Статии

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“: За 25 години дейност спечелихме повече от 4000 доволни клиенти

25.10.2018 г.


Тази есен патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори”, успешно развиващо своята дейност в областта на опазването на интелектуалната собственост, отбеляза своята 25 годишнина. „Богатият ни опит, натрупан през годините, и стремежът да предлагаме европейско ниво на обслужване ни помогнаха да спечелим като наши клиенти повече от 4000 известни компании от всички континенти”, разказа за Инженер.bg управителят на бюрото в България д-р Самуил Бенатов.Патентното предприятие разполага с два офиса – в гр. София и в гр. Киев, Украйна, и представя широк спектър от специализирани услуги в България, Украйна, Европейския съюз, Русия и другите страни от бившия СССР. Специалистите от бюрото владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота със своите клиенти от Източна Европа и бившите съветски републики.


Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ се утвърди като едно от най-успешно развиващите се частни предприятия за опазване на интелектуалната собственост в Източна Европа и постсъветските републики, коментира д-р Самуил Бенатов.Наскоро бюрото отбеляза своята 25 годишнина с празничен прием в хотел „Арена ди Сердика“. Сред историческите останки от амфитеатъра на древна Сердика се събраха дипломати и представители на бизнеса, науката и културата от България, Украйна, Полша, Грузия, Молдова, Румъния, Македония и Косово. Пред тях управляващият партньор на бюрото в България, д-р Самуил Бенатов, представи историята на компанията и очерта стратегията за следващите години. „Ние не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, като уверено пристъпваме към реализацията на целите, които сме си поставили за следващите 25 години“, коментира той.През 2018 г. от патентното бюро планират да извършат и хилядната си валидация на европейски патент в Република България. „Очакваме с нетърпение да разберем кой ще бъде собственикът на „щастливия номер“. В знак на признателност за оказаното ни доверие, той ще получи фотоалбум, посветен на България, както и специални отстъпки от цените на услугите ни в България и Украйна за срок от 1 година“, информираха от патентното бюро.

 

Залог за успеха на патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори са високото професионално ниво на неговите сътрудници, сериозният опит, европейското качество на обслужване и достъпните цени.

 

През 2017 г. бюрото влезе в short-list на IP STARS, международния рейтинг за юридически и патентни фирми, в номинацията „Най-добрите патентни фирми в България.

 

Информация за патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори

Новини

 • Бош Електроинструменти, с нова Facebook страница и иновативна концепция за дигитално присъствие

  Бош Електроинструменти, с нова Facebook страница и иновативна концепция за дигитално присъствие

  Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, има нова официална Facebook страница, като елемент от иновативната си концепция за дигитално присъствие. „Заповядайте във Facebook страницата на Bosch Професионални Електроинструменти и Консумативи България (Bosch PTBG). Последвайте ни, за да научавате първи за продуктите, промоциите и офертите от света на Bosch Professional. Бъдете част от общността на професионалистите“, приветстват своите фенове от българското дружество. Ето какво още разказаха пред Инженер.bg за своето дигитално представяне от Роберт Бош, направление Електроинструменти.

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Наскоро китайската компания Bodor Laser спечели известния световен конкурс за промишлен дизайн iF Award 2019. „Машините за лазерно рязане от сериите F и TA получиха висока оценка от реномираното жури в областта на промишления дизайн, която е свидетелство за иновативните им конструктивни решения и е признание за високите постижения на компанията“, коментираха от Бодор България. Наградата iF Design Award е призната за престижно международно отличие за високи постижения в дизайна.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.