Статии

CTeam представя актуални работни позиции и нова услуга, обвързана с Регламента за защитата на личните данни

02.01.2018 г.

Адекватното и ефективно развитие на човешкия ресурс в една компания е основен стълб, върху който се гради нейното развитие и стабилност. Ето защо българското дружество CТeam влага усилията си в предлагане на висококачествени услуги в областта на HR-мениджмънта, като комбинира утвърдени практики от целия свят. „Функциите на компания като нашата отдавна не се изчерпват само с намирането на подходящи кандидати за дадена работна позиция. Ние развиваме комплексни услуги, така че да сме максимално полезни както за бизнеса, така и за всеки отделен служител в дадена компания или специалист, търсещ работа“, коментира за Инженер.bg г-н Георги К. Първанов, управител на CTeam.Гореща тема напоследък, която вълнува и HR-средите, е промяната на законодателството по отношение на личните данни. От май 2018 г. в сила влиза новият Регламент на ЕС 2016/679 за защита на физически лица при обработването на личните им данни. Нормативният документ отменя досега действащата Директива, изготвена още през 1995 г. „Светът се променя, а с него и нормативната рамка. След модернизирането на Регламента за защита на личните данни, всички страни-членки на Европейския съюз са длъжни да променят и националното си законодателство, касаещо въпроса“, коментираха от българската компания. Ето защо в последните месеци CTeam е в активна кампания по разработване на напълно нова услуга, обвързана с въвеждането на новите правила, която ще бъде част от портфолиото на дружеството.


Наред с тази нова насока в развитието на CTeam, българската HR-компания анонсира и актуални свободни позиции. Отново са налице и предложения за инженери, технолози и висококвалифициран технически персонал, сред които:

 


Повече за обявите можете да намерите в „Инженерна борса“.


Повече информация за СиТийм ЕООД и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: pixabay.com

Новини

 • Райкос Тех: Rechner Sensors изненада индустрията с първия в света капацитивен сензор с Bluetooth

  Райкос Тех: Rechner Sensors изненада индустрията с първия в света капацитивен сензор с Bluetooth

  Първият в света капацитивен сензор с Bluetooth технология BlueSense, разработен в пълно съответствие със спецификите на Индустрия 4.0, е вече реалност! Той е дело на глобалния пазарен лидер Rechner Sensors, чийто име основно се асоциира именно с капацитивна сензорна техника. Капацитивните сензори за близост на Rechner с полусферична активна зона на чувствителност носят големи ползи на потребителите при широк кръг от приложения, а сега са налични и с Bluetooth функция.

 • Булклима: Нов модел енергийно ефективен климатик KG на Fujitsu General с награда за стилен и оригинален дизайн

  Булклима: Нов модел енергийно ефективен климатик KG на Fujitsu General с награда за стилен и оригинален дизайн

  Новият модел енергоспестяващ климатик от серията KG на световно признатия японски концерн Fujitsu General Limited бе удостоен с наградата Good Design, която се спонсорира от Японския институт за дизайн и се връчва веднъж годишно на иновативни продукти, съобщиха за Инженер.bg от фирма Булклима, официален представител на Fujitsu General Limited у нас. „Моделът е предназначен за европейския пазар, а неговото производство стартира в края на 2017 г.“, допълниха от Булклима.

 • БЛС Автоматизация: Control Techniques реализира мобилно приложение за диагностика на задвижвания

  БЛС Автоматизация: Control Techniques реализира мобилно приложение за диагностика на задвижвания

  Световният лидер в производството на AC, серво и DC задвижвания с променлива скорост, двигатели и решения за автоматизация Control Techniques реализира съвсем ново мобилно приложение Diagnostic Tool app в помощ на клиентите при анализирането и намирането на решения за грешки при задвижването, информира за Инженер.bg изключителният представител за България на компанията БЛС Aвтоматизация ООД.

Интервю