Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Тихерт – компанията, която произвежда инструменталната екипировка за всички нови изделия на Херти

08.01.2020 г.


Началото на Херти АД е поставено през 1993 г. с една машина, произвеждаща два размера алуминиеви капачки. Днес компанията произвежда годишно над 1 милиард изделия, които се използват за затваряне на почти всички съществуващи видове бутилки. „През 2007 г. техническата дирекция към Херти е обособена в дъщерното дружество Тихерт ЕАД, чийто предмет на дейност включва проектиране, производство и ремонт на инструментална екипировка. Освен със съвместната си работа с Херти, фирма Тихерт предлага конструиране, изработване и монтаж на системи и средства за автоматизация, машини и технологични процеси“, коментираха за Инженер.bg от Тихерт.„Тихерт е наследник на добри традиции и на доказан опит в областта на проектирането и разработването на инструментална екипировка и нестандартно оборудване. Компанията е специализирана в конструирането и производството на шприцформи, щанци, пресформи за гума, пресформи за леене на алуминий, бластформи, резервни части и детайли“, допълниха от Тихерт.


Отделите в компанията са специализирани в няколко направления:


Конструктивен отдел


Висококвалифицираните специалисти от конструктивния отдел на Тихерт гарантират проектиране на инструментална екипировка, машини, нестандартно оборудване и инженеринг в пълно съответствие с изискванията на клиента за конкретното приложение.Отдел Автоматизация


Специалистите от отдел Автоматизация са спечелили доверието на многобройните клиенти. Във време на все по-широко навлизане на автоматизацията на производството, от изключителна важност е високото качество и надеждност на проектите, което Тихерт доказва непрекъснато.


Отдел „Ремонт и инструментално производство“


Тихерт предлага и услуги като механична обработка на детайли чрез струговане, фрезоване, обработка на координатна машина и високопроизводителен обработващ център, шлифоване, полиране и други операции. Освен това компанията разполага с машини за обемна и нишкова ерозия. Качеството на произведената инструментална екипировка и механични детайли се контролира непрекъснато чрез най-съвременни технологии и изпитвателни стендове.„Нашата мисия е да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти и партньори с висококачествени продукти и решения. Здравото партньорство, взаимното доверие и професионалният подход към всеки един проект ни дават увереност в пътя ни напред към новите предизвикателства и технологии на утрешния ден“, заявиха в заключение от Тихерт.Повече информация за Тихерт ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Тихерт

Новини

 • Filkab Teleport – новата услуга на Филкаб за експресен достъп до богато разнообразие от продукти

  Filkab Teleport – новата услуга на Филкаб за експресен достъп до богато разнообразие от продукти

  От производствената, инженерингова и търговска компания в областта на електроапаратурата, осветлението, средствата и системите за автоматизация Филкаб обявиха, че най-новата им услуга Filkab Teleport вече функционира във всички бази на компанията. „С Filkab Teleport нашите клиенти могат да избират и поръчват всеки ден до 14:00 часа от 12 000 артикула и да ги получат в търговските бази на компанията в 10:00 часа на следващия работен ден“, обясниха от компанията.

 • Бетелгиус подарява 20% отстъпка за 27 броя етикетни принтери cab MACH1 по случай 27-ия си рожден ден

  Бетелгиус подарява 20% отстъпка за 27 броя етикетни принтери cab MACH1 по случай 27-ия си рожден ден

  20 август е специален ден за българската компания Бетелгиус! „На тази дата отбелязваме рождения ни ден, а тази година ставаме на 27. Празникът за нас е повод за гордост и радост. Ето защо искаме да зарадваме и всички онези, без които нямаше да стигнем дотук – нашите партньори и клиенти. Подаряваме 20% отстъпка за 27 броя етикетни принтери cab MACH1, резолюция 200 dpi, поръчани или закупени само на 20 август 2020 г.“, съобщиха с ентусиазъм пред Инженер.bg от компанията.

 • Amiantit Pipe Systems предлага огромно разнообразие от тръби, фитинги и аксесоари за гражданско и индустриално строителство

  Amiantit Pipe Systems предлага огромно разнообразие от тръби, фитинги и аксесоари за гражданско и индустриално строителство

  Amiantit Pipe Systems (APS), турска компания, специализирана в доставката на тръбопроводи за различни граждански и индустриални приложения, присъства на българския пазар от 2016 г., като не спира да обогатява своето портфолио. Фирмата предлага тръби от стъклопласт, полимербетон, сферографитен чугун, както и огромно разнообразие от фитинги, аксесоари, резервоари и др. Повече за дейността на APS Инженер.bg коментира с г-н Емил Димитров, регионален мениджър.

Интервю

 • Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Инж. Стоян Атанасов от R&M: Инженерството е идея, скицирана върху бял лист, която се превръща в завършен продукт

  Когато си художник по душа, всеки бял лист хартия е нова възможност да реализираш идеите си. А ако прибавиш и техническите знания на инженерната професия, възможностите се превръщат в необятна вселена. Именно такава съдба „сполетява“ инж. Стоян Атанасов, конструктор в отдел „Разработване на платформи“ в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, който е и днешният ни гост в рубриката „Ако (не) бях инженер“. Вижте какво още сподели той пред екипа на Инженер.bg.