Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

 • LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

  06.07.2020 г. LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

  Чистите повърхности и материали, особено в хранително-вкусовата и здравната индустрия са задължителни на първо място заради безопасността и здравето на хората. Ето защо именно в тези сфери бързото и лесно почистване е приоритет. Фирма LDG предлага функционално и специализирано решение, чрез което дезинфекцията се осъществява с едно движение. Uniwipe са антибактериални мокри кърпички от ново поколение, подходящи за различни видове повърхности.

 • Солид Фил изработи човешки бюст с реални размери и максимална детайлност за продуцентската компания Скриин Брадърс

  01.07.2020 г. Солид Фил изработи човешки бюст с реални размери и максимална детайлност за продуцентската компания Скриин Брадърс

  Проектите, които фирма Солид Фил, лидер в областта на 3D принтирането, най-често реализира, са предимно от инженерно естество, но от компанията споделиха пред екипа на Инженер.bg, че напоследък и други отрасли засилват интереса си към 3D технологиите. Скриин Брадърс Продукшън ООД е продуцентска компания, която работи на българския пазар вече повече от 10 години. Техни клиенти са Vivacom, VW България, IKEA и много други утвърдени брандове.

 • Промо.bg: На пазар за техника през юни

  26.06.2020 г. Промо.bg: На пазар за техника през юни

  Официално лятото е на хоризонта! И заедно с прекрасното слънце и настроението, което ни носи то, идват и новите предложения от рубриката ни „На пазар за техника“. Затова побързайте да разгледате и не изпускайте офертите на водещи компании от сферата на индустрията и строителството. Очакват Ви неустоими предложения, с които ще сте най-добрите в своята работа, дори на места със слаба светлина, разнообразие от инструменти и елекрооборудване на специални цени и още много други високочествени продукти. Освен това има и оферти с награди и подаръци. Не пропускайте своя шанс. Промоциите Ви очакват! Време е за пазар!

 • Мечтаете за професия, развиваща въображението ви? Следете микросайта на ПГД „Георги Кондолов“

  25.06.2020 г. Мечтаете за професия, развиваща въображението ви? Следете микросайта на ПГД „Георги Кондолов“

  Ако модерни дървени фасади и заобикалящи ги зелени градини ви привличат като магнит и не можете да отделите погледа си от красиви дървени мебели, граничещи с произведение на изкуството, то тогава би трябвало да изучавате професия, която освен да ви научи на занаят, да дава воля на въображението ви. В настоящия материал ще ви разкажем за бургаската Професионална гимназия по дървообработване „Георги Кондолов“ – училище с дългогодишен опит в подготовката на кадри за дървообработващия сектор.

 • Вайд-Бул: Високоефективни индустриални панели X2-Control с вграден CODESYS от Beijer Electronics

  22.06.2020 г. Вайд-Бул: Високоефективни индустриални панели X2-Control с вграден CODESYS от Beijer Electronics

  Шведското дружество Beijer Electronics е дългогодишен специалист в разработването на висококачествени продукти и компоненти за промишлена автоматизация. „X2-Control са високоефективни контролни панели, съчетаващи в единна система функционалност, лесно конфигуриране и възможност за добавяне на входно-изходни модули. Устройствата се отличават с изключителната си издръжливост и широкия си температурен обхват на работа“, информираха за Инженер.bg от Вайд-Бул.

 • Астел: Аварийни душове на Haws защитават хората в производства с опасни условия на труд

  12.06.2020 г. Астел: Аварийни душове на Haws защитават хората в производства с опасни условия на труд

  Haws е доказан производител на широка гама аварийни душове за приложение в химически, нефтопреработвателни, металургични и други предприятия. Акцент в богатото портфолио на дружеството е иновативната технология за защита, заложена в голяма част от продуктите, сред които аварийни душове за тяло и лице. „Системата Axion е революционна патентована технология, която компанията Haws интегрира в своите най-съвременни аварийни решения за защита“, информираха от фирма Астел.

 • Феникс Коучинг: Как да намерим правилния път за мотивация при предизвикателни проекти

  05.06.2020 г. Феникс Коучинг: Как да намерим правилния път за мотивация при предизвикателни проекти

  Мотивацията е изкуството да откриете какво „тласка хората напред“ и да го прилагате, за да получите най-доброто от тях. Един от бащите на мотивацията, Фредерик Херцберг, казва, че начинът да се мотивират хората е първо да се освободят от нещата, които ги разстройват, а след това да се съсредоточат върху фактори като постижения, признание, напредък и растеж. Специалистите от Феникс Коучинг разкриха как да открием и приложим правилния подход както за самите нас, така и за нашите колеги и служители.

 • Рапид: Декоративните перфорирани ламарини на Perfo Linea впечатляват с изящна орнаментика и естетичен вид

  28.05.2020 г. Рапид: Декоративните перфорирани ламарини на Perfo Linea впечатляват с изящна орнаментика и естетичен вид

  Архитектите, инженерите и дизайнерите често избират за своите проекти перфорирани метални ламарини. Те са известни със своята забележителна универсалност, тъй като могат ефективно да се използват съвместно с широк спектър от строителни материали. Красивите дизайни, уникалните шарки, както и светлинните ефекти, създадени от такива перфорирани листове, дават голям шанс да създадете изключителни фасади, слънцезащитни конструкции, перила, перголи или други архитектурни елементи.

 • На пазар за техника през май

  26.05.2020 г. На пазар за техника през май

  „Едни от най-хубавите неща се случват през пролетта“. В тона на тази сентенция искаме да Ви съобщим за новите промоционални предложения от водещи технически компании в България, валидни в Промо.bg през месец май. Селектирахме ги специално за Вас. Офертите от раз ще улеснят работата Ви, ще Ви подготвят за есента и зимата, ще Ви дадат точни резултати от измерванията и ще Ви помогнат да сглобите най-добрите бутикови табла и винаги ще знаете кой звъни на вратата. Разбира се, в Промо.bg има изобилие от още техника на промоция, за която гарантираме, че никак не е за изпускане. Затова, нека не губим време и да се заемем с избора на момента...

 • Солид Фил предлага висок клас техника за 3D принтиране на доказаните марки Xjet, Desktop Metal и EnvisionTEC

  21.05.2020 г. Солид Фил предлага висок клас техника за 3D принтиране на доказаните марки Xjet, Desktop Metal и EnvisionTEC

  Услугите, изпълнявани от доказаната българска компания Солид Фил покриват всички основни и нишови технологии за 3D принтиране. Тя реализира проекти чрез най-съвременните и високотехнологични методи. Доскоро компанията бе специализирана само в услугите за 3D печат, но от няколко месеца към портфолиото си добави нова дейност, свързана с предлагането на едни от най-утвърдените марки техника за 3D принтиране. Машините са индустриални и изцяло професионални.

Новини

 • Индустриален сервиз – доказана компания в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация

  Индустриален сервиз – доказана компания в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация

  Индустриален сервиз е утвърдено българско дружество, което е специализирано в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалнатя автоматизация. Всички услуги и оборудване, които предлагаме, гарантират постигането на висока надеждност. Богатият опит на инженерите в Индустриален Сервиз ни позволява да разработваме и предлагаме гъвкави решения за всяка фаза от проектите на нашите клиенти.

 • Акварор: Тръбна система за дъждовни води на Poloplast предлага лесна инспекция и недвусмислена идентификация

  Акварор: Тръбна система за дъждовни води на Poloplast предлага лесна инспекция и недвусмислена идентификация

  В редица случаи проектирането на разделна канализационна мрежа води до по-ефективно и надеждно действие на системата. При нея дъждовните води се транспортират отделно от битовите отпадъчни води и по този начин могат да бъдат отведени до подземни води, водни канали или дренажни канали, без да натоварват пречиствателните станции за отпадъчни води. В днешния материал ще Ви разкажем за тръбните системи на Poloplast, предназначени именно за дъждовни води.

 • Мисия „Умен дом“ възможна с най-новите смарт решения от SmartArena.bg

  Мисия „Умен дом“ възможна с най-новите смарт решения от SmartArena.bg

  Заложете на лекотата, удобството и спокойствието вкъщи! „Облечете“ своя дом в най-новите смарт решения и му придайте модерна визия и стил! С помощта на Смарт Арена – първокласен доставчик на иновативни смарт продукти и технологии. „Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие и нуждите на обществото, забелязахме недостиг на българския пазар на иновативни умни продукти. Наш основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим широко разнообразие от стоки на възможно най-ниски цени“, информираха от компанията.

Интервю

 • Райна Върбанова от Сентилион: „Това, което ме мотивира, е мисълта, че с труда си помагам на хората по света“

  Райна Върбанова от Сентилион: „Това, което ме мотивира, е мисълта, че с труда си помагам на хората по света“

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образованието си в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като неизчерпаем извор на вдъхновение. Мотивира я това, че е част от създаването на решения, подпомагащи качеството на живот на хора от различни възрасти и точки по света, а предизвикателствата превръща в урок и шанс да докаже себе си.