Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Голямото семейство на Монтюпе – култура, спорт и Франкофония в съчетание със забележителна кариера

03.09.2019 г.


Празник на Франкофонията, танци от световната сцена, класен волейбол – това са само част от многобройните инициативи, в които участва aвтомобилният производител Монтюпе. Русенското производствено дружество е ангажирано както с обществения и културен живот на своя регион, така и със социалната грижа за всеки свой служител. „Ние в Монтюпе припознаваме социалната отговорност като част от нашата корпоративна култура. Затова организираме разнообразни събития, посветени на нашите служители и техните семейства, подпомагаме културата и спорта на локално ниво, набираме средства и за благотворителни каузи. Така показваме истинската роля на успешния бизнес“, разказаха за Инженер.bg от компанията.


 

Екипът на Монтюпе е част от франкофонската общност у нас и ежегодно провежда Дни на Франкофонията съвместно със Средно училище за европейски езици „Св. Константин-Кирил Философ”. „Празниците на френската култура завършват с тържество, на което са добре дошли всички. А за доброто настроение подготвяме специална авторска артистична програма, която изнасят ученици и работещи в Монтюпе“, обясниха от българското дружество.

 

Компанията проявява специално отношение и към културните събития, които се провеждат в Русе и района, като например Мартенския музикален фестивал и международния конкурс за танци „m0vment“.


Спортът е друга област, за която Монтюпе осигурява подкрепа, като става основен спонсор на местния волейболен отбор „Дунав“ Русе. Постиженията на тима и Академията към него не спират да радват екипа на автомобилната компания.Семейството е на първо място!


В традиция сред футболните фенове в Монтюпе се е превърнал турнирът за „Купата на Монтюпе“, който се организира всяка година. В него своите спортни заложби и отборен дух показват повече от 100 ентусиасти от екипа на компанията. „В спортните събития се включват целите семейства на участниците и така веселбата е още по-голяма. Най-изявените играчи биват отличени в категориите „Най-атрактивен гол“, „Голмайстор“ и „Най-добър вратар““, допълват от компанията.Специално място Монтюпе отделя за най-малките – децата на своите служители. Всяка година традиционно е организиран празник за Деня на детето. С него компанията цели да покаже и насърчи спортните умения на децата и да даде поле за изява на артистичните им способности.


Коледното тържество също присъства неизменно в събитийния календар на Монтюпе. Празникът е до зори, организира се томбола с награди, отличени са и екипите, които са показали най-добри резултати по отношение спазване условията за безопасност на работното място. Всяка Коледа екипът на Монтюпе избира и благотворителна кауза, за която набира средства.

Екипът на Монтюпе с радост приветства всички млади специалисти и им отваря широко вратите за забележителна кариера в света на автомобилната промишленост.

Проверете свободните работни места сега!

„Всички тези инициативи ни сплотяват така, че да се чувстваме част от едно голямо семейство. Грижата за нашите служители обаче продължава и в работната среда. Ние осигуряваме благоприятни и оптимални условия на труд в модерна среда, както и отлични възможности за кариерно развитие“, коментираха още от Монтюпе.


Фирмата работи активно за интегрирането на образованието към бизнеса.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Монтюпе

Новини

 • Изумруден и загадъчен – Мианмар е най-отдалечената точка, в която Филкаб продава електроинсталационни материали

  Изумруден и загадъчен – Мианмар е най-отдалечената точка, в която Филкаб продава електроинсталационни материали

  Дейността на българската производствена, инженерингова и търговска фирма Филкаб, специалист в електрообзавеждането, автоматизацията и електроинсталационните материали, все по-често излиза извън границите на страната, а понякога дори и много надалеч извън пределите на Европа. Днес ние от екипа на Инженер.bg, заедно със специалистите от компанията, решихме да Ви запознаем с богатия асортимент от продукти за електроинсталации. Вижте!

 • HTI България: Системите за обратна осмоза на Exxro се изготвят според индивидуалните нужди на клиента

  HTI България: Системите за обратна осмоза на Exxro се изготвят според индивидуалните нужди на клиента

  Обратната осмоза е естествен процес, чрез който водата може да се пречиства от разтворими и суспендирани частици, включително бактерии. Това прави приложението на метода широко разпространен и предпочитан в редица сектори, например пречистване на питейни и отпадъчни, битови и промишлени води, обезсоляване на морска вода и др. Днес ще Ви представим Exxro – италианска компания, която произвежда системи за обратна осмоза според специфичните нужди на всеки свой клиент.

 • Трокут Тест Груп: SciAps обяви ново поколение XRF анализатор X-550 за метали, сплави, руда и почви

  Трокут Тест Груп: SciAps обяви ново поколение XRF анализатор X-550 за метали, сплави, руда и почви

  „С тегло от само 1.3 kg, заедно с акумулаторната батерия, X-550 е най-лекият, най-точният и най-гъвкавият рентгенофлуоресцентен анализатор (XRF) от всички подобни уреди на пазара. В сравнение с другите анализатори от X серията на SciAps, новият X-550 се отличава с компактни размери, изключителна скорост и прецизност, нов удобен интерфейс и оптимално балансирана надеждна конструкция“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Трокут Тест Груп, която доставя ръчните XRF и LIBZ анализатори на SciAps у нас.

Интервю

 • Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Когато си художник по душа, всеки бял лист хартия е нова възможност да реализираш идеите си. А ако прибавиш и техническите знания на инженерната професия, възможностите се превръщат в необятна вселена. Именно такава съдба „сполетява“ инж. Стоян Атанасов, конструктор в отдел „Разработване на платформи“ в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, който е и днешният ни гост в рубриката „Ако (не) бях инженер“. Вижте какво още сподели той пред екипа на Инженер.bg.