Търгове

АЕЦ Козлодуй ЕАД с публична поръчка за почистване от наноси на Подводящ канал и Аванкамера на БПС-1

12.01.2018 г.

Обществена поръчка за почистване от наноси на Подводящ канал и Аванкамера на БПС-1, подводящ канал на БПС-2, 3, Аванкамера на БПС-2 и 3 и Лиман на пристанище на АЕЦ Козлодуй ЕАД, обяви компанията на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са:
- 45240000: Строителни и монтажни работи на хидротехнически съоръжения;

- 45245000: Работи по драгиране и изпомпване при водопречиствателни съоръжения.       

 

Срокът за получаване на офертите е 16:00 часа на 29.01.2018 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9072140

Статии

  • Хенкел България: Новите уплътнители Loctite NS 5540 и NS 5550 са устойчиви на екстремни температури и в тежки условия

    Henkel обогати продуктовата си гама с две нови уплътняващи решения, разработени специално за работа при екстремни температури. „Loctite NS 5540 и NS 5550 предпазват сглобките от течове при високи температури и налягания, при наличие на химикали, пара, въглеводороди, газове и други работни флуиди, както и в тежки условия на работната среда като цяло“, съобщиха за Инженер.bg от Хенкел България, част от структурата на гиганта Henkel у нас.

  • Международният панаир в Пловдив създава нови хоризонти за бизнеса

    Международният панаир в Пловдив е едно от водещите изложения на Балканите, което създава широки възможности за развитието на бизнеса, в съответствие с водещите световни тенденции в науката и техниката. Президентът на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, Ари Бриенен дава следната оценка на проявата: „Международен панаир Пловдив инвестира в модерни услуги и в инфраструктура, за да запази своята силна позиция в Югоизточна Европа“.