Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

Агенция по обществените поръчки търси доставчик на мобилна станция за мониторинг и локализиране на радиосмущения

22.05.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Доставка на мобилна станция за мониторинг, откриване и локализиране на радиосмущения“ обяви Комисия за регулиране на съобщенията на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 38424000: Доставки.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:30 часа на 06.07.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 00610-2020-0005

Статии

  • Феникс Коучинг: Как да намерим правилния път за мотивация при предизвикателни проекти

    Мотивацията е изкуството да откриете какво „тласка хората напред“ и да го прилагате, за да получите най-доброто от тях. Един от бащите на мотивацията, Фредерик Херцберг, казва, че начинът да се мотивират хората е първо да се освободят от нещата, които ги разстройват, а след това да се съсредоточат върху фактори като постижения, признание, напредък и растеж. Специалистите от Феникс Коучинг разкриха как да открием и приложим правилния подход както за самите нас, така и за нашите колеги и служители.

  • Рапид: Декоративните перфорирани ламарини на Perfo Linea впечатляват с изящна орнаментика и естетичен вид

    Архитектите, инженерите и дизайнерите често избират за своите проекти перфорирани метални ламарини. Те са известни със своята забележителна универсалност, тъй като могат ефективно да се използват съвместно с широк спектър от строителни материали. Красивите дизайни, уникалните шарки, както и светлинните ефекти, създадени от такива перфорирани листове, дават голям шанс да създадете изключителни фасади, слънцезащитни конструкции, перила, перголи или други архитектурни елементи.