Статии

ЛЕМ представя новата идентичност на своя бранд

19.07.2019 г.

Промените се случват във вълнуващ период от еволюцията на LEM и съвпадат с новите бизнес перспективи пред компанията. „Днес поставяме началото на обновената визия на LEM. Предвид промените на пазара, времето е подходящо да направим LEM по-забележим за всички заинтересовани страни”, коментира Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM.


„Новата идентичност на бранда цели да подобри видимостта на LEM и да разкаже по-добре историята на LEM пред нашите клиенти, доставчици, бизнес партньори и служители”, посочиха от ЛЕМ България.

 

Логото е освежено и включва мотив, който отразява визията на LEM „Живот, Енергия, Движение”.

 

Живот: Колко от вас искат да живеят без електричество? Дори и кратки спирания на електричеството могат да бъдат неприятни. Всички ние обичаме лекотата, удобствата, цветовете, яркостта, скоростта, мобилността и свързаността в реално време, която електричеството предоставя. Потоци от устойчиво, безопасно, непрекъснато електричество зарежда нашите устройства, захранва велосипеди, задвижва фабрики, подобрява здравеопазването, презарежда батерии, изпраща комуникации, осветява обществото, затопля и охлажда сгради и пленява нашето въображение”, заявиха от ЛЕМ България.

 

Нищо от това нямаше да бъде възможно без електрическите сензори, голяма част от които са предоставени от LEM. С подобряването на качеството на нашия живот, нараства и консумацията на енергия на глава от населението. Продуктите на LEM спомагат за контрола на консумацията на енергия и насърчават възобновяемата енергия, като предоставят непрекъснато захранване.

 

Енергия: Интелигентна мрежа, микротурбини, вятърна и соларна енергия: всички те предоставят достъпна и екологична енергия, която е ключът към устойчиво бъдеще. LEM адресира това предизвикателство, като разработва сензори, които отговарят на най-взискателните стандарти за прецизност и безопасност, като същевременно се адаптира към по-високата плътност на мощността на батериите и системите за зареждане. LEM създава и голям набор от решения за измерване, базирани на полупроводници.

 


Движение: Влакове, трамваи, автобуси, конвенционални автомобили, електромобили, асансьори. Световното търсене за движение чрез електричество постоянно нараства. LEM предоставя сензорни решения с приложения в мобилността, които могат да имат индиректна или пряка роля в нашето ежедневие. LEM има силно наследство от почти 50 години в ролята си на световен пазарен лидер, предоставяйки най-добрите продукти. Днес LEM излиза на преден план на пазара на нови сензори, комбиниращи хардуер и софтуер, с допълнителни функционалности и добавена стойност, за да създаде нови бизнес възможности за своите клиенти.

 

В заключение, Франк Рефелд, главен изпълнителен директор на LEM, обясни: „Електрическите сензори са силно търсени за възобновяемата, устойчива и ефикасна енергия, електроразпределението, мобилността, автоматизацията и дигитализацията. Времето е подходящо да разкажем по-добре нашата история и да дадем на LEM жизнената идентичност, която заслужава. Ще продължим да надграждаме силните си страни: нашето наследство, лидерската си позиция, техническото ни познание, широкото портфолио и близостта с нашите клиенти“.


„В отговор на бързо променящата се индустрия и за да сме в крак с времето, с по-кратките срокове на развойна дейност и производствени цикли – ние подобряваме нашата организационна гъвкавост и скорост на реакция на пазара. Горди сме с нашето наследство и позитивни за бъдещето. Играем важна роля за подпомагане на клиентите ни и на обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще”, допълни още той.


LEM – Life Energy Motion


Световен лидер в областта на електрическите измервания, LEM създава едни от най-добрите решения за енергия и мобилност, за да подсигури, че системите на техните клиенти са оптимизирани, устойчиви и безопасни.


„Нашите 1500 служители в повече от 15 държави трансформират потенциала на технологиите в значими отговори. Ние развиваме и подбираме най-добрите таланти по света, които да работят в областта на мега трендове като възобновяема енергия, мобилност, автоматизация и дигитализация. Предоставяйки иновативни електрически решения, ние подпомагаме нашите клиенти и обществото за ускорен преход към устойчиво бъдеще“, коментираха още от ЛЕМ България.


 

LEM е регистрирана на Швейцарската стокова борса от 1986 г., с идентификатор LEHN.

 

Повече информация за ЛЕМ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Новини

 • Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  MasterTig е добре познато име в продуктовото портфолио на утвърдения финландски производител на заваръчно оборудване Kemppi. „Неотдавна компанията изцяло преобрази тази серия. Сега MasterTig са не само усъвършенствани заваръчни апарати, но представляват напълно ново оборудване за професионална употреба в областта на TIG и MMA заваряването с прав и променлив ток“, коментираха за Инженер.bg от фирма Кимекс, изключителен представител на Kemppi за България.

 • Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Технологии от последно поколение, които успяват да удовлетворят изцяло потребностите в сферата на маркирането на първичната и вторична опаковка, предлага фирма Бетелгиус. Компанията е официален представител на водещия английски производител на индустриални маркиращи системи Linx Printing Technologies. Най-новите модели мастиленоструйни принтери за малки надписи, Linx 8900, са част от категорията „Топ индустрия“ на производителя. Те поставят нов стандарт в бизнеса.

 • Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Thomson, водещ производител на решения за управление на движението, създаде нов онлайн инструмент Linear MOTIONEERING™, който помага на проектантите прецизно да определят и избират електрически линейни задвижващи механизми. Изключително големите възможности на инструмента включват поддръжката на интерактивна серия от въпроси, които улесняват потребителите и им дават възможност да се възползват от обширната база знания на Thomson.

Интервю

 • Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Ако и на вас ви предстои реализация като инженер, то бъдете сигурни, че не е необходимо да прекарвате цял ден в скучни изчисления и сложни чертежи. И нашата рубрика „Един работен ден на....“ има за цел да ви покаже именно различната гледна точка и безкрайните възможности, които нашата професия предоставя. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.