Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

ТермоДизайнТотал: Италианските алуминиеви радиатори Faral – качество и уникален дизайн в едно

16.07.2019 г.


Стилен и атрактивен дизайн, съчетан със съвременни хидродинамични решениятова е добавената стойност на радиаторите Faral, 100% произведени в Италия, с безкомпромисно качество. 1966 е годината, в която моделът Faral Tropical буквално предизвиква революция с изчистените си линейни форми, превръщайки се в почти запазена марка на компанията през годините. Именно върху основата на иновативния дизайн и постигнатата висока топлинна ефективност на този първи радиатор, компанията Faral е изградила репутацията си на пазара. Днес, повече от всякога, конкуренцията е особено силна, но радиаторите Faral продължават да бъдат символ на италиански дизайн и високо качество, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска компания ТермоДизайнТотал, която предлага изделията на Faral в България.Faral произвежда широка гама от радиатори с различни характеристики. „Всяко отделно отоплително тяло е свидетелство за усилията, влагани от компанията, и създаваното в продължение на 40 години техническо и производствено ноу-хау“, поясниха от ТермоДизайнТотал.Faral е първата компания, която започва да произвеждаща алуминиеви радиатори, проправяйки пътя към нова концепция за отопление в домовете и офисите на милиони хора в Европа. „Благодарение на това, отоплителните тела с марката Faral са символ на качество, ефективност и стилен дизайн. Радиаторите Faral са възприемани като флагман в този сегмент на ОВК индустрията. И това не е случайно предвид високото им качество, опитът на компанията да обработва алуминий, широката гама, съвременната технология и гъвкавостта на производството, които позволяват на компанията да създава висококонкурентни продукти“, поясниха от ТермоДизайнТотал.„Faral Tropical е първият алуминиев радиатор. Това е моделът-пионер, начертал посоката, по която са тръгнали толкова много производствени компании след него. Зад престижа на радиаторите Faral стоят отличните им топлотехнически характеристики, уникалният дизайн и лесният монтаж“, коментираха в заключение от ТермоДизайнТотал.TермоДизайнТотал, като търговски представител на Faral за България, предлага у нас част от моделите, които се произвеждат в Италия. Радиаторът Faral Tropical може да бъде намерен в наличност от 4 типоразмера на склад и да бъде поръчан онлайн на сайта на фирмата ТУК. 


Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Faral, ТермоДизайнТотал, pixabay.com

Новини

 • Индустриален сервиз – доказана компания в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация

  Индустриален сервиз – доказана компания в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация

  Индустриален сервиз е утвърдено българско дружество, което е специализирано в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалнатя автоматизация. Всички услуги и оборудване, които предлагаме, гарантират постигането на висока надеждност. Богатият опит на инженерите в Индустриален Сервиз ни позволява да разработваме и предлагаме гъвкави решения за всяка фаза от проектите на нашите клиенти.

 • Акварор: Тръбна система за дъждовни води на Poloplast предлага лесна инспекция и недвусмислена идентификация

  Акварор: Тръбна система за дъждовни води на Poloplast предлага лесна инспекция и недвусмислена идентификация

  В редица случаи проектирането на разделна канализационна мрежа води до по-ефективно и надеждно действие на системата. При нея дъждовните води се транспортират отделно от битовите отпадъчни води и по този начин могат да бъдат отведени до подземни води, водни канали или дренажни канали, без да натоварват пречиствателните станции за отпадъчни води. В днешния материал ще Ви разкажем за тръбните системи на Poloplast, предназначени именно за дъждовни води.

 • Мисия „Умен дом“ възможна с най-новите смарт решения от SmartArena.bg

  Мисия „Умен дом“ възможна с най-новите смарт решения от SmartArena.bg

  Заложете на лекотата, удобството и спокойствието вкъщи! „Облечете“ своя дом в най-новите смарт решения и му придайте модерна визия и стил! С помощта на Смарт Арена – първокласен доставчик на иновативни смарт продукти и технологии. „Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие и нуждите на обществото, забелязахме недостиг на българския пазар на иновативни умни продукти. Наш основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим широко разнообразие от стоки на възможно най-ниски цени“, информираха от компанията.

Интервю

 • Райна Върбанова от Сентилион: „Това, което ме мотивира, е мисълта, че с труда си помагам на хората по света“

  Райна Върбанова от Сентилион: „Това, което ме мотивира, е мисълта, че с труда си помагам на хората по света“

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образованието си в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като неизчерпаем извор на вдъхновение. Мотивира я това, че е част от създаването на решения, подпомагащи качеството на живот на хора от различни възрасти и точки по света, а предизвикателствата превръща в урок и шанс да докаже себе си.