Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

12.02.2020 г.


Платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ е с ново име, нов домейн и нова визия! „Подобрените елементи напълно отговарят на същността на бранда, а именно – гарантирана стабилност, ефективност и изключителни резултати, постигнати от потребителите ѝ. Нашата технология е достъпна за всеки бизнес и разполага с редица нови функционалности, които ви осигуряват свободата да се съсредоточите върху стратегията и растежа на продажбите. Ние „живеем“ и „дишаме“ електронната търговия, което ни позволява да сътворим ценни решения и ефективни подходи“, съобщиха за Инженер.bg от MerchantPro.

 

 

MerchantPro предоставя набор от инструменти, които могат да бъдат използвани за създаване и управление на онлайн магазини, така че те да са лесно достъпни от интернет потребителите. Платформата допълва ефективността на друг онлайн продукт на българския разработчик – ShopMania.bg – портал за сравнение на цени при онлайн пазаруване, където всеки търговец има възможност да публикува своите продукти и да създава най-различни кампании с цел увеличение на продажбите си.

 

„При нас ще намерите всички необходими функции за един успешен онлайн магазин, който се управлява изключително лесно. Открийте какво наистина е мощна платформа за електронна търговия и се съсредоточете се върху вашия бизнес, докато ние се погрижим за всичко останало“, добавиха от MerchantPro.

 

Дизайн, който продава

 

 

„Галерията от безплатни дизайни в платформата съдържа идеално оптимизирани, адаптирани за всяко устройство дизайни, които се зареждат изключително бързо. Създаването на напълно персонализиран дизайн също е много лесно, тъй като е осигурен достъп до CSS и HTML кода на магазина“, поясниха от MerchantPro.

 

Превърнете изоставените колички в продажби

 

 

„В платформата MerchantPro имате достъп до най-ефективните инструменти за конвертиране, които увеличават обема и стойността на продажбите ви и осигуряват разпознаваемост в социалните мрежи и в търсачките, стимулирайки клиентите да завършат поръчките си“, допълниха от MerchantPro.

 

Отгоре в резултатите на търсачките

 

 

Вашият онлайн магазин е изграден съгласно специална SEO архитектура, така че да можете да се класирате високо при резултати в търсачките и да осъществявате продажби ежедневно.

 

Бързо и лесно управление на поръчките

 

 

„Изпълнението на поръчката и всички съпътстващи задължителни елементи при нейното изпращане вече не представляват усилие. Оптимизирайте и увеличете продуктивността на Вашия онлайн магазин, като бързо обработвате поръчки, генерирате фактури и управлявате продажби и връщания ефективно на едно място“, коментираха в заключение от MerchantPro.

 

Повече информация за MerchantPro, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: MerchantPro

Новини

 • LDG: Конфигураторът на Bticino – модерно и умно решение за лесен избор на продукти от серията Classia, и то от разстояние

  LDG: Конфигураторът на Bticino – модерно и умно решение за лесен избор на продукти от серията Classia, и то от разстояние

  В условията на днешния дигитализаран свят, дори и по време на социална изолация, нищо не може да възпрепятства достъпа ни до най-различни продукти и услуги. А брандовете успешно успяват да отговорят на търсенето на потребителите, като използват най-различни иновативни методи. Компания Bticino е разработила уникално и цялостно предложение за избор на модулни системи по италиански европейски стандарт. То представлява онлайн конфигуратор за избор на ключове от серията Classia.

 • Три предимства, които ще спечелите, ако управлявате Вашата отоплителна система Viessmann с приложението ViCare

  Три предимства, които ще спечелите, ако управлявате Вашата отоплителна система Viessmann с приложението ViCare

  Сигурност, икономичност и безгрижие – това предлагат от Viessmann с тяхното приложение за управление на домашна отоплителна система ViCare. „Благодарение на семплата графична визия на ViCare управлявате Вашето отопление интуитивно и лесно. С него имате контрол върху до 3 отоплителни кръга, като можете да задавате времеви програми за работа на системите“, коментираха за Инженер.bg от Висман – българското дъщерно дружество на немския технологичен лидер.

 • Atlas Copco: „Първостепенната ни грижа е да защитим нашите служители, дейността ни и бранша, в който оперираме“

  Atlas Copco: „Първостепенната ни грижа е да защитим нашите служители, дейността ни и бранша, в който оперираме“

  Atlas Copco, водеща международна компания в областта на оборудването за компресиран въздух и газове, вакуумни системи и сервиз, също предприе мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. С цел да се намалят рисковете и да не се разпространява допълнително болестта – както сред служителите, така и сред клиентите и други лица, компанията обяви, че въвежда ограничения за пътуване и предпазни здравни мерки. Това означава намаляване на физическите срещи и работа от вкъщи.

Интервю

 • Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Емил Петков, тест инженер в лабораторията на ЛЕМ България: „Работата ми изисква комплексни и обширни познания“

  Когато създаваш преобразуватели на ток и напрежение, които се използват от големи производители в различни индустрии, най-важното е те да работят коректно. Ето защо лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере повече за работата на специалистите в лабораторията, Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той за рубриката „Един работен ден на...“.