Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

ТиС Трейдинг България – устойчиви опаковъчни решения, бързи доставки и съвременна фирмена политика

31.07.2020 г.


ТиС Трейдинг България ЕООД е компания, основана през 2002 г., която днес заема лидерска позиция в областта на картонените, гъвкавите, полиетиленовите и кетъринг опаковките. Със своя предприемачески дух и мотивиран екип, дружеството разширява продуктовата си гама за кратък период от време и обслужва различни сектори, използвайки високи технологии. „Разполагаме с богато портфолио с над 3000 артикула и повече от 55 души персонал, за да осигурим компетентно и надеждно обслужване на нашите клиенти“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.


 

Днес производствените и офисните площи на компанията, която е ситуирана в София, се простират на 7 500 m². ТиС Трейдинг България притежава над 7000 броя палетни места, високотехнологични машини и съвременен автомобилен парк. „Благодарение на изградения мост между дружеството и клиентите ни, които разчитат на качествени продукти и обслужване, ТиС Трейдинг България успя да се превърне в една от водещите компании в сектора“, коментираха от фирмата. „Всички доставчици, с които работим, както и предлаганите продукти са сертифицирани по най-строгите стандарти за приложение в хранително-вкусовата индустрия. Сред тях са: BRC IOP; ISO 22000:2007; ISO 9001:2015; НАССР и др.“, допълниха от ТиС Трейдинг.


 

„Нашата цел е мотивирайки служителите ни, спазвайки високи бизнес стандарти, прозрачност и професионализъм, да предлагаме устойчиви продукти, отговарящи на изискванията на пазара, като същевременно се стремим да предоставяме персонална услуга според специфичните нужди на клиентите“, обясниха от фирмата.

 

Компания със социална и корпоративна отговорност

 

ТиС Трейдинг обръща сериозно внимание на подбора на технологии, приложения и решения, които ще имат най-малко въздействие върху природата. „Стремим се да предлагаме висококачествена и стойностна продукция, без да се нарушаваме политиката ни по опазване на околна среда. По този начин проявяваме своето уважение към света, в който живеем, и природата, не само днес, но и в далечно бъдеще“, коментираха от фирмата.


 

Професионалната компетентност и лидерското разбиране са сред ценностите на ТиС Трейдинг, които мотивират служителите да постигат висока ефективност и да бъдат иновативни, отворени и способни да разбират нуждите и приоритетите на компанията. „Стимулираме екипа да има смелостта да поставя под въпрос решения и политики, действайки в съответствие със стратегическите планове и цели на фирмата. Стремим се да избираме, развиваме и помагаме на колеги, които имат гъвкавостта да разработват и прилагат принципите на компанията в своите решения и поведение“, добавиха още от ТиС Трейдинг.


 

Удовлетвореност на клиентите

 

„Наясно сме, че най-важният елемент на промяната е принципът. Грижим се за очакванията и проблемите на клиентите ни и вярваме, че ще им предоставим най-доброто обслужване. От ключова важност за нас е да бъдем надежден партньор на настоящите ни и бъдещите ни клиенти. Стреми се да осигурим качествена организация и навременна доставка в цялата страна“, споделиха в заключение от фирмата.

 

Повече информация за продуктите, които ТиС Трейдинг България ЕООД предлага, ще намерите ТУК.


 

Източник на снимковия материал: ТиС Трейдинг България ЕООД

Новини

 • Ел Ди Джи: 360-градусов PIR датчик за движение EBDHS-PRM-LT30 на CP Electronics за скрит или открит монтаж

  Ел Ди Джи: 360-градусов PIR датчик за движение EBDHS-PRM-LT30 на CP Electronics за скрит или открит монтаж

  „Датчикът EBDHS-PRM-LT30 е произведен от фирма CP Electronics, част от наложилия се на световния пазар бранд Legrand. Като официален представител на Legrand в България, ние можем да предложим на нашите клиенти професионална консултация, различни варианти на датчиците, в зависимост от техните нужди, както и бърза доставка“, споделиха от фирма Ел Ди Джи ООД, занимаваща се с внос и дистрибуция на висококачествени продукти и решения за различни видове електроинсталации и инструменти.

 • Йонообменни смоли на Bayer за оптимална работа на омекотителната инсталация – от Хидро-Хикс-България

  Йонообменни смоли на Bayer за оптимална работа на омекотителната инсталация – от Хидро-Хикс-България

  Неведнъж сме коментирали колко важна е обработката на вода (и по-специално омекотяването и деминерализацията) както за правилното функциониране на редица индустриални съоръжения, така и за битови нужди. Един от стандартните методи за този тип третиране включва използването на йонообменни смоли. Повече за процеса, за Инженер.bg разказаха от доказаното българско дружество Хидро-Хикс-България, чието портфолио включва йонообменни смоли на немския производител Bayer.

 • Масово производство на детайли с високо качество и кратки срокове на изпълнение чрез леене под налягане от Солид Фил

  Масово производство на детайли с високо качество и кратки срокове на изпълнение чрез леене под налягане от Солид Фил

  Масовото производство е кулминацията на усилията на всеки екип, заел се с разработката на даден продукт, на седмици и месеци, посветени на дизайн, проектиране, прототипиране, итерации, тестване и сертифициране. За такъв тип производство се приема поръчка за количество над 1000 броя и често се използва технологията „леене под налягане“, или т.нар. шприцване. Изборът на материали е огромен и може да отговори на всяко изискване за функционалност.

Интервю

 • Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Когато си художник по душа, всеки бял лист хартия е нова възможност да реализираш идеите си. А ако прибавиш и техническите знания на инженерната професия, възможностите се превръщат в необятна вселена. Именно такава съдба „сполетява“ инж. Стоян Атанасов, конструктор в отдел „Разработване на платформи“ в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, който е и днешният ни гост в рубриката „Ако (не) бях инженер“. Вижте какво още сподели той пред екипа на Инженер.bg.