Статии

Таурус-93 изработва и рекламни материали от плексиглас, дърво и стъкло с високопроизводителни лазери за неметали

01.07.2019 г.

In SerbianУтвърденият български производител на лицеви панели и клавиатури Таурус-93 ЕООД разполага с висококачествено лазерно оборудване за изрязване на детайли. Машините са специално създадени, за да обработват материали, различни от метал. „Основната ни дейност е насочена към проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, и нашите сътрудници имат сериозен опит с такива детайли, независимо от метода и оборудването, с които се обработват“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.


 

Продуктите на дружеството намират приложение в широк спектър от сектори. Произведените от българската компания изделия се използват в медицинска апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия. За да успяват да поддържат високо качество на производството, от фирмата непрекъснато инвестират в модерна производствена база, оборудвана със съвременни машини.

 

„Освен че разполагаме с традиционните машини, инструменти и съоръжения за производството и монтажа на нашите клавиатури и лицеви панели, не спираме да обогатяваме производствената ни техника. В базата на предприятието разполагаме с лазерни машини от най-висок клас, които сме закупили от доказани американски, италиански и китайски машинопроизводители”, поясниха от Таурус-93. Производителността на машините е достатъчна за значителни производствени обеми. С лазерите за неметали могат да се гравират и изрязват плексиглас, дървени плоскости, стъкло и други, а изделията са предназначени предимно за рекламната индустрия.

 

Не по-малко внимание от фирмата обръщат и на материалите, с които работят. Влагането на качествена материална основа във всички продукти е задължително условие от продуктовата политика на дружеството. Това гарантира не само минимални проблеми с поддръжката на продуктите, но също така и удовлетвореност от страна на клиентите.

 

„Като ключов фактор за успешното ни развитие, оценяваме ролята на малкия, но висококвалифициран екип от специалисти, с които работим. Всички заедно се стремим да изпълняваме качествено и в срок поетите ангажименти и да удовлетворим и най-взискателните изисквания на пазара”, добавиха в заключение от Таурус-93.

 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Новини

 • Строително оборудване стартира нов инженерен развоен отдел. Включете се в екипа на компанията

  Строително оборудване стартира нов инженерен развоен отдел. Включете се в екипа на компанията

  Русенската производствена фирма Строително оборудване и тази година се срещна с търсещите нови възможности студенти по време на изложението „Дни на кариерата“. „Щастливи сме да споделим, че при нас ще стартира нов инженерен отдел, който ще функционира отделно от производствената база. По този начин ще можем да се фокусираме изцяло върху иновациите и подобренията по нашите машини“, анонсираха пред Инженер.bg от Строително оборудване.

 • Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

  Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

  Имате къща с прекрасен двор и не желаете той да се превърне в блато след следващия интензивен дъжд? Или пък сте експерт в строителството и последното, което искате, е изкоп, пълен с вода? Е, Wilo има оптималното решение за подобни случаи. Международният производствен лидер разработи специалната помпа Wilo-Rexa MINI3, с което слага край на компромисите по отношение на дренажа. Wilo-Rexa MINI3 е безкомпромисна както по отношение на ефективност и производителност, така и като надеждност.

 • Пренесете духа на изкуството в дома си с климатиците Artcool Gallery от Интерметал

  Пренесете духа на изкуството в дома си с климатиците Artcool Gallery от Интерметал

  Искате да осигурите оптимален микроклимат в дома си? Но в същото време сте и ценител на изкуството? Тези два въпроса на пръв поглед нямат допирни точки помежду си. Изненадващо обаче те намират общ отговор по отношение на един определен вид продукти, а именно климатиците Artcool Gallery на LG – част от продуктовото портфолио на фирма Интерметал. По какъв начин Artcool Gallery допринасят за това климатът в дома ви да стане по-комфортен, а едновременно с това пространството по-изискано, Инженер.bg научи от доказаната българска търговска компания.

Интервю

 • Елисавет Стаму от ЛЕМ България: Качеството е начин на мислене, което те кара да си най-добрата версия на себе си

  Елисавет Стаму от ЛЕМ България: Качеството е начин на мислене, което те кара да си най-добрата версия на себе си

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и начин на мислене? Как добрият екип и лидерските позиции на компанията задвижват и разгръщат потенциала на един млад специалист до все по-високи нива всеки ден в продължение на години? Как преминава работният ден на г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, както и какво сподели тя пред екипа на Инженер.bg прочетете в следващите редове.