Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“: За 25 години дейност спечелихме повече от 4000 доволни клиенти

25.10.2018 г.


Тази есен патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори”, успешно развиващо своята дейност в областта на опазването на интелектуалната собственост, отбеляза своята 25 годишнина. „Богатият ни опит, натрупан през годините, и стремежът да предлагаме европейско ниво на обслужване ни помогнаха да спечелим като наши клиенти повече от 4000 известни компании от всички континенти”, разказа за Инженер.bg управителят на бюрото в България д-р Самуил Бенатов.Патентното предприятие разполага с два офиса – в гр. София и в гр. Киев, Украйна, и представя широк спектър от специализирани услуги в България, Украйна, Европейския съюз, Русия и другите страни от бившия СССР. Специалистите от бюрото владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота със своите клиенти от Източна Европа и бившите съветски републики.


Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ се утвърди като едно от най-успешно развиващите се частни предприятия за опазване на интелектуалната собственост в Източна Европа и постсъветските републики, коментира д-р Самуил Бенатов.Наскоро бюрото отбеляза своята 25 годишнина с празничен прием в хотел „Арена ди Сердика“. Сред историческите останки от амфитеатъра на древна Сердика се събраха дипломати и представители на бизнеса, науката и културата от България, Украйна, Полша, Грузия, Молдова, Румъния, Македония и Косово. Пред тях управляващият партньор на бюрото в България, д-р Самуил Бенатов, представи историята на компанията и очерта стратегията за следващите години. „Ние не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, като уверено пристъпваме към реализацията на целите, които сме си поставили за следващите 25 години“, коментира той.През 2018 г. от патентното бюро планират да извършат и хилядната си валидация на европейски патент в Република България. „Очакваме с нетърпение да разберем кой ще бъде собственикът на „щастливия номер“. В знак на признателност за оказаното ни доверие, той ще получи фотоалбум, посветен на България, както и специални отстъпки от цените на услугите ни в България и Украйна за срок от 1 година“, информираха от патентното бюро.

 

Залог за успеха на патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори са високото професионално ниво на неговите сътрудници, сериозният опит, европейското качество на обслужване и достъпните цени.

 

През 2017 г. бюрото влезе в short-list на IP STARS, международния рейтинг за юридически и патентни фирми, в номинацията „Най-добрите патентни фирми в България.

 

Информация за патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори

Новини

 • Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Разработвайки машините OPM250L и OPM350L, които съчетават в себе си 3D принтер и високоскоростна фреза, японската компания Sodick предостави на потребителите завършено технологично решение тип „всичко в едно“. „Серията OPM включва иновативни производствени системи, способни да създават метални шприцформи за отливки от пластмаса, състоящи се само от една част, като съществено променя начина на тяхното производство“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Содибул.

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

Интервю

 • Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  „Никога не съм съжалявала за избора си да стана инженер. Техническото обучение ми даде точен и прецизен поглед. Също така ме научи да разсъждавам логически и взаимосвързано“, коментира пред Инженер.bg една дама, която държи на думата си и обича да следва „случайностите на съдбата – Цветелина Чобанова от Юроком 2000. А какви са били детските ѝ мечти и как духът на тийнейджър-бунтар я е накарал все пак да избере Техническия университет, можете да научите в днешния материал.