Статии

Таурус-93 изработва и рекламни материали от плексиглас, дърво и стъкло с високопроизводителни лазери за неметали

01.07.2019 г.

In Serbian


Утвърденият български производител на лицеви панели и клавиатури Таурус-93 ЕООД разполага с висококачествено лазерно оборудване за изрязване на детайли. Машините са специално създадени, за да обработват материали, различни от метал. „Основната ни дейност е насочена към проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, и нашите сътрудници имат сериозен опит с такива детайли, независимо от метода и оборудването, с които се обработват“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.


 

Продуктите на дружеството намират приложение в широк спектър от сектори. Произведените от българската компания изделия се използват в медицинска апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия. За да успяват да поддържат високо качество на производството, от фирмата непрекъснато инвестират в модерна производствена база, оборудвана със съвременни машини.

 

„Освен че разполагаме с традиционните машини, инструменти и съоръжения за производството и монтажа на нашите клавиатури и лицеви панели, не спираме да обогатяваме производствената ни техника. В базата на предприятието разполагаме с лазерни машини от най-висок клас, които сме закупили от доказани американски, италиански и китайски машинопроизводители”, поясниха от Таурус-93. Производителността на машините е достатъчна за значителни производствени обеми. С лазерите за неметали могат да се гравират и изрязват плексиглас, дървени плоскости, стъкло и други, а изделията са предназначени предимно за рекламната индустрия.

 

Не по-малко внимание от фирмата обръщат и на материалите, с които работят. Влагането на качествена материална основа във всички продукти е задължително условие от продуктовата политика на дружеството. Това гарантира не само минимални проблеми с поддръжката на продуктите, но също така и удовлетвореност от страна на клиентите.

 

„Като ключов фактор за успешното ни развитие, оценяваме ролята на малкия, но висококвалифициран екип от специалисти, с които работим. Всички заедно се стремим да изпълняваме качествено и в срок поетите ангажименти и да удовлетворим и най-взискателните изисквания на пазара”, добавиха в заключение от Таурус-93.

 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Новини

 • Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  MasterTig е добре познато име в продуктовото портфолио на утвърдения финландски производител на заваръчно оборудване Kemppi. „Неотдавна компанията изцяло преобрази тази серия. Сега MasterTig са не само усъвършенствани заваръчни апарати, но представляват напълно ново оборудване за професионална употреба в областта на TIG и MMA заваряването с прав и променлив ток“, коментираха за Инженер.bg от фирма Кимекс, изключителен представител на Kemppi за България.

 • Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Технологии от последно поколение, които успяват да удовлетворят изцяло потребностите в сферата на маркирането на първичната и вторична опаковка, предлага фирма Бетелгиус. Компанията е официален представител на водещия английски производител на индустриални маркиращи системи Linx Printing Technologies. Най-новите модели мастиленоструйни принтери за малки надписи, Linx 8900, са част от категорията „Топ индустрия“ на производителя. Те поставят нов стандарт в бизнеса.

 • Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Thomson, водещ производител на решения за управление на движението, създаде нов онлайн инструмент Linear MOTIONEERING™, който помага на проектантите прецизно да определят и избират електрически линейни задвижващи механизми. Изключително големите възможности на инструмента включват поддръжката на интерактивна серия от въпроси, които улесняват потребителите и им дават възможност да се възползват от обширната база знания на Thomson.

Интервю

 • Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Ако и на вас ви предстои реализация като инженер, то бъдете сигурни, че не е необходимо да прекарвате цял ден в скучни изчисления и сложни чертежи. И нашата рубрика „Един работен ден на....“ има за цел да ви покаже именно различната гледна точка и безкрайните възможности, които нашата професия предоставя. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.