Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Мултивак България на Месомания и СИХРЕ с много нови и интересни предложения

07.11.2018 г.


Мултивак България, дъщерно дружество на световния лидер във вакуум-опаковането на хранителни продукти Multivac, показва редица новаторски машини за обработка на хранителни продукти по време на изложенията в областта на хранително-вкусовата промишленост, които се провеждат в Интер Експо Център от днес. „Участваме в две от изложбите - „Месомания“ и „СИХРЕ“, в рамките на които демонстрираме ново поколение опаковъчни решения, които допринасят за икономия на ресурси и повишават ефективността на производството“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България.Сред основните акценти в участието на Мултивак на Месомания са решенията на немската компания Rühle. „Rühle е нов партньор на Multivac Technology Network. Компанията е специализирана в производството на машини за формоване на месни продукти, като тумблери, инжектори, гилотини, нарязващи машини и миксери за месо с различен капацитет – за малки, средни и големи партиди “, поясниха от Мултивак България. По време на изложението ще бъдат представени инжектор IR 29 с капацитет 3000 kg/h, тумблер MPR 220 с пълначен капацитет 160 l и нарязваща машина SR 1 Turbo с производителност до 1500 kg/h.Мултивак България демонстрира и флоупак машината PFM Pearl на италианската компания PFM Packaging Machinery, предназначена за опаковане на продукти. „Тази машина се отличава с компактен дизайн, пълно серво задвижване, интуитивен софтуер, максимална скорост от 120 до 140 продукта в минута и лесна за почистване конструкция“, разказаха от българското дружество.


На изложението присъства и машината TVI GMS 520, подходяща за прецизно нарязване на прясно месо на котлети, стекове и др. Машината се интегрира лесно към съществуващи опаковъчни линии, като разполага с интуитивен софтуер с функция за минимално количество отпадъчен материал.Настолната камерна машина от серията Baseline P 360, която е основен акцент в участието на Мултивак България на изложбата „СИХРЕ“, е добро ценово решение за опаковане в пликове. „Машината разполага с две лепящи шини, които осигуряват голяма гъвкавост по отношение на нейното приложение. Също така с Baseline P 360 се постига по-добра производителност, в сравнение с модел Baseline P 300, независимо, че двата модела са оборудвани с помпи с еднаква мощност”, споделиха от Мултивак България.


Посетителите на изложенията могат да се срещнат със специалистите на Мултивак България в зала 1, щанд С5, и в зала 6, щанд С8. „Запазваме си правото да изненадаме нашите гости на изложението и с други интересни нови предложения. Заповядайте да видите какви са те“, отправиха своята покана от Мултивак България.


Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК


Източник на снимковия материал: Мултивак България

Новини

 • Прецизно и бързо изпълнение, нестандартни детайли – с услугите за лазерно рязане на Мултиинженеринг

  Прецизно и бързо изпълнение, нестандартни детайли – с услугите за лазерно рязане на Мултиинженеринг

  „В сравнение с механичното, лазерното рязане не замърсява материала, тъй като липсва физически контакт, в резултат на което не се налага и допълнителна обработка на изделието. А при това осигурява и изключителна прецизност“, коментираха пред Инженер.bg от доказаната българска машиностроителна компания Мултиинженеринг, която предлага лазерно рязане като част от своето портфолио от услуги. А за качеството на операциите Мултиинженеринг разчита на немските машини с марка Trumpf.

 • Тихерт: „Разполагаме с капацитет за производство на детайли на обработващ център INDEX G200“

  Тихерт: „Разполагаме с капацитет за производство на детайли на обработващ център INDEX G200“

  Тихерт е българска компания, основана през 2007 г. като дъщерна фирма на Херти. „Ние предлагаме механична обработка на детайли (единично и серийно производство), електроерозийна обработка (обемна ерозия и нишкова ерозия), както и производство на инструментална екипировка (щанци и шприцформи). Към настоящия момент имаме свободен капацитет за производство на единични и серийни детайли на стругово-фрезов център INDEX G200“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на компанията.

 • Система за събиране и контрол на индустриални данни SMARTDAC+ с интелигентна архитектура на Yokogawa

  Система за събиране и контрол на индустриални данни SMARTDAC+ с интелигентна архитектура на Yokogawa

  Всяка бизнес и индустриална среда изисква все по-интелигентни и мощни системи, чрез които да управлява протичащите в нея процеси. Съчетавайки върхови технологии с инженерни услуги Yokogawa Electric Corporation работи точно в тази насока. „Представяме Ви иновативната система за събиране и контрол на индустриални данни SMARTDAC+. Техническото решение включва записващо устройство с интуитивен потребителски интерфейс", коментираха от българското дъщерно дружество на производителя.

Интервю

 • Модернистична сграда в Швейцария използва 800 устройства Belimo за устойчива и ефективна ОВК система

  Модернистична сграда в Швейцария използва 800 устройства Belimo за устойчива и ефективна ОВК система

  През пролетта на 2019 г. швейцарският производител на спортни стоки Scott Sports се премести в новата си офис сграда в гр. Гвизиес. Но нали не си представяте скучна корпоративна постройка? Супер атрактивната сграда има окъпан в светлина атриум, ограден с дървени летви, а фасадата е със слънцезащитно покритие от анодизиран алуминий. Това, което наистина ни накара да обърнем внимание на проекта обаче, са всички 800 продукта на Belimo, които са използвани в ОВК и ВиК инсталациите.