Статии

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“: За 25 години дейност спечелихме повече от 4000 доволни клиенти

25.10.2018 г.


Тази есен патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори”, успешно развиващо своята дейност в областта на опазването на интелектуалната собственост, отбеляза своята 25 годишнина. „Богатият ни опит, натрупан през годините, и стремежът да предлагаме европейско ниво на обслужване ни помогнаха да спечелим като наши клиенти повече от 4000 известни компании от всички континенти”, разказа за Инженер.bg управителят на бюрото в България д-р Самуил Бенатов.Патентното предприятие разполага с два офиса – в гр. София и в гр. Киев, Украйна, и представя широк спектър от специализирани услуги в България, Украйна, Европейския съюз, Русия и другите страни от бившия СССР. Специалистите от бюрото владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота със своите клиенти от Източна Европа и бившите съветски републики.


Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ се утвърди като едно от най-успешно развиващите се частни предприятия за опазване на интелектуалната собственост в Източна Европа и постсъветските републики, коментира д-р Самуил Бенатов.Наскоро бюрото отбеляза своята 25 годишнина с празничен прием в хотел „Арена ди Сердика“. Сред историческите останки от амфитеатъра на древна Сердика се събраха дипломати и представители на бизнеса, науката и културата от България, Украйна, Полша, Грузия, Молдова, Румъния, Македония и Косово. Пред тях управляващият партньор на бюрото в България, д-р Самуил Бенатов, представи историята на компанията и очерта стратегията за следващите години. „Ние не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, като уверено пристъпваме към реализацията на целите, които сме си поставили за следващите 25 години“, коментира той.През 2018 г. от патентното бюро планират да извършат и хилядната си валидация на европейски патент в Република България. „Очакваме с нетърпение да разберем кой ще бъде собственикът на „щастливия номер“. В знак на признателност за оказаното ни доверие, той ще получи фотоалбум, посветен на България, както и специални отстъпки от цените на услугите ни в България и Украйна за срок от 1 година“, информираха от патентното бюро.

 

Залог за успеха на патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори са високото професионално ниво на неговите сътрудници, сериозният опит, европейското качество на обслужване и достъпните цени.

 

През 2017 г. бюрото влезе в short-list на IP STARS, международния рейтинг за юридически и патентни фирми, в номинацията „Най-добрите патентни фирми в България.

 

Информация за патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори

Новини

 • Новото поколение термопомпи UltraSource на Hoval с мисия за по-малки шумови въздействия

  Новото поколение термопомпи UltraSource на Hoval с мисия за по-малки шумови въздействия

  На 24 април 2019 г. целият свят ще отбележи 24-ия Международен ден на осведомеността относно шума. Събитието е създадено от Центъра за изслушване и комуникация (CHC) през 1996 г., за да ни насърчи да вземаме мерки относно контрола върху шума на местата, на които работим и живеем, а децата ни учат и играят. Като компания, отговорна към околната среда и здравето, Hoval подкрепя инициативата и се стреми непрекъснато да оптимизира своите продукти, така че да са максимално безопасни и щадящи.

 • Нова интелигентна камера SBRD на Festo извършва проверки интуитивно, лесно и надеждно

  Нова интелигентна камера SBRD на Festo извършва проверки интуитивно, лесно и надеждно

  Трудно е да си представим съвременното производство без системи за контрол на качеството на продукцията. В отрасли като автомобилостроенето, хранително-вкусовата промишленост и машиностроенето някои задачи са еднотипни. Например, четене на кодове, оптично разпознаване на символи, анализ на характеристиките на обекта. „Високопроизводителната система за обработка на изображения SBRD на Festo извършва проверки от различни ъгли много лесно и интуитивно“, съобщиха от Фесто.

 • Мари-Бентц представя нова индустриална платформена везна с конверторен модул от аналогов в цифров формат на KERN

  Мари-Бентц представя нова индустриална платформена везна с конверторен модул от аналогов в цифров формат на KERN

  В условията на свързаното производство и концепцията за Четвъртата индустриална революция – Industry 4.0, всички устройства могат да работят в мрежа. „KERN разработи нова платформена везна KGP за промишлени приложения с конверторен модул от аналогов в цифров формат, която е много добро решение за многобройните приложения на Industry 4.0“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Мари-Бентц, която предлага изделията на доказания немски производител на българския пазар.

Интервю

 • Инж. Константин Костадинов от MTG: „Работата в Алуком ме предизвиква да научавам нови неща всеки ден“

  Инж. Константин Костадинов от MTG: „Работата в Алуком ме предизвиква да научавам нови неща всеки ден“

  Инж. Константин Костадинов е технолог в Леярен цех на един от заводите на доказания български производител на метални отливки Метал Технолоджи Груп - Алуком в гр. Плевен. Екипът ни се срещна с него в рамките на „Национални дни на кариерата“ в Габрово. Как протича един негов работен ден в завода? Какво ново предстои? Как ще протече Стажантската програма 2019 в Алуком? Научете от ексклузивния ни разговор с инж. Костадинов в следващите редове...