Статии

Рапид – специалистът в доставката на решения от специални стомани и сплави за бита, строителството и индустрията

02.11.2018 г.


Изделия от декоративни оцветени неръждаеми ламарини, просечено-разтеглени и перфорирани ламарини за вашата тераса, ограда или стълбище, решетъчни скари и стъпала, заварени мрежи, ножарски профили от закаляема стомана, пружинни нeръждаеми ленти... Това е само малко част от дейността на водещата българска компания Рапид ЕООД, която повече от 25 години непрекъснато се стреми да допълва и актуализира обширната си продуктова гама.


 

Рапид е представител за България на доказаните европейски производители, специализирани в областта на специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване – Perfo Linea и Colorinox.

 

Продуктовото портфолио на фирмата включва още многообразие от неръждаеми, жароустойчиви, киселинноустойчиви, конструкционни, инструментални и други стомани и сплави; заваръчни материали и припои за спояване, включително електроди за ръчно-електродъгово заваряване и наваряване, телове за защитно-газово/МИГ-МАГ, ВИГ-заваряване, подфлюсово, флюси, прахове за напластяване и метализация; препарати за байцване на неръждаеми стомани и др. „Всички предлагани материали са придружени със сертификат за качество съгласно изискванията на международните стандарти EN 10204/DIN 50049“, уточниха от Рапид.

 


Българското дружество предлага и разнообразни услуги, свързани с рязане с гилотина до 2 mm, рязане с механична ножовка, рязане с ъглошлайф, транспорт, както и кооперирани услуги, като лазерно рязане, огъване на абкант, заваряване, шлайфане.

 

На склад компанията поддържа големи наличности от неръждаеми ламарини – матови, огледални, шлифовани, изчеткани, ламарини от закаляема стомана, прътов материал;неръждаеми тръби, пръти, фасонни части, кранове; декоративни оцветени неръждаеми ламарини; перфорирани и просечено-изтеглени ламарини; скари и стъпала; мрежи и сита; заваръчни материали; припои за спояване; препарати за байцване и др.


 

„Наше основно преимущество е, че сме в състояние да доставяме по заявка на клиента неголеми количества от различни типове специални стомани, заваръчни материали и материали с нестандартни размери, за кратки срокове. Имаме възможност за доставка и на неръждаеми стомани марка 321, 316 и др., както и жароустойчиви стомани марка 310/310 S/309“, заявиха в заключение от фирмата.

 

Повече информация заРапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Рапид

Новини

 • Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Въздухът, водата и храната са основа на човешкото съществуване. А питейната вода всъщност е най-важният продукт за нашето хранене. Тъй като е обект на строги указания и контрол, всеки човек би следвало да има достъп до висококачествена питейна вода. Застоялата вода зад водомера, старите или извънгабаритни резервоари за съхранение, както и лошо изолираните тръбопроводи обаче, са отлични „домакини“, благоприятстващи развитието на вредни патогенни бактерии.

 • Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  Стажантите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън: Няма обучение или учебник, които да победят силата на опита

  В Технически университет – София се проведе турнирът по мениджмънт и инженерни умения „T.I.M.E.S“, който се организира от европейската студентска организация ESTIEM. Част от отбора-победител в състезанието бяха бъдещите инженери Йордан Петков и Радостин Василев – студенти от Техническия университет, специалност „Индустриално инженерство“. Като награда те имаха възможността да изкарат стаж в инженеринговия отдел на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 • Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

  „Най-важният аспект при измерването на изолационно съпротивление е да се елиминира ефектът от остатъчен капацитет. Това се постига при измервания с DC напрежение“, коментираха от фирма Ритбул. Компанията обяви промоционална цена на цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N през юни т.г. „Държим на качествените продукти и услуги и се стремим да предоставяме само доказани предложения от водещи европейски производители“, добавиха от компанията за Инженер.bg.

Интервю