Статии

Заповядайте в новата ни Фейсбук страница! Нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията!

22.08.2019 г.


Инженер.БГ ООД е динамично развиваща се техническа медия и това не е тайна за инженерното съсловие, а 2020 г. ще бъде година на големи промени за нас и нашите читатели. Затова решихме да загърбим всичко старо и да стартираме новото десетилетие с много нови и интересни инициативи и функционалности, за които ще споделим съвсем скоро. Заповядайте в новата ни Фейсбук страница Инженер БГ New и нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията!


 

В новата ни страница ще откриете всички акценти и водещи новини от онлайн техническите списания Инженер.bg и ДигиталнаИндустрия.bg. Очакват ви и поредица от забавни и любопитни за бранша факти, както и вълнуващи истории за бележити инженери от миналото и съвремието, технически иновативни изобретения и проекти.

 

На страницата ще научавате първи и за всички интересни събития, фирмени семинари и изложения, на които екипът ни стои винаги на първия ред, за да ви представи новостите от бранша точно, бързо, правдиво, красиво илюстрирано и коректно.

 

И това е само началото! Очаквайте още хубави новини от нас! Съвсем скоро ще ви издадем една голяма тайна...

 

Време е за ново начало! Добре дошли в новата ни страница! Последвайте ни ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Новини

 • Безплатните приложения от Belimo Valve Sizer и RetroFit правят избора на точния вентил и механизъм по-лесен отвсякога

  Безплатните приложения от Belimo Valve Sizer и RetroFit правят избора на точния вентил и механизъм по-лесен отвсякога

  Имате нужда от подходящ вентил със съответстващия му изпълнителен механизъм? Или пък да замените стар механизъм със съвременно технологично решение? Всичко това вече е повече от лесно. А как ще ни разкажат от фирма Белимо България, която предлага продуктите на водещия швейцарски производител Belimo Automation на родния пазар. „Безплатните приложения Valve Sizer и RetroFit на Belimo могат да направят професионалния ви живот по-лесен“, коментираха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Бързо, лесно и прецизно определяне на състоянието на трансформатори? Вижте най-новото предложение на Megger – TTRU3

  Бързо, лесно и прецизно определяне на състоянието на трансформатори? Вижте най-новото предложение на Megger – TTRU3

  „Искате да знаете какво е механичното състояние на даден трансформатор? Вече е достатъчно да прелистите набързо ръководството на новия TTRU3 от Megger и да започнете работа с него – толкова лесно се използва“, заявиха за Инженер.bg от Мегер България – дъщерно дружество на доказания производител на контролно-измервателна техниха Megger Group. Ето какво още научихме за трифазния уред за тестване на коефициент на трансформация TTRU3.

 • Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Вие сте производител и за вас ясното етикетиране е от основна необходимост. Заложете на етикетираща техника с най-високо качество. Повече от 40 години CAB Германия разработва и произвежда решения за етикетиране: принтери за етикети, принтер-апликатори, апликатори на етикети, лазерни системи за маркиране, термотрансферни ленти и етикети. „Като ексклузивен представител на САВ предлагаме уникална възможност за всички наши клиенти – етикетни принтери на промоционални цени“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бетелгиус.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.