Статии

Голямото семейство на Монтюпе – култура, спорт и Франкофония в съчетание със забележителна кариера

03.09.2019 г.


Празник на Франкофонията, танци от световната сцена, класен волейбол – това са само част от многобройните инициативи, в които участва aвтомобилният производител Монтюпе. Русенското производствено дружество е ангажирано както с обществения и културен живот на своя регион, така и със социалната грижа за всеки свой служител. „Ние в Монтюпе припознаваме социалната отговорност като част от нашата корпоративна култура. Затова организираме разнообразни събития, посветени на нашите служители и техните семейства, подпомагаме културата и спорта на локално ниво, набираме средства и за благотворителни каузи. Така показваме истинската роля на успешния бизнес“, разказаха за Инженер.bg от компанията.


 

Екипът на Монтюпе е част от франкофонската общност у нас и ежегодно провежда Дни на Франкофонията съвместно със Средно училище за европейски езици „Св. Константин-Кирил Философ”. „Празниците на френската култура завършват с тържество, на което са добре дошли всички. А за доброто настроение подготвяме специална авторска артистична програма, която изнасят ученици и работещи в Монтюпе“, обясниха от българското дружество.

 

Компанията проявява специално отношение и към културните събития, които се провеждат в Русе и района, като например Мартенския музикален фестивал и международния конкурс за танци „m0vment“.


Спортът е друга област, за която Монтюпе осигурява подкрепа, като става основен спонсор на местния волейболен отбор „Дунав“ Русе. Постиженията на тима и Академията към него не спират да радват екипа на автомобилната компания.Семейството е на първо място!


В традиция сред футболните фенове в Монтюпе се е превърнал турнирът за „Купата на Монтюпе“, който се организира всяка година. В него своите спортни заложби и отборен дух показват повече от 100 ентусиасти от екипа на компанията. „В спортните събития се включват целите семейства на участниците и така веселбата е още по-голяма. Най-изявените играчи биват отличени в категориите „Най-атрактивен гол“, „Голмайстор“ и „Най-добър вратар““, допълват от компанията.Специално място Монтюпе отделя за най-малките – децата на своите служители. Всяка година традиционно е организиран празник за Деня на детето. С него компанията цели да покаже и насърчи спортните умения на децата и да даде поле за изява на артистичните им способности.


Коледното тържество също присъства неизменно в събитийния календар на Монтюпе. Празникът е до зори, организира се томбола с награди, отличени са и екипите, които са показали най-добри резултати по отношение спазване условията за безопасност на работното място. Всяка Коледа екипът на Монтюпе избира и благотворителна кауза, за която набира средства.

Екипът на Монтюпе с радост приветства всички млади специалисти и им отваря широко вратите за забележителна кариера в света на автомобилната промишленост.

Проверете свободните работни места сега!

„Всички тези инициативи ни сплотяват така, че да се чувстваме част от едно голямо семейство. Грижата за нашите служители обаче продължава и в работната среда. Ние осигуряваме благоприятни и оптимални условия на труд в модерна среда, както и отлични възможности за кариерно развитие“, коментираха още от Монтюпе.


Фирмата работи активно за интегрирането на образованието към бизнеса.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Монтюпе

Новини

 • Безплатните приложения от Belimo Valve Sizer и RetroFit правят избора на точния вентил и механизъм по-лесен отвсякога

  Безплатните приложения от Belimo Valve Sizer и RetroFit правят избора на точния вентил и механизъм по-лесен отвсякога

  Имате нужда от подходящ вентил със съответстващия му изпълнителен механизъм? Или пък да замените стар механизъм със съвременно технологично решение? Всичко това вече е повече от лесно. А как ще ни разкажат от фирма Белимо България, която предлага продуктите на водещия швейцарски производител Belimo Automation на родния пазар. „Безплатните приложения Valve Sizer и RetroFit на Belimo могат да направят професионалния ви живот по-лесен“, коментираха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Бързо, лесно и прецизно определяне на състоянието на трансформатори? Вижте най-новото предложение на Megger – TTRU3

  Бързо, лесно и прецизно определяне на състоянието на трансформатори? Вижте най-новото предложение на Megger – TTRU3

  „Искате да знаете какво е механичното състояние на даден трансформатор? Вече е достатъчно да прелистите набързо ръководството на новия TTRU3 от Megger и да започнете работа с него – толкова лесно се използва“, заявиха за Инженер.bg от Мегер България – дъщерно дружество на доказания производител на контролно-измервателна техниха Megger Group. Ето какво още научихме за трифазния уред за тестване на коефициент на трансформация TTRU3.

 • Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Вие сте производител и за вас ясното етикетиране е от основна необходимост. Заложете на етикетираща техника с най-високо качество. Повече от 40 години CAB Германия разработва и произвежда решения за етикетиране: принтери за етикети, принтер-апликатори, апликатори на етикети, лазерни системи за маркиране, термотрансферни ленти и етикети. „Като ексклузивен представител на САВ предлагаме уникална възможност за всички наши клиенти – етикетни принтери на промоционални цени“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бетелгиус.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.