Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Мултивак България: Представяме иновативни концепции за рециклируеми опаковки на Месомания 2019

14.10.2019 г.


Разработването на решения, гарантиращи максимална степен на защита на хранителните продукти и едновременно с това – минимален разход на суровините за производството на опаковки, e първостепенен приоритет за Multivac. „В отговор на актуалните изисквания за намаляване употребата на опаковъчни материали, на тазгодишното изложение Mесомания 2019, което ще се проведе в Интер Експо Център (София) от 6 до 9 ноември, ще представим концепцията си за производство на рециклируеми опаковки“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България ЕООД.


 

В зала 1, щанд 1C5, Мултивак България ЕООД ще посрещне посетители и гости, които ще могат да вникнат в процеса на създаване на опаковки с щадящи околната среда материали. За целта ще бъде използвана термоформовъчна опаковъчна машина R 105 MF, с която се произвеждат MultiFresh™ Skin-опаковки.


 

Multivac PaperBoard – силата на хартиените влакна

 

Базиран на основата на хартиени влакна, Multivac PaperBoard е предназначен за производството на рециклируеми MAP- и Skin-опаковки. За обработката на PaperBoard, термоформовъчните опаковъчни машини и трейсийлърите се настройват съобразно характеристиките на продукта (месо, риба, млечни продукти и др.) и обема на производствените партиди. В допълнение към машините могат да се добавят модули на Multivac за зареждане, маркиране, етикетиране и отвеждане на опакованите продукти. „При опаковане с термоформовъчна опаковъчна машина могат да се използват картонени подложки, с които да се произвеждат опаковки с разнообразна дълбочина. В тях се опаковат продукти с различен размер и форма. Paper-Board портфолиото включва картонени тарелки, картонени подложки и ролки“, обясниха от българското дружество.


 

MultiFresh™ PaperBoard – опаковка като „втора кожа“

 

По време на Месомания Multivac ще представи иновативна концепция за производство на MultiFresh™ Skin-опаковки с помощта на термоформовъчна опаковъчна машина R 105 MF. Благодарение на вложените материали и автоматичния процес на опаковане, предлаганото решение се характеризира с оптимални разходи и висока икономическа ефективност. „MultiFresh™-опаковките обгръщат продукта като негова „втора кожа“. Тя се отличава с това, че качеството, свежестта, цвета и структурата на стоката остават естествени и видими и продуктът е фиксиран без напрежение, а трайността на съдържанието се удължава значително“, посочиха още от Мултивак България.


 

Не пропускайте тазгодишното издание на специализираното изложение „Месомания“, за да научите още за тайните на перфектното опаковане от лидера в бранша – Multivac.

 

Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Мултивак България, Multivac

Новини

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

 • Експресна доставка на 12 000 артикула за клиентите на Филкаб във Варна с новата услуга Filkab Teleport

  Експресна доставка на 12 000 артикула за клиентите на Филкаб във Варна с новата услуга Filkab Teleport

  За да улесни работата на своите бизнес клиенти в гр. Варна, доказаната производствена, инженерингова и търговска компания в областта на електроапаратурата и средствата за автоматизация Филкаб въведе нова услуга – Filkab Teleport. „Благодарение на нея, клиентите ни могат да поръчат измежду 12 000 артикула, които поддържаме на склад, и да ги получат в търговската база на компанията във Варна след 10:00 ч. на следващия работен ден“, информираха за читателите на Инженер.bg от Филкаб.

Интервю

 • Инж. Десислава Георгиева: Инженерната работа ни учи на бързи, точни решения и реална преценка

  Инж. Десислава Георгиева: Инженерната работа ни учи на бързи, точни решения и реална преценка

  Всяко начало е трудно, но с четене, учене, работа до късно и много, много упоритост професията може да се превърне в това, което не можеш да замениш с нищо друго на света. В това вярва инж. Десислава Георгиева от фирма Стам Лтд. А как се справя днес, когато е вече проектант със сериозен опит, майка на две деца, която практикува йога и непрекъснато търси нова и нова творческа енергия, ще Ви разкажем в днешното интервю от рубриката „Ако (не) бях инженер“.