Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Рапид – специалистът в доставката на решения от специални стомани и сплави за бита, строителството и индустрията

02.11.2018 г.


Изделия от декоративни оцветени неръждаеми ламарини, просечено-разтеглени и перфорирани ламарини за вашата тераса, ограда или стълбище, решетъчни скари и стъпала, заварени мрежи, ножарски профили от закаляема стомана, пружинни нeръждаеми ленти... Това е само малко част от дейността на водещата българска компания Рапид ЕООД, която повече от 25 години непрекъснато се стреми да допълва и актуализира обширната си продуктова гама.


 

Рапид е представител за България на доказаните европейски производители, специализирани в областта на специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване – Perfo Linea и Colorinox.

 

Продуктовото портфолио на фирмата включва още многообразие от неръждаеми, жароустойчиви, киселинноустойчиви, конструкционни, инструментални и други стомани и сплави; заваръчни материали и припои за спояване, включително електроди за ръчно-електродъгово заваряване и наваряване, телове за защитно-газово/МИГ-МАГ, ВИГ-заваряване, подфлюсово, флюси, прахове за напластяване и метализация; препарати за байцване на неръждаеми стомани и др. „Всички предлагани материали са придружени със сертификат за качество съгласно изискванията на международните стандарти EN 10204/DIN 50049“, уточниха от Рапид.

 


Българското дружество предлага и разнообразни услуги, свързани с рязане с гилотина до 2 mm, рязане с механична ножовка, рязане с ъглошлайф, транспорт, както и кооперирани услуги, като лазерно рязане, огъване на абкант, заваряване, шлайфане.

 

На склад компанията поддържа големи наличности от неръждаеми ламарини – матови, огледални, шлифовани, изчеткани, ламарини от закаляема стомана, прътов материал;неръждаеми тръби, пръти, фасонни части, кранове; декоративни оцветени неръждаеми ламарини; перфорирани и просечено-изтеглени ламарини; скари и стъпала; мрежи и сита; заваръчни материали; припои за спояване; препарати за байцване и др.


 

„Наше основно преимущество е, че сме в състояние да доставяме по заявка на клиента неголеми количества от различни типове специални стомани, заваръчни материали и материали с нестандартни размери, за кратки срокове. Имаме възможност за доставка и на неръждаеми стомани марка 321, 316 и др., както и жароустойчиви стомани марка 310/310 S/309“, заявиха в заключение от фирмата.

 

Повече информация заРапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Рапид

Новини

 • Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Ако вече сме осигурили енергийно ефективно отопление чрез термопомпа, какво още остава, за да гарантираме оптимален комфорт в нашия дом или офис? Разбира се, че зонов вентил, който да осигури максимална ефективност. Едно от възможните решения в случая са независимите от налягането бързи компактни вентили PIQCV от продуктовата серия ZoneTight™ на Belimo. Повече за специфичните продукти на утвърдения швейцарски производител, за Инженер.bg разказаха от Белимо България.

 • Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  „Водата е живот! Ето защо заслужава само най-добрите материали, които да я доведат до домовете ни“, в това вярват експертите от доказаното българско дружество ТермоДизайнТотал, специализирано в областта на ВиК и ОВК решенията. В днешния материал ще ви разкажем за белгийските тръбни системи Henco, чиито официален представител у нас е именно ТермоДизайнТотал. Ето какво прави материалите на Henco уникални и ги нарежда сред най-хигиенните системи за питейна вода на пазара.

 • Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

  Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

  Солтех продължава своята традиция и отговорна мисия да подпомага индустриалната общност в условията на криза с многообразие от атрактивни решения и специални предложения. Сега компанията предлага на вниманието на всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори ексклузивна оферта да закупят различни софтуерни пакети за електромеханичен дизайн с до 50% отстъпка от цената, както и много специални ценови условия за премиум инструменти Garant и качествени инструменти Holex.

Интервю

 • Инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг: Инженерната работа изисква ум, въображение и характер

  Инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг: Инженерната работа изисква ум, въображение и характер

  Когато от 15 години работиш без почивен ден, е нормално да ти писне от това темпо и да си кажеш „стига толкова“. Но не и днешната ни гостенка в рубриката „Ако (не) бях инженер“, защото тя мечтае нейната фирма да е най-добрата в бранша. Представяме Ви инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг, която освен че стои начело на един мъжки бизнес, иска да научи още 3-4 езика и да ходи на танци – изобщо следва своя амбициозен план за следващите 50 години.