Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Ю Ес Пи презентира решения за дренаж и защита на дървета по време на Архитектурно-строителната седмица

20.02.2020 г.


Новото, 20-то издание на Архитектурно-строителната седмица предстои съвсем скоро, а специализираният форум отново ще се превърне в арена за изява както на доказани компании, така и на нови дружества със свежи бизнес идеи и съвременни решения. Именно такава е и младата българска фирма Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products, която ви кани на презентация, организирана с подкрепата на Интер Експо Център и HTI България, посветена на природосъобразните отводнителни решения на производителите Metal project Polska и Enregis.

 

„Събитието ще се състои на 26 февруари в Конферентна зала 1 на Интер Експо Център от 11.00 ч. в рамките на Архитектурно-строителната седмица 2020“, съобщиха за Инженер.bg от Ю Ес Пи България.


Иновативните технологии, които ще представят лекторите на компаниите-организатори са:

- Монолитни улеи и капаци за достъп от алуминий за повърхностно отводняване на терен, тераси и паркови пространства на Metal project Polska;

- Оборудване за защита корените на дърветата: напояване, аерация и защита от трафик натоварване в дренажни системи на Enregis.


Можете да получите безплатен достъп до събитието, като попълните онлайн формата за регистрация, която е отворена до 23.59 ч. на 24 февруари, или да предоставите попълнена на ръка покана на входа на Интер Експо Център.Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products е нова българска компания, насочена към търсенето на прогресивни, природосъобразни и оптимални отводнителни решения за градска среда и сградно строителство. Съвсем скоро предстои адаптация и активация на новия ѝ фирмен сайт: www.usp-bg.eu.


Източник на снимковия материал: Ю Ес Пи България

Новини

 • СИАД e Ваш доверен партньор в доставката на технически и медицински газове и в ситуацията с COVID-19

  СИАД e Ваш доверен партньор в доставката на технически и медицински газове и в ситуацията с COVID-19

  „Благодарение на отговорността на целия сплотен екип на СИАД България го направихме! По време на извънредната ситуация ние подновихме сертификатите по Стандартите ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството, и ISO 45001:2018 – Системи за управление на здравето и безопасността при работа, в областта на производството и търговията с технически газове и търговията, инсталирането и поддръжката на оборудване за производство и използване на технически газове“, съобщиха от компанията.

 • Вижте силата на BIM средата с новата версия на FineMEP – пълен софтуерен пакет за строително проектиране от 4М

  Вижте силата на BIM средата с новата версия на FineMEP – пълен софтуерен пакет за строително проектиране от 4М

  Решенията на 4M са в състояние да удовлетворят нуждите на строителната индустрия, като включват професионална CAD среда, архитуктурно проектиране, анализ и проектиране на конструкции, проектиране на ОВИ, електро- и водопроводни инсталации, както и други софтуерни приложения. „FineMEP 19 е новата версия на софтуера ни за проектиране на строителни услуги и притежава изумителна нова визия и оптимизация при работа“, споделиха за Инженер.bg от фирма 4М.

 • Компресорите SF-MED на Atlas Copco осигуряват 100% чист и безмаслен сгъстен въздух за медицински цели

  Компресорите SF-MED на Atlas Copco осигуряват 100% чист и безмаслен сгъстен въздух за медицински цели

  Компресорите Atlas Copco SF-MED са специално проектирани да отговарят на всички изисквания за медицинско оборудване. Компанията е първият производител на компресори в света, получил сертификат в съответствие с най-новата актуализация на индустриалния стандарт за чистота на въздуха ISO 8573-1, клас 0. Компресорите SF-MED гарантират постоянно подаване на 100% безмаслен въздух, като същевременно се характеризират с изключително ниски нива на шум.

Интервю

 • Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Когато създаваш преобразуватели на ток и напрежение, които се използват от големи производители в различни индустрии, най-важното е те да работят коректно. Ето защо лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере повече за работата на специалистите в лабораторията, Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той за рубриката „Един работен ден на...“.