Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

 • ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

  12.02.2020 г. ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

  Платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ е с ново име, нов домейн и нова визия! „Подобрените елементи напълно отговарят на същността на бранда, а именно – гарантирана стабилност, ефективност и изключителни резултати, постигнати от потребителите ѝ. Нашата технология е достъпна за всеки бизнес и разполага с редица нови функционалности, които ви осигуряват свободата да се съсредоточите върху стратегията и растежа на продажбите“, съобщиха за Инженер.bg от MerchantPro.

 • Новооткритата ЧПГ по информатика и компютърни науки в Пловдив се присъедини към Академична борса

  03.02.2020 г. Новооткритата ЧПГ по информатика и компютърни науки в Пловдив се присъедини към Академична борса

  „Знам, умея и успявам!“. Това е мотото на новата Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки (ЧПГИКН) в гр. Пловдив. Училището вече е част от партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Благодарим на ръководството му за доверието и възможността да си сътрудничим! Гимназията отваря вратите си за мотивирани и амбициозни ученици през учебната 2020/2021 година. Каква е нейната мисия и какви възможности за обучение предлага тя? Да видим...

 • Промо.bg: На пазар за техника през януари

  30.01.2020 г. Промо.bg: На пазар за техника през януари

  Здравейте скъпи колеги и приятели! Една хубава поговорка гласи „Нова година, нов късмет“, а от новата 2020 г. измина дори цял месец. По този повод се радваме да ви съобщим, че Инженер.bg стартира нова рубрика, чиято цел е да ви уведомява за най-новите, най-изгодните и най-атрактивните топ продуктови предложения на месеца от водещи търговски компании, публикувани в Промо.bg. Всеки месец ще ви запознаваме с най-горещите оферти, които определено не са за изпускане и определено ще Ви заинтригуват. Затова нека не губим време, а да се заемем с избора на нова техника и инструменти. Пожелаваме си да ни е на късмет, а на Вас приятно четене... и пазаруване.

 • Рапид: Пресованите решетъчни скари и стъпала на Perfo Linea – естетика и функционалност в строителството

  28.01.2020 г. Рапид: Пресованите решетъчни скари и стъпала на Perfo Linea – естетика и функционалност в строителството

  Пресованите метални подови скари от конструкционна неръждаема стомана и алуминий на чешкия производител Perfo Linea се характеризират с ниско тегло, лесен монтаж и демонтаж. Решетъчните скари и стъпала се отличават със своята вариантност, като пропускат достатъчно светлина и въздух. Те намират приложение в различни конструкции в строителството, промишлеността, в бита, като всички форми се отличават с твърдост и с висока носеща способност.

 • Лесотехническа професионална гимназия в Берковица също се присъедини към партньорите ни в Академична борса

  24.01.2020 г. Лесотехническа професионална гимназия в Берковица също се присъедини към партньорите ни в Академична борса

  „Един век история, цяла вечност бъдеще“ - това е мотото на Лесотехническа професионална гимназия, намираща се в гр. Берковица, обл. Монтана. Гимназията съществува повече от 100 години и е единственото училище в Северозападна България, подготвящо кадри за горското стопанство и дървообработването. Учебното заведение вече е част от партньорите ни в Академична борса. За дългогодишната му история и традиции, както и за възможностите за обучение, четете в следващите редове...

 • Жадни сте за знания в областта на биотехнологиите? С ПГЕБ-София ще споделяме възможности за обучение

  21.01.2020 г. Жадни сте за знания в областта на биотехнологиите? С ПГЕБ-София ще споделяме възможности за обучение

  „Знаещият е силен, науката е мощ!“ е мотото, което Професионална гимназия по екология и биотехнологии (ПГЕБ) „Проф. д-р Асен Златаров“, намираща се в столицата, следва повече от 60 години. Училището е поредното учебно заведение, което се присъединява към партньорите ни в Академична борса, за да информираме младите специалисти, жадни за знание, за различни възможности за обучение и реализация в областта на екологията, биотехнологията и химичните технологии.

 • БГ Роботи: Ограниченията в архитектурата и строителството отпадат с 3D технологии и роботи KUKA

  14.01.2020 г. БГ Роботи: Ограниченията в архитектурата и строителството отпадат с 3D технологии и роботи KUKA

  Стабилни, леки и най-важното огромни – индустриалните роботи вече са в състояние да отпечатат архитектурни структури. „Това е производствен процес като всички други, само че в по-големи мащаби. Роботи с много голям обхват на манипулатора вече изработват изключително сложни компоненти, които ще променят архитектурата в бъдеще“, коментираха за Инженер.bg от фирма БГ Роботи (Витто ООД), която внася, продава, поддържа и сервизира промишлени роботи KUKA в България – нови и втора употреба.

 • Тихерт – компанията, която произвежда инструменталната екипировка за всички нови изделия на Херти

  08.01.2020 г. Тихерт – компанията, която произвежда инструменталната екипировка за всички нови изделия на Херти

  Началото на Херти АД е поставено през 1993 г. с една машина, произвеждаща два размера алуминиеви капачки. Днес компанията произвежда годишно над 1 милиард изделия, които се използват за затваряне на почти всички съществуващи видове бутилки. През 2007 г. техническата дирекция към Херти е обособена в дъщерното дружество Тихерт ЕАД, чийто предмет на дейност включва проектиране, производство и ремонт на инструментална екипировка.

 • Мечтаете ли за образование в областта на химичните технологии и металургията? Заедно с ХТМУ ще споделяме възможности

  20.12.2019 г. Мечтаете ли за образование в областта на химичните технологии и металургията? Заедно с ХТМУ ще споделяме възможности

  Знаете ли, че началото на висшето химико-технологично образование в България е поставено през 1945 г. със създаването на Отдел по индустриална химия към Машинния факултет на Държавната политехника? Историята разказва, че през 1953 г. Държавната политехника се разделя на 4 самостоятелни висши технически института, сред които е Химикотехнологичният институт (ХТИ). През 1963 г. ХТИ става Висш химикотехнологичен институт (ВХТИ).

 • 50 учебни организации в Академична борса! Приветстваме и ПГХВТ „Проф. д-р Георги Павлов“

  09.12.2019 г. 50 учебни организации в Академична борса! Приветстваме и ПГХВТ „Проф. д-р Георги Павлов“

  Екипът ни е щастлив да приветства Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии (ПГХВТ) „Проф. д-р Георги Павлов“, гр. София, като 50-тото учебно заведение, което се присъедини към партньорите ни в Академична борса на Борса.bg! Заедно с гимназията ще разкриваме възможностите за обучение и професионална реализация в хранително-вкусовата индустрия. Браншът е сред тематичните акценти, които редакцията на Инженер.bg ще развива през 2020 г.

Новини

 • MerchantPro – платформа за онлайн продажби, следяща наличности, създаваща етикети и с много други функции

  MerchantPro – платформа за онлайн продажби, следяща наличности, създаваща етикети и с много други функции

  MerchantPro е платформа за създаване на онлайн магазини, разработена на Балканите и замислена да обслужва търговци и техните клиенти от региона. Налична е в САЩ, Индия, Австралия и много други страни, но силното ѝ присъствие в нашия район я прави ключово е-комерс решение за местните бизнеси. „С MerchantPro без усилие се расте в международен план, тъй като могат да се създават множество магазини за различните пазари под един профил“, коментираха от компанията за Инженер.bg.

 • Двойновинтовата помпа GEA Hilge Novatwin за вискозни течности и CIP процеси е вече на пазара у нас от Адара Инженеринг

  Двойновинтовата помпа GEA Hilge Novatwin за вискозни течности и CIP процеси е вече на пазара у нас от Адара Инженеринг

  От март 2020 г. на пазара е новата двувинтова помпа GEA Hilge Novatwin, част от гъвкавата линия Varipump. „Моделът е специално разработен за строги хигиенни условия на работа и е подходящ за течности с висок вискозитет – отличителни белези, които превръщат Novatwin в оптималното решение за редица процеси в хранително-вкусовата индустрия“, съобщиха за Инженер.bg от утвърдената българска фирма Адара Инженеринг, която е и представител на производителя у нас.

 • Солда: Задвижванията на Rotork – комбинация от експертен опит и иновации за всички сфери на индустрията

  Солда: Задвижванията на Rotork – комбинация от експертен опит и иновации за всички сфери на индустрията

  За да отворим водопроводния кран, да включим бойлера или пък да заредим автомобила си, ние използваме оборудване за управление на потока. Повече от 60 години специалистите се доверяват на продуктите на компанията Rotork заради използваните в тях иновативни и надеждни методи за управление на течни и газови флуиди. Компанията непрекъснато се развива, като в нейната структура влизат различни марки, например Soldo, Bifold и YTC.

Интервю

 • Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Когато създаваш преобразуватели на ток и напрежение, които се използват от големи производители в различни индустрии, най-важното е те да работят коректно. Ето защо лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере повече за работата на специалистите в лабораторията, Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той за рубриката „Един работен ден на...“.