Статии

Голямото семейство на Монтюпе – култура, спорт и Франкофония в съчетание със забележителна кариера

03.09.2019 г.


Празник на Франкофонията, танци от световната сцена, класен волейбол – това са само част от многобройните инициативи, в които участва aвтомобилният производител Монтюпе. Русенското производствено дружество е ангажирано както с обществения и културен живот на своя регион, така и със социалната грижа за всеки свой служител. „Ние в Монтюпе припознаваме социалната отговорност като част от нашата корпоративна култура. Затова организираме разнообразни събития, посветени на нашите служители и техните семейства, подпомагаме културата и спорта на локално ниво, набираме средства и за благотворителни каузи. Така показваме истинската роля на успешния бизнес“, разказаха за Инженер.bg от компанията.


 

Екипът на Монтюпе е част от франкофонската общност у нас и ежегодно провежда Дни на Франкофонията съвместно със Средно училище за европейски езици „Св. Константин-Кирил Философ”. „Празниците на френската култура завършват с тържество, на което са добре дошли всички. А за доброто настроение подготвяме специална авторска артистична програма, която изнасят ученици и работещи в Монтюпе“, обясниха от българското дружество.

 

Компанията проявява специално отношение и към културните събития, които се провеждат в Русе и района, като например Мартенския музикален фестивал и международния конкурс за танци „m0vment“.


Спортът е друга област, за която Монтюпе осигурява подкрепа, като става основен спонсор на местния волейболен отбор „Дунав“ Русе. Постиженията на тима и Академията към него не спират да радват екипа на автомобилната компания.Семейството е на първо място!


В традиция сред футболните фенове в Монтюпе се е превърнал турнирът за „Купата на Монтюпе“, който се организира всяка година. В него своите спортни заложби и отборен дух показват повече от 100 ентусиасти от екипа на компанията. „В спортните събития се включват целите семейства на участниците и така веселбата е още по-голяма. Най-изявените играчи биват отличени в категориите „Най-атрактивен гол“, „Голмайстор“ и „Най-добър вратар““, допълват от компанията.Специално място Монтюпе отделя за най-малките – децата на своите служители. Всяка година традиционно е организиран празник за Деня на детето. С него компанията цели да покаже и насърчи спортните умения на децата и да даде поле за изява на артистичните им способности.


Коледното тържество също присъства неизменно в събитийния календар на Монтюпе. Празникът е до зори, организира се томбола с награди, отличени са и екипите, които са показали най-добри резултати по отношение спазване условията за безопасност на работното място. Всяка Коледа екипът на Монтюпе избира и благотворителна кауза, за която набира средства.

Екипът на Монтюпе с радост приветства всички млади специалисти и им отваря широко вратите за забележителна кариера в света на автомобилната промишленост.

Проверете свободните работни места сега!

„Всички тези инициативи ни сплотяват така, че да се чувстваме част от едно голямо семейство. Грижата за нашите служители обаче продължава и в работната среда. Ние осигуряваме благоприятни и оптимални условия на труд в модерна среда, както и отлични възможности за кариерно развитие“, коментираха още от Монтюпе.


Фирмата работи активно за интегрирането на образованието към бизнеса.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Монтюпе

Новини

 • Системата ThermoClean на Danfoss – ефективна защита срещу разпространението на Легионела

  Системата ThermoClean на Danfoss – ефективна защита срещу разпространението на Легионела

  ThermoClean® е компактно и ефективно системно решение на Danfoss за битово горещо водоснабдяване, което успешно се бори срещу бактерията Легионела. „Системата се предлага в два модела – с отделен съд за реакция или комбиниран буферен съд за съхранение, съдържащ блок за загряване. Агрегатите са оборудвани и със споени или комбинирани пластинчати топлообменници“, разказаха за Инженер.bg от Данфосс България, сегмент Отопление.

 • Тихерт е производител с традиции на качествена инструментална екипировка и нестандартно оборудване

  Тихерт е производител с традиции на качествена инструментална екипировка и нестандартно оборудване

  Тихерт е българска производствена компания, която в продължение на десетилетия изгражда име на надежден доставчик на инструментална екипировка и нестандартно оборудване. „Нашата фирма разработва и произвежда специални инструменти, технологично оборудване и шприцформи в пълно в съответствие с изискванията на клиентите. Ние разработваме комплексни решения – от проектирането, моделирането и производството, до пускането в експлоатация“, коментираха за Инженер.bg от офиса на Тихерт.

 • БИГ процес контрол: Съпротивителни термометри със заварени фланци 54- WFL от Günther

  БИГ процес контрол: Съпротивителни термометри със заварени фланци 54- WFL от Günther

  В съвременните индустриални приложения за измерване на температурата на флуидите се използват предимно термосъпротивления със сензор под формата на чип. Предимства на този тип термометри пред конвенционалните сензори са малките размери, затворената конструкция, краткото време за реакция, устойчивостта на високи температури и на химически и механични въздействия, както и дългият им експлоатационен живот и стабилност, коментираха за Инженер.bg от БИГ процес контрол.

Интервю

 • Таня Пейчинова, директор ЧР на TESY: Стимулираме креативността – безценно е да видиш реализирана своя идея!

  Таня Пейчинова, директор ЧР на TESY: Стимулираме креативността – безценно е да видиш реализирана своя идея!

  TESY е един от водещите европейски производители на електрически бойлери, бойлери с индиректно загряване и електрически отоплителни уреди. През последното десетилетие компанията демонстрира бързо развитие като внедрява широка гама от продукти и патентовани технологични решения, които са в пълно съответствие със съвременните изисквания за енергийна ефективност и с тези, регулиращи опазването на околната среда. TESY е сред най-добрите примери за българско предприятие.