Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

 • Какви са възможностите за реализация в аграрния сектор? Заедно с ПГСС „БУЗЕМА“ ще споделяме информация

  11.03.2020 г. Какви са възможностите за реализация в аграрния сектор? Заедно с ПГСС „БУЗЕМА“ ще споделяме информация

  Да посрещнем предизвикателствата на новото време, да вникнем в душата на машините и да се докоснем до живота на растенията. Това очаква всички мотивирани ученици, които са избрали да се обучават в емблематичната Професионална гимназия по селско стопанство (ПГСС) „БУЗЕМА“. Училището вече е сред партньорите ни в Академична борса и заедно ще разказваме за възможностите за обучение в аграрния сектор. Повече за учебното заведение, ще научите от следващите редове...

 • Как се правят куполи на църкви научихме от фирма Рапид по време на Архитектурно-строителната седмица 2020

  09.03.2020 г. Как се правят куполи на църкви научихме от фирма Рапид по време на Архитектурно-строителната седмица 2020

  Какви ли не решения за всеки аспект на строителството и архитектурата показа тазгодишното издание на Архитектурно-строителната седмица, което се проведе от 25 до 29 февруари в Интер Експо Център – София. Но днес ще ви разкажем за нещо колкото нестандартно, толкова и важно за нашата история и култура, а именно – как се правят куполи на църкви. Подробности научихме от специалистите на щанда на фирма Рапид – българска компания, предлагаща изделия от стомани и сплави.

 • Личният бранд и вътрешната сила – водещи активи за успешна професионална реализация

  06.03.2020 г. Личният бранд и вътрешната сила – водещи активи за успешна професионална реализация

  „Да познаваш другите е интелигентност, да познаваш себе си е истинска мъдрост“, това гласеше мотото на провелия се на 29 февруари 2020 г. практически семинар „Вътрешната сила в мен“. Той бе част от събитийния календар на „Феникс коучинг“, с водещи г-жа Силвия Янева-Стоянова – сертифициран коуч по личностно и бизнес израстване и кариерен консултант, и г-жа Христина Алексиева – консултант бизнес управление и човешки ресурси и експерт програми и проекти за обучение, развитие и коучинг.

 • Промишлени газове на SIAD за автоиндустрията подобряват качеството и повишават производителността

  28.02.2020 г. Промишлени газове на SIAD за автоиндустрията подобряват качеството и повишават производителността

  Развитието на автомобилния бранш у нас е положително и все по-динамично, като данните сочат, че за последните години той е един от най-бързоразрастващите се клонове от икономиката на страната. За да си спечелят конкурентно предимство обаче, голяма част от предприятията от автоиндустрията търсят начини да оптимизират производствените процеси и респективно да повишат своята производителност и ефективност.

 • Димас Пласт представя Akemi – професионални химически продукти за промишлеността

  26.02.2020 г. Димас Пласт представя Akemi – професионални химически продукти за промишлеността

  „Продуктите от гамата на Akemi се произвеждат в точните пропорции за всеки клиент. Сред тях са адаптирани двукомпонентни замазки и лепила на базата на полиестер и епоксидна смола с най-високо качество за широк спектър от приложения, както и двукомпонентни замазки и лепилни системи за индустриални решения, които се предлагат съобразно конкретните изисквания“, разказаха за Инженер.bg от Димас Пласт – официален представител на Akemi за България.

 • Промо.bg: На пазар за техника през февруари

  25.02.2020 г. Промо.bg: На пазар за техника през февруари

  Макар да е все още февруари, моментът да ви представим най-горещите оферти от Промо.bg отново настъпи. А те, разбира се, са повече от добри и изключително разнообразни. Този месец имате възможност да избирате между висококачествени инструменти, осветление, индустриални принтери, решения за отопление и още много други артикули от доказани международни производители. И всичко това, за да ви върви в работата гладко като по вода. Е, заинтригувахме ви, нали? Тогава не се бавете, а продукт като за вас си изберете.

 • Ю Ес Пи презентира решения за дренаж и защита на дървета по време на Архитектурно-строителната седмица

  20.02.2020 г. Ю Ес Пи презентира решения за дренаж и защита на дървета по време на Архитектурно-строителната седмица

  Новото, 20-то издание на Архитектурно-строителната седмица предстои съвсем скоро, а специализираният форум отново ще се превърне в арена за изява както на доказани компании, така и на нови дружества със свежи бизнес идеи и съвременни решения. Именно такава е и младата българска фирма Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products, която ви кани на презентация, организирана с подкрепата на Интер Експо Център и HTI България, посветена на природосъобразните отводнителни решения.

 • Кариера в областта на ЖП транспорта? Възможно е с ПГЖТ „Христо Смирненски“

  14.02.2020 г. Кариера в областта на ЖП транспорта? Възможно е с ПГЖТ „Христо Смирненски“

  „Да учим днес, за да успеем утре!“ е мотото на Професионална гимназия по железопътен транспорт (ПГЖТ) „Христо Смирненски“, намираща се в гр. Карлово. Гимназията е второто карловско учебно заведение, което се присъедини към партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Щастливи сме, че още една утвърдена гимназия е част от нашите партньори! Благодарим на ръководството на учебното заведение за възможността да си сътрудничим! За историята му и възможностите за обучение, които предлага то, ще ви разкажем в следващите редове...

 • ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

  12.02.2020 г. ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

  Платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ е с ново име, нов домейн и нова визия! „Подобрените елементи напълно отговарят на същността на бранда, а именно – гарантирана стабилност, ефективност и изключителни резултати, постигнати от потребителите ѝ. Нашата технология е достъпна за всеки бизнес и разполага с редица нови функционалности, които ви осигуряват свободата да се съсредоточите върху стратегията и растежа на продажбите“, съобщиха за Инженер.bg от MerchantPro.

 • Новооткритата ЧПГ по информатика и компютърни науки в Пловдив се присъедини към Академична борса

  03.02.2020 г. Новооткритата ЧПГ по информатика и компютърни науки в Пловдив се присъедини към Академична борса

  „Знам, умея и успявам!“. Това е мотото на новата Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки (ЧПГИКН) в гр. Пловдив. Училището вече е част от партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Благодарим на ръководството му за доверието и възможността да си сътрудничим! Гимназията отваря вратите си за мотивирани и амбициозни ученици през учебната 2020/2021 година. Каква е нейната мисия и какви възможности за обучение предлага тя? Да видим...

Новини

 • Индустриален сервиз – доказана компания в областта силовата електроника и индустриалната автоматизация

  Индустриален сервиз – доказана компания в областта силовата електроника и индустриалната автоматизация

  Индустриален сервиз е утвърдено българско дружество, което е специализирано в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалнатя автоматизация. Всички услуги и оборудване, които предлагаме, гарантират постигането на висока надеждност. Богатият опит на инженерите в Индустриален Сервиз ни позволява да разработваме и предлагаме гъвкави решения за всяка фаза от проектите на нашите клиенти.

 • Акварор: Тръбна система за дъждовни води на Poloplast предлага лесна инспекция и недвусмислена идентификация

  Акварор: Тръбна система за дъждовни води на Poloplast предлага лесна инспекция и недвусмислена идентификация

  В редица случаи проектирането на разделна канализационна мрежа води до по-ефективно и надеждно действие на системата. При нея дъждовните води се транспортират отделно от битовите отпадъчни води и по този начин могат да бъдат отведени до подземни води, водни канали или дренажни канали, без да натоварват пречиствателните станции за отпадъчни води. В днешния материал ще Ви разкажем за тръбните системи на Poloplast, предназначени именно за дъждовни води.

 • Мисия „Умен дом“ възможна с най-новите смарт решения от SmartArena.bg

  Мисия „Умен дом“ възможна с най-новите смарт решения от SmartArena.bg

  Заложете на лекотата, удобството и спокойствието вкъщи! „Облечете“ своя дом в най-новите смарт решения и му придайте модерна визия и стил! С помощта на Смарт Арена – първокласен доставчик на иновативни смарт продукти и технологии. „Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие и нуждите на обществото, забелязахме недостиг на българския пазар на иновативни умни продукти. Наш основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим широко разнообразие от стоки на възможно най-ниски цени“, информираха от компанията.

Интервю

 • Райна Върбанова от Сентилион: „Това, което ме мотивира, е мисълта, че с труда си помагам на хората по света“

  Райна Върбанова от Сентилион: „Това, което ме мотивира, е мисълта, че с труда си помагам на хората по света“

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образованието си в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като неизчерпаем извор на вдъхновение. Мотивира я това, че е част от създаването на решения, подпомагащи качеството на живот на хора от различни възрасти и точки по света, а предизвикателствата превръща в урок и шанс да докаже себе си.