за зареждане. LEM създава и голям набор от решения за измерване, базирани на полупроводници.

 


Движение: Влакове, трамваи, автобуси, конвенционални автомобили, електромобили, асансьори. Световното търсене за движение чрез електричество постоянно нараства. LEM предоставя сензорни решения с приложения в мобилността, които могат да имат индиректна или пряка роля в нашето ежедневие. LEM има силно наследство от почти 50 години в ролята си на световен пазарен лидер, предоставяйки най-добрите продукти. Днес LEM излиза на преден план на пазара на нови сензори, комбиниращи хардуер и софтуер, с допълнителни функционалности и добавена стойност, за да създаде нови бизнес възможности за своите клиенти.

 

В заключение, Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM, обясни: „Електрическите сензори са силно търсени за възобновяемата, устойчива и ефикасна енергия, електроразпределението, мобилността, автоматизацията и дигитализацията. Времето е подходящо да разкажем по-добре нашата история и да дадем на LEM жизнената идентичност, която заслужава. Ще продължим да надграждаме силните си страни: нашето наследство, лидерската си позиция, техническото ни познание, широкото портфолио и близостта с нашите клиенти“.


„В отговор на бързо променящата се индустрия и за да сме в крак с времето, с по-кратките срокове на развойна дейност и производствени цикли – ние подобряваме нашата организационна гъвкавост и скорост на реакция на пазара. Горди сме с нашето наследство и позитивни за бъдещето. Играем важна роля за подпомагане на клиентите ни и на обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще”, допълни още той.


LEM – Life Energy Motion


Световен лидер в областта на електрическите измервания, LEM създава едни от най-добрите решения за енергия и мобилност, за да подсигури, че системите на техните клиенти са оптимизирани, устойчиви и безопасни.


„Нашите 1500 служители в повече от 15 държави трансформират потенциала на технологиите в значими отговори. Ние развиваме и подбираме най-добрите таланти по света, които да работят в областта на мега трендове като възобновяема енергия, мобилност, автоматизация и дигитализация. Предоставяйки иновативни електрически решения, ние подпомагаме нашите клиенти и обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще“, коментираха още от ЛЕМ България.


 

LEM е регистрирана на Швейцарската стокова борса от 1986 г., с идентификатор LEHN.

 

Повече информация за ЛЕМ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Новини

 • Ка Матик: Новите вакуумни ежектори SCPM на Schmalz са малки, мощни и мащабируеми

  Ка Матик: Новите вакуумни ежектори SCPM на Schmalz са малки, мощни и мащабируеми

  Доказаната немска компания в областта на вакуумните технологии J. Schmalz обяви пазарния дебют на нова серия компактни ежектори, които благодарение на конструкцията си с тесен профил и малко тегло могат да се интегрират директно във вакуумна манипулираща система. „Новата серия вакуумни ежектори SCPM на Schmalz е разработена в отговор на нарастващото търсене на децентрализирани вакуумни генератори, които пестят пространство и комбинират постигането на високи стойности на вакуума с лесна интеграция“, разказаха за Инженер.bg от фирма Ка Матик.

 • „Обядвай с шефа на ...“ Данфосс България и разбери формулата за успешен бизнес от първо лице

  „Обядвай с шефа на ...“ Данфосс България и разбери формулата за успешен бизнес от първо лице

  Искате да се срещнете лично с мениджър от водеща компания? Любопитни сте да научите повече за неговата работа? Сега е моментът да действате! „Включете се в кампанията „Обядвай с шефа на ...“. Данфосс България е сред компаниите, които се включиха в инициативата, в рамките на която ще имате възможност да се запознаете с търговския ни директор – г-н Боян Кусаров“, съобщиха за Инженер.bg от Данфосс България, сегмент Отопление, част от датската група Danfoss.

 • Видео: Осигурете си сигурност, енергийна ефективност и икономичност със зоновите вентили QCV от Belimo

  Видео: Осигурете си сигурност, енергийна ефективност и икономичност със зоновите вентили QCV от Belimo

  Ново от Belimo! Продуктовата серия вентили Belimo ZoneTight™ вече е разширена с нови вариации на зоновите вентили QCV. Сега QCV се предлагат и с външна резба, като намират още по-широко приложение и се отличават с по-висока ефективност на работа. Вентилите от серията са подходящи за вентилаторни радиатори, подово отопление, вентилаторни конвектори, котли, зонови нагреватели и охладители, охладителни тавани и греди, както и термопомпи.

Интервю

 • Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Ако и на вас ви предстои реализация като инженер, то бъдете сигурни, че не е необходимо да прекарвате цял ден в скучни изчисления и сложни чертежи. И нашата рубрика „Един работен ден на....“ има за цел да ви покаже именно различната гледна точка и безкрайните възможности, които нашата професия предоставя. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.