Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Промо.bg: На пазар за техника през април

27.04.2020 г.

Пролетта дойде и освен полени разпръсна и отстъпки! Ако се питате как така, ще Ви кажем веднага! В Промо.bg има изобилие от висококачествена техника на невероятно добра цена. Разнообразието от априлски оферти включва продукти за индустрията, инструменти и консумативи за майсторски ремонти, промо пакети за професионални електропроектанти, решения за наистина добра организация у дома и още редица полезни продукти на зашеметяващо ниски цени. А най-хубавото е, че през Промо.bg лесно и бързо избирате най-подходящата оферта и поръчвате директно от компанията, която я предлага. Звучи страхотно, нали? Разгледайте и вземете още сега своя продукт.В категория Електротехника този месец избирате от оферти за:


Промо пакети Eplan

 

Инструменти Rennsteig

 

Офис организация у дома

 

Оферти за месец април от LDG

 

В сектор Машини и механични системи промоциите са:


Ламелни дискове за шлайфане на неръждаема стомана

 

Масла и резбонарезни машини Rems

 

Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet


Пневматични мембранни помпи Fluimac

 

В ОВК ще намерите:


Регулатор на тяга за котли с верига Watts AirStop


А във ВиК ви очаква:


Водоустойчив pH-метър

 

Още много промоции от света на техниката ще намерите в Промо.bg.


Източник на снимковия материал: Промо.bg

Новини

 • Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Содибул: Създавайте сложни шприцформи със серията OPM на Sodick, обединяваща 3D принтер и високоскоростна фреза

  Разработвайки машините OPM250L и OPM350L, които съчетават в себе си 3D принтер и високоскоростна фреза, японската компания Sodick предостави на потребителите завършено технологично решение тип „всичко в едно“. „Серията OPM включва иновативни производствени системи, способни да създават метални шприцформи за отливки от пластмаса, състоящи се само от една част, като съществено променя начина на тяхното производство“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Содибул.

 • AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  AquaThermica – термопомпен бойлер с автоматичен цикъл против Легионела и самодиагностична система на Теси

  Термопомпените системи могат ефективно да осигурят както отопление, така и битова гореща вода (БГВ). За да задоволи нуждите от висококачествено решение и в тази пазарна ниша, доказаният български производител на отоплителна техника Теси включи в продуктовото си портфолио специални модели, разработени именно за това конкретно приложение. AquaThermica e термопомпен бойлер от тип „въздух-вода“ с възможност за работа с възобновяеми източници на енергия.

 • ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  ETI: Как се свързват импулсните релета MR-41 и MR-42?

  Импулсните релета с функция „памет” се използват за управление на различно оборудване чрез импулсни сигнали. Те намират приложение в промишлеността, при автоматизация на процесите, а също така и в битови електрически инсталации. „Релетата са с модулен дизайн за монтаж върху DIN шина. Предлагат се в две изпълнения: за универсално захранване от 12 V до 240 VAC/DC и за монофазно захранване 230 VAC”, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения производител на електрооборудване ETI Elektroelement.

Интервю

 • Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  Инж. Цветелина Чобанова от Юроком 2000: Искам да съм част от проекти, с които да се гордеем като компания

  „Никога не съм съжалявала за избора си да стана инженер. Техническото обучение ми даде точен и прецизен поглед. Също така ме научи да разсъждавам логически и взаимосвързано“, коментира пред Инженер.bg една дама, която държи на думата си и обича да следва „случайностите на съдбата – Цветелина Чобанова от Юроком 2000. А какви са били детските ѝ мечти и как духът на тийнейджър-бунтар я е накарал все пак да избере Техническия университет, можете да научите в днешния материал.