Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

ShopMania Biz се превърна в MerchantPro, за да предложи супер ефективно цялостно решение за електронна търговия

12.02.2020 г.


Платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ е с ново име, нов домейн и нова визия! „Подобрените елементи напълно отговарят на същността на бранда, а именно – гарантирана стабилност, ефективност и изключителни резултати, постигнати от потребителите ѝ. Нашата технология е достъпна за всеки бизнес и разполага с редица нови функционалности, които ви осигуряват свободата да се съсредоточите върху стратегията и растежа на продажбите. Ние „живеем“ и „дишаме“ електронната търговия, което ни позволява да сътворим ценни решения и ефективни подходи“, съобщиха за Инженер.bg от MerchantPro.

 

 

MerchantPro предоставя набор от инструменти, които могат да бъдат използвани за създаване и управление на онлайн магазини, така че те да са лесно достъпни от интернет потребителите. Платформата допълва ефективността на друг онлайн продукт на българския разработчик – ShopMania.bg – портал за сравнение на цени при онлайн пазаруване, където всеки търговец има възможност да публикува своите продукти и да създава най-различни кампании с цел увеличение на продажбите си.

 

„При нас ще намерите всички необходими функции за един успешен онлайн магазин, който се управлява изключително лесно. Открийте какво наистина е мощна платформа за електронна търговия и се съсредоточете се върху вашия бизнес, докато ние се погрижим за всичко останало“, добавиха от MerchantPro.

 

Дизайн, който продава

 

 

„Галерията от безплатни дизайни в платформата съдържа идеално оптимизирани, адаптирани за всяко устройство дизайни, които се зареждат изключително бързо. Създаването на напълно персонализиран дизайн също е много лесно, тъй като е осигурен достъп до CSS и HTML кода на магазина“, поясниха от MerchantPro.

 

Превърнете изоставените колички в продажби

 

 

„В платформата MerchantPro имате достъп до най-ефективните инструменти за конвертиране, които увеличават обема и стойността на продажбите ви и осигуряват разпознаваемост в социалните мрежи и в търсачките, стимулирайки клиентите да завършат поръчките си“, допълниха от MerchantPro.

 

Отгоре в резултатите на търсачките

 

 

Вашият онлайн магазин е изграден съгласно специална SEO архитектура, така че да можете да се класирате високо при резултати в търсачките и да осъществявате продажби ежедневно.

 

Бързо и лесно управление на поръчките

 

 

„Изпълнението на поръчката и всички съпътстващи задължителни елементи при нейното изпращане вече не представляват усилие. Оптимизирайте и увеличете продуктивността на Вашия онлайн магазин, като бързо обработвате поръчки, генерирате фактури и управлявате продажби и връщания ефективно на едно място“, коментираха в заключение от MerchantPro.

 

Повече информация за MerchantPro, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: MerchantPro

Новини

 • Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

  Индустриален сервиз: Предлагаме решения за комплексна индустриална автоматизация, инженеринг и сервиз на различни системи

  Доказаното българско дружество Индустриален сервиз специализира своята дейност в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация. „Нашият екип разполага с дългогодишен опит в инженеринга и сервиза на аварийно електрозахранване, непрекъсваеми токозахранващи системи, както и на токоизправители за стационарно приложение“, коментираха за Инженер.bg специалистите от българската фирма.

 • БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – царствено съчетание на форми, функции и цветове

  Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн.

 • Лагери и динамични системи за движение от Schaeffler за автоматизация чрез роботи

  Лагери и динамични системи за движение от Schaeffler за автоматизация чрез роботи

  Промишлените роботи се утвърдиха като ефективно средство за автоматизация на разнообразна палитра от задачи за машинна обработка и манипулиращи операции. Напредъкът в тази посока набира все по-голяма скорост благодарение на увеличаването на производителността и свързаното с това понижение на разходите по придобиване и на техническия прогрес, свързан със здравината и допустимите натоварвания. Schaeffler е в състояние да предложи лагери за всяка работна става на роботите. Тези решения са рентабилни, динамични и прецизни.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.