Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Логистични системи: Решения за архивиране според изискванията на всеки

21.07.2017 г.


Подвижните стелажни системи, производство на австрийската фирма FORSTER Metallbau GmbH са известни със своето високо качество и надеждност. Многообразието от приложения, разновидности и изпълнения, както и изобилието на аксесоари за стелажите покриват изискванията и на най-специфичните приложения. „Използването на най-съвременни технологии и материали с най-високо качество гарантира, че продуктът ще работи ефективно“, коментираха за Инженер.bg от утвърдената българска фирма Логистични системи, която предлага пълната продуктова гама Foreg у нас.

 


Рамковата стелажна система Foreg 2000 е оптимално решение за архиви, музеи, библиотеки и различни по големина офиси – Foreg 2000 предлага основата, върху която да индивидуализирате своето архивно, а защо не и складово пространство. То лесно може да бъде преконфигурирано като мобилна стелажна система или разширено с допълнителни модули“, обясниха още специалистите от компанията.

 

Foreg 2000 предлага възможност за преместване на рафта през растер от 20 mm, монтаж без инструменти, модулен дизайн, взаимозаменяеми аксесоари с други системи“, продължиха представянето на системата от Логистични системи. „Подвижната версия на Foreg 2000 пък притежава всички качества, които се изискват от мобилна стелажна архивна система с високи експлоатационни качества“, добавиха те. За разлика от статичните, при подвижните стелажи проход за работа се отваря само там, където е необходимо, като това позволява използването на пълния капацитет на помещението.Foreg 2000 са подходящи за организиране както на малки, така и на големи архиви и складове при значително редуциране на използваното пространство, което осигурява компактно архивиране и складиране. Системите се предлагат в разнообразие от стандартни размери – височина на стелажната конструкция от 1632 до 2952 mm; дълбочина на една единична секция от 200 до 800 mm; дължина на една клетка от 900 до 1200 mm. Foreg 2000 са налични във варианти с поцинковани повърхности и с прахово покритие по RAL, а дължината на мобилната редица е до 15 000 mm.

 

Задвижването на стелажните системи Foreg 2000 се осъществява ръчно – посредством издърпване, с манивела или с електрозадвижване. Осигурена е възможност за полагане на релсите върху готов под, дори и върху двоен под, вкопаване по време на изграждане или изцяло независимо решение чрез допълнителен подиум“, поясниха още от Логистични системи.

 

Foreg 2000L пък е името на олекотената версия на архивната подвижна стелажна система за офисни архиви. Тя предлага по-добро разпределяне на товара върху пода за помещения с по-ниска товароносимост. Благодарение на релси с подиум без фиксиране в пода е осигурен лесен монтаж и демонтаж без следи в пода. „Размерите на Foreg 2000L са съобразени с офисните площи, а стелажната й система е идентична с Foreg 2000“, заявиха в заключение от Логистични системи.

 

През миналата година е разработен и нов вариант на тази система – Foregoffice, съобразена с новите отворени офис пространства, с акустично покритие за намаляване на шума и индивидуален дизайн.

 

Повече подробности бихте могли да намерите ТУК.


Източник на снимковия материал: Логистични системи, Forster

Новини

 • Тихерт гарантира качество и прецизност при изработката на щанци

  Тихерт гарантира качество и прецизност при изработката на щанци

  „Нашата компания предлага изработването на щанци за различни индустриални отрасли. Такъв тип обработка е предпочитана пред други подобни методи заради постигането на висока производителност, особено при серийно производство“, информираха за Инженер.bg от фирма Тихерт. Щанците се отличават със сложна конструкция, към която има високи изисквания по отношение на прецизността на изработка и сглобяване. Дизайнът им се определя напълно от формата и размерите на конкретния детайл и технологията на производство.

 • АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  Доказаната българска компания АС-ДС, специалист в областта на електроизграждането и автоматизацията, е официален представител на продуктите на ABB Automation Products у нас. „Бихме искали да обявим пазарния дебют на серията високопрецизни радарни нивомери LWT300 с интегрирана технология LevelExpert на ABB. Устройствата са разработени с оглед улеснена употреба и подобрена надеждност в приложения с течни и твърди материали“, коментираха за Инженер.bg от АС-ДС.

 • Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Недостигът на квалифицирана работна ръка, конкуренцията в цените и стремежът към увеличена гъвкавост на производството създават нови предизвикателства пред всички промишлени отрасли. По време на най-голямото търговско изложение за роботика iREX в Токио, световният лидер в производството на индустриални роботи и решения за автоматизация FANUC представи своите решения за фабриката на бъдещето, както и много технологични иновации.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.