Статии

Голямото семейство на Монтюпе – култура, спорт и Франкофония в съчетание със забележителна кариера

03.09.2019 г.


Празник на Франкофонията, танци от световната сцена, класен волейбол – това са само част от многобройните инициативи, в които участва aвтомобилният производител Монтюпе. Русенското производствено дружество е ангажирано както с обществения и културен живот на своя регион, така и със социалната грижа за всеки свой служител. „Ние в Монтюпе припознаваме социалната отговорност като част от нашата корпоративна култура. Затова организираме разнообразни събития, посветени на нашите служители и техните семейства, подпомагаме културата и спорта на локално ниво, набираме средства и за благотворителни каузи. Така показваме истинската роля на успешния бизнес“, разказаха за Инженер.bg от компанията.


 

Екипът на Монтюпе е част от франкофонската общност у нас и ежегодно провежда Дни на Франкофонията съвместно със Средно училище за европейски езици „Св. Константин-Кирил Философ”. „Празниците на френската култура завършват с тържество, на което са добре дошли всички. А за доброто настроение подготвяме специална авторска артистична програма, която изнасят ученици и работещи в Монтюпе“, обясниха от българското дружество.

 

Компанията проявява специално отношение и към културните събития, които се провеждат в Русе и района, като например Мартенския музикален фестивал и международния конкурс за танци „m0vment“.


Спортът е друга област, за която Монтюпе осигурява подкрепа, като става основен спонсор на местния волейболен отбор „Дунав“ Русе. Постиженията на тима и Академията към него не спират да радват екипа на автомобилната компания.Семейството е на първо място!


В традиция сред футболните фенове в Монтюпе се е превърнал турнирът за „Купата на Монтюпе“, който се организира всяка година. В него своите спортни заложби и отборен дух показват повече от 100 ентусиасти от екипа на компанията. „В спортните събития се включват целите семейства на участниците и така веселбата е още по-голяма. Най-изявените играчи биват отличени в категориите „Най-атрактивен гол“, „Голмайстор“ и „Най-добър вратар““, допълват от компанията.Специално място Монтюпе отделя за най-малките – децата на своите служители. Всяка година традиционно е организиран празник за Деня на детето. С него компанията цели да покаже и насърчи спортните умения на децата и да даде поле за изява на артистичните им способности.


Коледното тържество също присъства неизменно в събитийния календар на Монтюпе. Празникът е до зори, организира се томбола с награди, отличени са и екипите, които са показали най-добри резултати по отношение спазване условията за безопасност на работното място. Всяка Коледа екипът на Монтюпе избира и благотворителна кауза, за която набира средства.

Екипът на Монтюпе с радост приветства всички млади специалисти и им отваря широко вратите за забележителна кариера в света на автомобилната промишленост.

Проверете свободните работни места сега!

„Всички тези инициативи ни сплотяват така, че да се чувстваме част от едно голямо семейство. Грижата за нашите служители обаче продължава и в работната среда. Ние осигуряваме благоприятни и оптимални условия на труд в модерна среда, както и отлични възможности за кариерно развитие“, коментираха още от Монтюпе.


Фирмата работи активно за интегрирането на образованието към бизнеса.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Монтюпе

Новини

 • Осигурете стабилна работа на подовото отопление със смесителните групи BRV от Аква Системи

  Осигурете стабилна работа на подовото отопление със смесителните групи BRV от Аква Системи

  Усещането да стъпиш на добре затоплен под в студените зимни дни е безценно. Но как да гарантираме оптималното функциониране на подовото отопление вкъщи? Отговор на този въпрос дават специалистите от фирма Аква Системи. Смесителните групи с трипътен вентил от италианския производител BRV (Bonetti Rubinetterie Valduggia) са предназначени за настройка на нискотемпературен кръг в отоплителна система – например за подово-лъчисто отопление.

 • АкваКом Електроникс: Искате да сервирате храни и напитки с безупречен вкус? Запознайте се с филтрите Pentair Everpure

  АкваКом Електроникс: Искате да сервирате храни и напитки с безупречен вкус? Запознайте се с филтрите Pentair Everpure

  Обичате кафе, нали? Еспресо с характер, ароматно капучино или нежно лате – което и да изберете, 98% от състава на вашата любима напитка е общ – вода! Ето защо нейното качество е от почти същото значение каквото и на кафето, което използвате. Колкото по-добра e водата, толкова по-добро е и кафето, заявяват експертите. Затова тазгодишният световен бариста шампионат, който се проведе в Бостън, се довери на филтриращите решения на Pentair от серията Everpure.

 • Енерджи-Ка: „Предлагаме пълна гама от услуги по електроразпределение на малки и средни мощности“

  Енерджи-Ка: „Предлагаме пълна гама от услуги по електроразпределение на малки и средни мощности“

  Българското дружество Енерджи-Ка е специалист в проектирането, изграждането и инсталирането „до ключ” на всякакви типове електрически инсталации. Компанията предлага пълна гама от услуги в областта на осветлението, взривобезопасното електрооборудване, системите за управление на машини и мн.др. „Изграждаме електроразпределителни инсталации както на малки, така и на средни мощности, използвайки само висококачествени материали“, коментираха за Инженер.bg от Енерджи-Ка.

Интервю

 • Елисавет Стаму от ЛЕМ България: Качеството е начин на мислене, което те кара да си най-добрата версия на себе си

  Елисавет Стаму от ЛЕМ България: Качеството е начин на мислене, което те кара да си най-добрата версия на себе си

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и начин на мислене? Как добрият екип и лидерските позиции на компанията задвижват и разгръщат потенциала на един млад специалист до все по-високи нива всеки ден в продължение на години? Как преминава работният ден на г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, както и какво сподели тя пред екипа на Инженер.bg прочетете в следващите редове.