Статии

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“: За 25 години дейност спечелихме повече от 4000 доволни клиенти

25.10.2018 г.


Тази есен патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори”, успешно развиващо своята дейност в областта на опазването на интелектуалната собственост, отбеляза своята 25 годишнина. „Богатият ни опит, натрупан през годините, и стремежът да предлагаме европейско ниво на обслужване ни помогнаха да спечелим като наши клиенти повече от 4000 известни компании от всички континенти”, разказа за Инженер.bg управителят на бюрото в България д-р Самуил Бенатов.Патентното предприятие разполага с два офиса – в гр. София и в гр. Киев, Украйна, и представя широк спектър от специализирани услуги в България, Украйна, Европейския съюз, Русия и другите страни от бившия СССР. Специалистите от бюрото владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота със своите клиенти от Източна Европа и бившите съветски републики.


Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ се утвърди като едно от най-успешно развиващите се частни предприятия за опазване на интелектуалната собственост в Източна Европа и постсъветските републики, коментира д-р Самуил Бенатов.Наскоро бюрото отбеляза своята 25 годишнина с празничен прием в хотел „Арена ди Сердика“. Сред историческите останки от амфитеатъра на древна Сердика се събраха дипломати и представители на бизнеса, науката и културата от България, Украйна, Полша, Грузия, Молдова, Румъния, Македония и Косово. Пред тях управляващият партньор на бюрото в България, д-р Самуил Бенатов, представи историята на компанията и очерта стратегията за следващите години. „Ние не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, като уверено пристъпваме към реализацията на целите, които сме си поставили за следващите 25 години“, коментира той.През 2018 г. от патентното бюро планират да извършат и хилядната си валидация на европейски патент в Република България. „Очакваме с нетърпение да разберем кой ще бъде собственикът на „щастливия номер“. В знак на признателност за оказаното ни доверие, той ще получи фотоалбум, посветен на България, както и специални отстъпки от цените на услугите ни в България и Украйна за срок от 1 година“, информираха от патентното бюро.

 

Залог за успеха на патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори са високото професионално ниво на неговите сътрудници, сериозният опит, европейското качество на обслужване и достъпните цени.

 

През 2017 г. бюрото влезе в short-list на IP STARS, международния рейтинг за юридически и патентни фирми, в номинацията „Най-добрите патентни фирми в България.

 

Информация за патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори

Новини

 • Вайд-Бул: „Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация“

  Вайд-Бул: „Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация“

  От автомобилната индустрия до вятърните паркове, производителите залагат все повече на гъвкави системи за автоматизация, които поддържат широк спектър от функции. „Именно такава е универсалната модулна система FieldPower на Weidmüller, която предлага адаптивни решения с обширен набор от функции, като захранване, разклоняване, превключване, защита и мониторинг, подходящи за най-различни промишлени сектори“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Вайд-Бул.

 • Мега Инженеринг с решение за управление на производствените процеси в стъкларската индустрия

  Мега Инженеринг с решение за управление на производствените процеси в стъкларската индустрия

  Стъклопроизводството е специфична индустрия, при която се изисква точно дозиране на компонентите, прецизна поддръжка на температурата и надежден процес на закаляване. Основавайки се на своите дългогодишни традиции в проектирането, изработката и внедряването на системи за индустриална автоматизация, специалистите от Мега Инженеринг с радост споделят своя опит при интегрирането на високотехнологичен цикъл в предприятие за производство на стъкло.

 • DTS: Решение за съхранение на енергия на Socomec захранва надеждно и автономно отдалечени обекти

  DTS: Решение за съхранение на енергия на Socomec захранва надеждно и автономно отдалечени обекти

  Система за съхранение на енергия SUNSYS PCS² на утвърдения френски производител на решения за електрозахранване, контрол и безопасност на електрически мрежи ниско напрежение – Socomec, спечели наградата за иновации в сегмента „Съхранение на електрическа енергия” по време на тазгодишното издание на форума The Smarter E Europe/Intersolar в Мюнхен. Наградата за решение за съхранение на енергия EES Award получи Socomec с решението си SUNSYS PCS².

Интервю

 • Егон Нота: „Utilis е един от световните технологични пионери, благоприятстващи промените в пейзажа на водния сектор“

  Егон Нота: „Utilis е един от световните технологични пионери, благоприятстващи промените в пейзажа на водния сектор“

  Иновативни, дръзки и предприемчиви! С това се отличават специалистите на израелската компания Utilis, сдобила се вече със световна популярност в резултат от разработената и приложена за пръв път от нея сателитна технология за откриване на течове във водоразпределителните мрежи. Партньор на дружеството на българския пазар е фирма КМТ Сервиз, благодарение на която успяхме да се срещнем и разговаряме лично с представителя на компанията – г-н Егон Доня Нота, мениджър „Продажби“ в Utilis.