Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Рапид: Огромно разнообразие от перфорирани ламарини на Perfo Linea за всяко приложение

12.07.2019 г.


Основно предимство на марката Perfo Linea, чиито перфорирани ламарини предлага доказаната българска фирма Рапид, е високото качество на продукцията. „Perfo Linea разполага с модерни машини и широка гама от производствени инструменти. Ето защо тя е изключително гъвкава в производството както на стандартна, така и на специална продукция. Перфорираните ламарини се произвеждат като форматни листове или на рулони, а отворите се правят чрез щанцоване, пробиване или фрезоване. На склад предлагаме ламарини с най-използваните отвори: кръгли и квадратни. Според желанията на клиентите ни можем да предложим и специална перфорация“, информираха за Инженер.bg от фирма Рапид.


Perfo Linea произвежда няколко вида перфорация – кръгла, квадратна, овална, декоративна, както за стандартните, така и за ламарини по поръчка. „За Perfo Linea няма граници на въображението и те са в състояние да реализират всяка ваша идея“, разказаха специалистите от Рапид.

 

 

Материали за перфорирани ламаринени листове


Структурна (мека) стомана (DC01, S235 35 S355). „Това е най-рентабилният материал и върху неговата повърхност могат да се нанасят различни покрития, включително прахово боядисване, поцинковане, горещо поцинковане, боядисване и др.“, поясниха от фирма Рапид.


Неръждаема стомана (AISI 304, AISI 321, AISI 316L, AISI 316Ti и др.). Този материал гарантира дълъг живот и висока устойчивост срещу корозия. Използва се предимно във фармацевтичната, хранително-вкусовата и химическата промишленост, където е наложително спазването на строги санитарни разпоредби. Перфорираните ламарини от неръждаема стомана намират също много широко приложение и в съвременната архитектура.Поцинкована стомана (DX51D + Z). Върху нея могат да се нанасят различни покрития, като прахово боядисване и др. Обикновено се използва за вентилационни и климатични системи, а също при изграждането на звукоизолирани помещения и стени.


Алуминий (ENAW 1050). Използва се, когато се изискват леки конструкции. Изделията имат дълъг експлоатационен живот и не корозират. Могат да бъдат анодирани за прахово боядисване и придобиване на атрактивен външен вид и блясък.Други метали и материали. По заявка на клиента могат да се произведат перфорирани форматни листове от мед, месинг, алуминиеви сплави, хартия, картон и пластмаса.


Декоративни метални листове с PVC фолио. Предлагат се различни видове, например имитация на дърво, мрамор, камък, неръждаема стомана, мед или месинг. „Металните листове с такова покритие са подходящи за вътрешно и външно приложение. Изработени са от структурна стомана, поцинкована стомана и алуминий. Изделията се отличават с висока степен на устойчивост срещу корозия и повреди, причинени от химикали и ултравиолетови лъчи“, допълниха от фирма Рапид. Предлагат се на рулони, чиято ширина варира от 20 mm до 2 m. Перфорирането на декоративните метални листове придава атрактивен акцент.Повече информация за Рапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Рапид, Perfo Linea

Новини

 • Експресна доставка на 12 000 артикула за клиентите на Филкаб във Варна с новата услуга Filkab Teleport

  Експресна доставка на 12 000 артикула за клиентите на Филкаб във Варна с новата услуга Filkab Teleport

  За да услесни работата на своите бизнес клиенти в гр. Варна, доказаната производствена, инженерингова и търговска компания в областта на електроапаратурата и средствата за автоматизация Филкаб въведе нова услуга – Filkab Teleport. „Благодарение на нея, клиентите ни могат да поръчат измежду 12 000 артикула, които поддържаме на склад, и да ги получат в търговската база на компанията във Варна след 10:00 ч на следващия работен ден“, информираха за читателите на Инженер.bg от Филкаб.

 • Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Ако вече сме осигурили енергийно ефективно отопление чрез термопомпа, какво още остава, за да гарантираме оптимален комфорт в нашия дом или офис? Разбира се, че зонов вентил, който да осигури максимална ефективност. Едно от възможните решения в случая са независимите от налягането бързи компактни вентили PIQCV от продуктовата серия ZoneTight™ на Belimo. Повече за специфичните продукти на утвърдения швейцарски производител, за Инженер.bg разказаха от Белимо България.

 • Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  „Водата е живот! Ето защо заслужава само най-добрите материали, които да я доведат до домовете ни“, в това вярват експертите от доказаното българско дружество ТермоДизайнТотал, специализирано в областта на ВиК и ОВК решенията. В днешния материал ще ви разкажем за белгийските тръбни системи Henco, чиито официален представител у нас е именно ТермоДизайнТотал. Ето какво прави материалите на Henco уникални и ги нарежда сред най-хигиенните системи за питейна вода на пазара.

Интервю

 • Инж. Десислава Георгиева: Инженерната работа ни учи на бързи, точни решения и реална преценка

  Инж. Десислава Георгиева: Инженерната работа ни учи на бързи, точни решения и реална преценка

  Всяко начало е трудно, но с четене, учене, работа до късно и много, много упоритост професията може да се превърне в това, което не можеш да замениш с нищо друго на света. В това вярва инж. Десислава Георгиева от фирма Стам Лтд. А как се справя днес, когато е вече проектант със сериозен опит, майка на две деца, която практикува йога и непрекъснато търси нова и нова творческа енергия, ще Ви разкажем в днешното интервю от рубриката „Ако (не) бях инженер“.