Статии

ТермоДизайнТотал: Италианските алуминиеви радиатори Faral – качество и уникален дизайн в едно

16.07.2019 г.

Стилен и атрактивен дизайн, съчетан със съвременни хидродинамични решениятова е добавената стойност на радиаторите Faral, 100% произведени в Италия, с безкомпромисно качество. 1966 е годината, в която моделът Faral Tropical буквално предизвиква революция с изчистените си линейни форми, превръщайки се в почти запазена марка на компанията през годините. Именно върху основата на иновативния дизайн и постигнатата висока топлинна ефективност на този първи радиатор, компанията Faral е изградила репутацията си на пазара. Днес, повече от всякога, конкуренцията е особено силна, но радиаторите Faral продължават да бъдат символ на италиански дизайн и високо качество, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска компания ТермоДизайнТотал, която предлага изделията на Faral в България.Faral произвежда широка гама от радиатори с различни характеристики. „Всяко отделно отоплително тяло е свидетелство за усилията, влагани от компанията, и създаваното в продължение на 40 години техническо и производствено ноу-хау“, поясниха от ТермоДизайнТотал.Faral е първата компания, която започва да произвеждаща алуминиеви радиатори, проправяйки пътя към нова концепция за отопление в домовете и офисите на милиони хора в Европа. „Благодарение на това, отоплителните тела с марката Faral са символ на качество, ефективност и стилен дизайн. Радиаторите Faral са възприемани като флагман в този сегмент на ОВК индустрията. И това не е случайно предвид високото им качество, опитът на компанията да обработва алуминий, широката гама, съвременната технология и гъвкавостта на производството, които позволяват на компанията да създава висококонкурентни продукти“, поясниха от ТермоДизайнТотал.„Faral Tropical е първият алуминиев радиатор. Това е моделът-пионер, начертал посоката, по която са тръгнали толкова много производствени компании след него. Зад престижа на радиаторите Faral стоят отличните им топлотехнически характеристики, уникалният дизайн и лесният монтаж“, коментираха в заключение от ТермоДизайнТотал.TермоДизайнТотал, като търговски представител на Faral за България, предлага у нас част от моделите, които се произвеждат в Италия. Радиаторът Faral Tropical може да бъде намерен в наличност от 4 типоразмера на склад и да бъде поръчан онлайн на сайта на фирмата ТУК. 


Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Faral, ТермоДизайнТотал, pixabay.com

Новини

 • Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  Кимекс: Новият заваръчен апарат MasterTig на Kemppi – тих и компетентен експерт в TIG заваряването

  MasterTig е добре познато име в продуктовото портфолио на утвърдения финландски производител на заваръчно оборудване Kemppi. „Неотдавна компанията изцяло преобрази тази серия. Сега MasterTig са не само усъвършенствани заваръчни апарати, но представляват напълно ново оборудване за професионална употреба в областта на TIG и MMA заваряването с прав и променлив ток“, коментираха за Инженер.bg от фирма Кимекс, изключителен представител на Kemppi за България.

 • Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Иновативни, лесни за експлоатация и икономични – принтерите за маркиране Linx 8900 сега на специални цени от Бетелгиус!

  Технологии от последно поколение, които успяват да удовлетворят изцяло потребностите в сферата на маркирането на първичната и вторична опаковка, предлага фирма Бетелгиус. Компанията е официален представител на водещия английски производител на индустриални маркиращи системи Linx Printing Technologies. Най-новите модели мастиленоструйни принтери за малки надписи, Linx 8900, са част от категорията „Топ индустрия“ на производителя. Те поставят нов стандарт в бизнеса.

 • Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

  Thomson, водещ производител на решения за управление на движението, създаде нов онлайн инструмент Linear MOTIONEERING™, който помага на проектантите прецизно да определят и избират електрически линейни задвижващи механизми. Изключително големите възможности на инструмента включват поддръжката на интерактивна серия от въпроси, които улесняват потребителите и им дават възможност да се възползват от обширната база знания на Thomson.

Интервю

 • Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Инж. Бончев от Либхер Транспортейшън Системс: Да създадеш нещо истинско и да видиш как работи – затова съм инженер

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Ако и на вас ви предстои реализация като инженер, то бъдете сигурни, че не е необходимо да прекарвате цял ден в скучни изчисления и сложни чертежи. И нашата рубрика „Един работен ден на....“ има за цел да ви покаже именно различната гледна точка и безкрайните възможности, които нашата професия предоставя. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.