Статии

ТермоДизайнТотал: Италианските алуминиеви радиатори Faral – качество и уникален дизайн в едно

16.07.2019 г.


Стилен и атрактивен дизайн, съчетан със съвременни хидродинамични решениятова е добавената стойност на радиаторите Faral, 100% произведени в Италия, с безкомпромисно качество. 1966 е годината, в която моделът Faral Tropical буквално предизвиква революция с изчистените си линейни форми, превръщайки се в почти запазена марка на компанията през годините. Именно върху основата на иновативния дизайн и постигнатата висока топлинна ефективност на този първи радиатор, компанията Faral е изградила репутацията си на пазара. Днес, повече от всякога, конкуренцията е особено силна, но радиаторите Faral продължават да бъдат символ на италиански дизайн и високо качество, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска компания ТермоДизайнТотал, която предлага изделията на Faral в България.Faral произвежда широка гама от радиатори с различни характеристики. „Всяко отделно отоплително тяло е свидетелство за усилията, влагани от компанията, и създаваното в продължение на 40 години техническо и производствено ноу-хау“, поясниха от ТермоДизайнТотал.Faral е първата компания, която започва да произвеждаща алуминиеви радиатори, проправяйки пътя към нова концепция за отопление в домовете и офисите на милиони хора в Европа. „Благодарение на това, отоплителните тела с марката Faral са символ на качество, ефективност и стилен дизайн. Радиаторите Faral са възприемани като флагман в този сегмент на ОВК индустрията. И това не е случайно предвид високото им качество, опитът на компанията да обработва алуминий, широката гама, съвременната технология и гъвкавостта на производството, които позволяват на компанията да създава висококонкурентни продукти“, поясниха от ТермоДизайнТотал.„Faral Tropical е първият алуминиев радиатор. Това е моделът-пионер, начертал посоката, по която са тръгнали толкова много производствени компании след него. Зад престижа на радиаторите Faral стоят отличните им топлотехнически характеристики, уникалният дизайн и лесният монтаж“, коментираха в заключение от ТермоДизайнТотал.TермоДизайнТотал, като търговски представител на Faral за България, предлага у нас част от моделите, които се произвеждат в Италия. Радиаторът Faral Tropical може да бъде намерен в наличност от 4 типоразмера на склад и да бъде поръчан онлайн на сайта на фирмата ТУК. 


Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Faral, ТермоДизайнТотал, pixabay.com

Новини

 • Трокут Тест Груп: Изключителна прецизност на измерване с новата 3D микрокоординатна оптична машина μCMM на Alicona

  Трокут Тест Груп: Изключителна прецизност на измерване с новата 3D микрокоординатна оптична машина μCMM на Alicona

  Bruker Alicona е глобален доставчик на оптични индустриални измервателни технологии за осигуряване необходимото качество на сложни компоненти с различна геометрия, размери и материали. „Едно от последните попълнения в портфолиото на Alicona е микрокоординатна измервателна система µCMM „OPTICAL“, която е в състояние да измерва изключително малки допуски. Тя е първият изцяло оптичен 3D измервателен уред с технологията Focus-Variation“, съобщиха за Инженер.bg от Трокут Тест Груп.

 • Фесто Производство от Career Show: Устремени сме към иновациите и подкрепата на образованието

  Фесто Производство от Career Show: Устремени сме към иновациите и подкрепата на образованието

  Представяне на атрактивни предложения за работа и нови проекти включваше участието на Фесто Производство в кариерното изложение Career Show. Срещнахме се с част от екипа на компанията, за да разберем за работата и разнообразните инициативи в организацията. „Динамиката в индустриалния сектор е доста висока. Стараем се да привличаме младежи, завършили образованието си в Европа и у нас, като предлагаме атрактивни условия“, разказаха пред Инженер.bg от Фесто Производство.

 • Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

  Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

  Отвертките Kraftform Micro на доказаната немска компания Wera намират приложение навсякъде, където е необходима висока прецизност на монтажните операции, а самите те са свързани с използването на крепежни елементи с малки размери. „Голямото количество от микрокрепежни съединения наложи създаването на специални отвертки, които да са бързи, удобни и достатъчно здрави за прилаганите моменти на затягане“, информираха от фирма Ел Ди Джи.

Интервю