Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“: За 25 години дейност спечелихме повече от 4000 доволни клиенти

25.10.2018 г.


Тази есен патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори”, успешно развиващо своята дейност в областта на опазването на интелектуалната собственост, отбеляза своята 25 годишнина. „Богатият ни опит, натрупан през годините, и стремежът да предлагаме европейско ниво на обслужване ни помогнаха да спечелим като наши клиенти повече от 4000 известни компании от всички континенти”, разказа за Инженер.bg управителят на бюрото в България д-р Самуил Бенатов.Патентното предприятие разполага с два офиса – в гр. София и в гр. Киев, Украйна, и представя широк спектър от специализирани услуги в България, Украйна, Европейския съюз, Русия и другите страни от бившия СССР. Специалистите от бюрото владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота със своите клиенти от Източна Европа и бившите съветски републики.


Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ се утвърди като едно от най-успешно развиващите се частни предприятия за опазване на интелектуалната собственост в Източна Европа и постсъветските републики, коментира д-р Самуил Бенатов.Наскоро бюрото отбеляза своята 25 годишнина с празничен прием в хотел „Арена ди Сердика“. Сред историческите останки от амфитеатъра на древна Сердика се събраха дипломати и представители на бизнеса, науката и културата от България, Украйна, Полша, Грузия, Молдова, Румъния, Македония и Косово. Пред тях управляващият партньор на бюрото в България, д-р Самуил Бенатов, представи историята на компанията и очерта стратегията за следващите години. „Ние не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, като уверено пристъпваме към реализацията на целите, които сме си поставили за следващите 25 години“, коментира той.През 2018 г. от патентното бюро планират да извършат и хилядната си валидация на европейски патент в Република България. „Очакваме с нетърпение да разберем кой ще бъде собственикът на „щастливия номер“. В знак на признателност за оказаното ни доверие, той ще получи фотоалбум, посветен на България, както и специални отстъпки от цените на услугите ни в България и Украйна за срок от 1 година“, информираха от патентното бюро.

 

Залог за успеха на патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори са високото професионално ниво на неговите сътрудници, сериозният опит, европейското качество на обслужване и достъпните цени.

 

През 2017 г. бюрото влезе в short-list на IP STARS, международния рейтинг за юридически и патентни фирми, в номинацията „Най-добрите патентни фирми в България.

 

Информация за патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори

Новини

 • Тихерт гарантира качество и прецизност при изработката на щанци

  Тихерт гарантира качество и прецизност при изработката на щанци

  „Нашата компания предлага изработването на щанци за различни индустриални отрасли. Такъв тип обработка е предпочитана пред други подобни методи заради постигането на висока производителност, особено при серийно производство“, информираха за Инженер.bg от фирма Тихерт. Щанците се отличават със сложна конструкция, към която има високи изисквания по отношение на прецизността на изработка и сглобяване. Дизайнът им се определя напълно от формата и размерите на конкретния детайл и технологията на производство.

 • АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  Доказаната българска компания АС-ДС, специалист в областта на електроизграждането и автоматизацията, е официален представител на продуктите на ABB Automation Products у нас. „Бихме искали да обявим пазарния дебют на серията високопрецизни радарни нивомери LWT300 с интегрирана технология LevelExpert на ABB. Устройствата са разработени с оглед улеснена употреба и подобрена надеждност в приложения с течни и твърди материали“, коментираха за Инженер.bg от АС-ДС.

 • Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Недостигът на квалифицирана работна ръка, конкуренцията в цените и стремежът към увеличена гъвкавост на производството създават нови предизвикателства пред всички промишлени отрасли. По време на най-голямото търговско изложение за роботика iREX в Токио, световният лидер в производството на индустриални роботи и решения за автоматизация FANUC представи своите решения за фабриката на бъдещето, както и много технологични иновации.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.