Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Таурус-93 изработва и рекламни материали от плексиглас, дърво и стъкло с високопроизводителни лазери за неметали

01.07.2019 г.

In SerbianУтвърденият български производител на лицеви панели и клавиатури Таурус-93 ЕООД разполага с висококачествено лазерно оборудване за изрязване на детайли. Машините са специално създадени, за да обработват материали, различни от метал. „Основната ни дейност е насочена към проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, и нашите сътрудници имат сериозен опит с такива детайли, независимо от метода и оборудването, с които се обработват“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.


 

Продуктите на дружеството намират приложение в широк спектър от сектори. Произведените от българската компания изделия се използват в медицинска апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия. За да успяват да поддържат високо качество на производството, от фирмата непрекъснато инвестират в модерна производствена база, оборудвана със съвременни машини.

 

„Освен че разполагаме с традиционните машини, инструменти и съоръжения за производството и монтажа на нашите клавиатури и лицеви панели, не спираме да обогатяваме производствената ни техника. В базата на предприятието разполагаме с лазерни машини от най-висок клас, които сме закупили от доказани американски, италиански и китайски машинопроизводители”, поясниха от Таурус-93. Производителността на машините е достатъчна за значителни производствени обеми. С лазерите за неметали могат да се гравират и изрязват плексиглас, дървени плоскости, стъкло и други, а изделията са предназначени предимно за рекламната индустрия.

 

Не по-малко внимание от фирмата обръщат и на материалите, с които работят. Влагането на качествена материална основа във всички продукти е задължително условие от продуктовата политика на дружеството. Това гарантира не само минимални проблеми с поддръжката на продуктите, но също така и удовлетвореност от страна на клиентите.

 

„Като ключов фактор за успешното ни развитие, оценяваме ролята на малкия, но висококвалифициран екип от специалисти, с които работим. Всички заедно се стремим да изпълняваме качествено и в срок поетите ангажименти и да удовлетворим и най-взискателните изисквания на пазара”, добавиха в заключение от Таурус-93.

 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Новини

 • Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Белимо България: Оптимален комфорт в помещенията с независимия от налягане зонов вентил PIQCV на Belimo

  Ако вече сме осигурили енергийно ефективно отопление чрез термопомпа, какво още остава, за да гарантираме оптимален комфорт в нашия дом или офис? Разбира се, че зонов вентил, който да осигури максимална ефективност. Едно от възможните решения в случая са независимите от налягането бързи компактни вентили PIQCV от продуктовата серия ZoneTight™ на Belimo. Повече за специфичните продукти на утвърдения швейцарски производител, за Инженер.bg разказаха от Белимо България.

 • Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  Запознайте се с тръбите от подсилен полиетилен и алуминиева сърцевина на Henco от ТермоДизайнТотал

  „Водата е живот! Ето защо заслужава само най-добрите материали, които да я доведат до домовете ни“, в това вярват експертите от доказаното българско дружество ТермоДизайнТотал, специализирано в областта на ВиК и ОВК решенията. В днешния материал ще ви разкажем за белгийските тръбни системи Henco, чиито официален представител у нас е именно ТермоДизайнТотал. Ето какво прави материалите на Henco уникални и ги нарежда сред най-хигиенните системи за питейна вода на пазара.

 • Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

  Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

  Солтех продължава своята традиция и отговорна мисия да подпомага индустриалната общност в условията на криза с многообразие от атрактивни решения и специални предложения. Сега компанията предлага на вниманието на всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори ексклузивна оферта да закупят различни софтуерни пакети за електромеханичен дизайн с до 50% отстъпка от цената, както и много специални ценови условия за премиум инструменти Garant и качествени инструменти Holex.

Интервю

 • Инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг: Инженерната работа изисква ум, въображение и характер

  Инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг: Инженерната работа изисква ум, въображение и характер

  Когато от 15 години работиш без почивен ден, е нормално да ти писне от това темпо и да си кажеш „стига толкова“. Но не и днешната ни гостенка в рубриката „Ако (не) бях инженер“, защото тя мечтае нейната фирма да е най-добрата в бранша. Представяме Ви инж. Здравка Атанасова от Адара Инженеринг, която освен че стои начело на един мъжки бизнес, иска да научи още 3-4 езика и да ходи на танци – изобщо следва своя амбициозен план за следващите 50 години.