Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

12.02.2020 г.


Платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ е с ново име, нов домейн и нова визия! „Подобрените елементи напълно отговарят на същността на бранда, а именно – гарантирана стабилност, ефективност и изключителни резултати, постигнати от потребителите ѝ. Нашата технология е достъпна за всеки бизнес и разполага с редица нови функционалности, които ви осигуряват свободата да се съсредоточите върху стратегията и растежа на продажбите. Ние „живеем“ и „дишаме“ електронната търговия, което ни позволява да сътворим ценни решения и ефективни подходи“, съобщиха за Инженер.bg от MerchantPro.

 

 

MerchantPro предоставя набор от инструменти, които могат да бъдат използвани за създаване и управление на онлайн магазини, така че те да са лесно достъпни от интернет потребителите. Платформата допълва ефективността на друг онлайн продукт на българския разработчик – ShopMania.bg – портал за сравнение на цени при онлайн пазаруване, където всеки търговец има възможност да публикува своите продукти и да създава най-различни кампании с цел увеличение на продажбите си.

 

„При нас ще намерите всички необходими функции за един успешен онлайн магазин, който се управлява изключително лесно. Открийте какво наистина е мощна платформа за електронна търговия и се съсредоточете се върху вашия бизнес, докато ние се погрижим за всичко останало“, добавиха от MerchantPro.

 

Дизайн, който продава

 

 

„Галерията от безплатни дизайни в платформата съдържа идеално оптимизирани, адаптирани за всяко устройство дизайни, които се зареждат изключително бързо. Създаването на напълно персонализиран дизайн също е много лесно, тъй като е осигурен достъп до CSS и HTML кода на магазина“, поясниха от MerchantPro.

 

Превърнете изоставените колички в продажби

 

 

„В платформата MerchantPro имате достъп до най-ефективните инструменти за конвертиране, които увеличават обема и стойността на продажбите ви и осигуряват разпознаваемост в социалните мрежи и в търсачките, стимулирайки клиентите да завършат поръчките си“, допълниха от MerchantPro.

 

Отгоре в резултатите на търсачките

 

 

Вашият онлайн магазин е изграден съгласно специална SEO архитектура, така че да можете да се класирате високо при резултати в търсачките и да осъществявате продажби ежедневно.

 

Бързо и лесно управление на поръчките

 

 

„Изпълнението на поръчката и всички съпътстващи задължителни елементи при нейното изпращане вече не представляват усилие. Оптимизирайте и увеличете продуктивността на Вашия онлайн магазин, като бързо обработвате поръчки, генерирате фактури и управлявате продажби и връщания ефективно на едно място“, коментираха в заключение от MerchantPro.

 

Повече информация за MerchantPro, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: MerchantPro

Новини

 • Индустриални роботи: Пазарен дебют за новите, усъвършенствани версии на коботите Elfin

  Индустриални роботи: Пазарен дебют за новите, усъвършенствани версии на коботите Elfin

  „Коботите Elfin на Han`s Robot могат да изпълняват различни роли в широк кръг от индустриални приложения, например за автоматизация на производствени процеси и обслужване в търговски обекти на дребно, за извършване на сервизни дейности във функцията им на заваръчни роботи, в медицински приложения като хирургични асистенти и мн.др.“ коментираха за Инженер.bg от фирма Индустриални роботи, официален представител на коботите Elfin на Han`s Robot в България.

 • Хидро-Хикс България: Решенията на Eurowater намаляват корозията в системите за централно отопление

  Хидро-Хикс България: Решенията на Eurowater намаляват корозията в системите за централно отопление

  Защо е важно водата за централно отопление да се деминерализира и деаeрира? За експертен коментар по темата Инженер.bg се обърна към фирма Хидро-Хикс-България, която е утвърден доставчик на решения за третиране на индустриални води. „Често срещано твърдение е, че при проверка на тръбите за централно отопление корозия има, но отвън навътре. Това обаче понякога е заблуждаващо“, заявиха специалистите от българската компания. Ето защо ще разгледаме проблема по-подробно.

 • Серията контролни шкафове Hygienic Design на Rittal покрива и най-строгите санитарни норми в ХВП

  Серията контролни шкафове Hygienic Design на Rittal покрива и най-строгите санитарни норми в ХВП

  За откритите технологични процеси в хранително-вкусовата промишленост не е достатъчно само корпусите на използваните решения да бъдат от неръждаема стомана. „За осигуряване на оптимални технологични процеси са необходими комплексни решения, които Rittal предлага със серията устройства HD. От корпусите до електроразпределението и контрола на микроклимата – всичко е в перфектно съответствие със санитарните норми“, коментираха за Инженер.bg от българския офис на Rittal.

Интервю

 • Инж. Стефчо Чорбаджиев от Телетек Електроникс: Мечтая екипът ни да създаде перфектното иновативно решение

  Инж. Стефчо Чорбаджиев от Телетек Електроникс: Мечтая екипът ни да създаде перфектното иновативно решение

  „Шансът винаги е в полза на подготвения ум“. Думите са на Луи Пастьор, но пасват идеално, когато в 4-ти клас на въпроса „Какъв искаш да станеш?“, отговориш „Инженер“. Така, след като години по-късно можеш да се гордееш със своя 35-годишен стаж като инженер, съдбата изглежда като добре начертан и обмислен път. Такава е професионалната история на инж. Стефчо Чорбаджиев от Телетек Електроникс, който днес е гост в рубриката ни „Ако (не) бях инженер…“. Вижте какво още сподели той пред екипа ни.