Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Как да почистите и дезинфекцирате всяка повърхност бързо, лесно и удобно с мокрите кърпи Uniwipe от LDG

24.04.2020 г.


Работата с чисти повърхности и материали е не само по-приятна, но и много по-безопасна, особено когато се касае за дейности, в които служителите имат контакт с много хора. За тези случай фирма LDG има наистина функционално решение, чрез което почистването се осъществява бързо и лесно с едно движение. „Uniwipe са мокри кърпички, подходящи за идеално почистване и дезинфекциране на различни видове повърхности, без да ги нараняват. Предназначени са за професионална употреба и намират широко приложение в здравни заведения, строителни обекти, автосервизи и др.”, обясниха от Ел Ди Джи за Инженер.bg.


 

Uniwipe са антибактериални кърпички от ново поколение, произведени във Великбритания, които са създадени да покриват най-високите стандарти за хигиена в дома и на работното място. След дълги години на строги изследвания и разработки, гамата от продукти осигурява безопасно, бързо и ефективно почистване на най-упоритите замърсявания и е призната за едно от най-модерните решения в тази област в световен мащаб.

 

LDG е официален представител на компанията-производител в България и предлага следните разновидности:

 

Универсални мокри кърпи

 

Универсалните мокри кърпи Uniwipe са подходящи за почистване на всякакви повърхности. Съдържат силен, бързодействащ, биоразградим лосион, който почиства повърхността на материалите без да ги наранява. „Размерът на кърпичките обхваща голяма повърхност при почистване, което ги прави изключително ефективни при отстраняването и задържането на замърсяванията и ги прави подходящи за употреба в различни условия“, поясниха от Ел Ди Джи.


 

Санитарни мокри кърпи

 

Санитарните мокри кърпи почистват различни типове повърхности, като оказват силно и бързо въздействие върху микроорганизмите и бактериите, дори в предизвикателна, силно замърсена среда. Свойството им да абсорбират течности, както и здравината им позволяват лесното почистване на упорити замърсявания.

 

Ефективната формула на кърпичките има дълготрайно действие. Подходящи са за употреба в санитарни помещения, в жилища и в индустриални сгради. Продуктът отговаря на EN (European Norms) сертификатите за дезинфекция и е широко употребяван в здравни центрове по целия свят.


 

Мокри кърпи UltraGrime

 

Кърпите UltraGrime имат активна формула, която почиства силно замърсени повърхности и материали. Те са подходящи за ежедневна употреба и са безопасни за третиране на ръце, инструменти, индустриални помещения, тапицерии и др. Без усилие отстраняват грес, силикон, мастила, индустриални масла и монтажна пяна, бои, латекс, лепила и други упорити замърсявания. Размерът на кърпичките и голямата повърхност на почистване, която обхващат, ги прави изключително ефективни при отстраняването и задържането на нечистотии.


 

Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД

Новини

 • Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Разработвайки машините OPM250L и OPM350L, които съчетават в себе си 3D принтер и високоскоростна фреза, японската компания Sodick предостави на потребителите завършено технологично решение тип „всичко в едно“. „Серията OPM включва иновативни производствени системи, способни да създават метални шприцформи за отливки от пластмаса, състоящи се само от една част, като съществено променя начина на тяхното производство“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Содибул.

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

Интервю

 • Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  „Никога не съм съжалявала за избора си да стана инженер. Техническото обучение ми даде точен и прецизен поглед. Също така ме научи да разсъждавам логически и взаимосвързано“, коментира пред Инженер.bg една дама, която държи на думата си и обича да следва „случайностите на съдбата – Цветелина Чобанова от Юроком 2000. А какви са били детските ѝ мечти и как духът на тийнейджър-бунтар я е накарал все пак да избере Техническия университет, можете да научите в днешния материал.