Статии

20 години Метал Технолоджи Груп – една група, много възможности

19.10.2017 г.


 

През 2017 г. утвърденото българско дружество Метал Технолоджи Груп, в чиято структура влизат металургичните заводи Алуком АД в гр. Плевен, Осъм АД в гр. Ловеч и Центромет АД в гр. Враца, отбеляза 20 години от своето основаване. В началото на месец септември Групата тържествено почете празника с поредица от събития за своите служители, клиенти, партньори и приятели.

 


„В трите града, където се намират заводите ни – Ловеч, Плевен и Враца, по случай юбилея се проведоха вечерни тържества за всички наши служители, тъй като хората са основният фактор, благодарение на който MTG гради впечатляващата си история в продължение на толкова много години“, коментираха за Инженер.bg от фирмата. Празненствата продължиха с официална среща с клиенти в хотел Феста в гр. София, която се състоя на 15-ти септември.


 

Специални гости на проявата бяха клиенти, партньори и доставчици на холдинга, както и официални лица. Програмата включваше работни B2B срещи и продължи с Welcome drink. Тържествената вечеря премина в изисканата зала на ресторанта, под встъпителните слова на собственика и изпълнителен директор на фирмата г-ца Росана Дачева, както и директорите на трите завода – г-н Искрен Николов, инж. Борислав Новкиришки и инж. Милен Свиленов. По случай 20-годишния юбилей всеки гост получи специално отлят от завод на дружеството плакет за спомен с логото на фирмата.


Заключителното тържество по повод 20-та годишнина на MTG се състоя в края на месец септември под формата на двудневен тиймбилдинг в хотел Калина Палас в красивото възрожденско градче Трявна. На мероприятието присъстваха над 110 служители на компанията – ръководството, мениджмънта и администрация на Групата.„Тиймбилдинг играта, която продължи 3 часа, включваше едно изживяване, комбиниращо  екипност, креативност, иновативно мислене и състезателен дух – ценности, които високо ценим и се стремим да развиваме в нашите екипи”- разказаха от Метал Технолоджи Груп. “По време на официалното тържество за доброто настроение на всички се погрижи бенд „Камино” с прекрасна музикална програма, държаща дансинга препълнен. По време на вечерята бяха почетени и наградени дългогодишните служители от дружествата, без които 20-годишното корпоративно дълголетие, изградено с много усилия, упорита работа и безкомпромисна отдаденост, не би могло да бъде факт“, добавиха в заключение от компанията.Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп

Новини

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Наскоро китайската компания Bodor Laser спечели известния световен конкурс за промишлен дизайн iF Award 2019. „Машините за лазерно рязане от сериите F и TA получиха висока оценка от реномираното жури в областта на промишления дизайн, която е свидетелство за иновативните им конструктивни решения и е признание за високите постижения на компанията“, коментираха от Бодор България. Наградата iF Design Award е призната за престижно международно отличие за високи постижения в дизайна.

 • ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  Ако измервателните уреди можеха да чуват това, което не може да се види, би било огромно улеснение, нали? Е, тогава имаме да ви разказваме! Защото иновативният ултразвуков водомер Kamstrup FlowIQ 2200 може точно това – акустичната му технология измерва прецизно водния дебит и дава информация за евентуални течове, преди те да са се превърнали в аварии, които да причинят сериозни загуби. Повече за водомера от последно поколение за Инженер.bg разказаха от ДМ Арматурен.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.