Търгове

АЕЦ Козлодуй ЕАД с публична поръчка за почистване от наноси на Подводящ канал и Аванкамера на БПС-1

12.01.2018 г.

Обществена поръчка за почистване от наноси на Подводящ канал и Аванкамера на БПС-1, подводящ канал на БПС-2, 3, Аванкамера на БПС-2 и 3 и Лиман на пристанище на АЕЦ Козлодуй ЕАД, обяви компанията на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са:
- 45240000: Строителни и монтажни работи на хидротехнически съоръжения;

- 45245000: Работи по драгиране и изпомпване при водопречиствателни съоръжения.       

 

Срокът за получаване на офертите е 16:00 часа на 29.01.2018 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9072140

Инженерна борса

Статии

  • Георги К. Първанов от CТeam: Успешният подбор на кадри е от ключово значение за успеха на технологичните предприятия

    Успешният подбор на кадри е сред ключовите моменти за ефективността на всяка фирма. Осъзнавайки това, утвърдената HR компания CТeam организира и провежда обучение за своите служители именно под този надслов. „Консултантите на CТeam продължават да се развиват професионално непрекъснато, за да предоставят още по-високо ниво на услугите, които предлагат. Това е и целта на всички наши вътрешни обучения“, заяви за Инженер.bg управителят на компанията г-н Георги К. Първанов.

  • Ейч Ай Инженеринг: „Разработваме, внедряваме и поддържаме отговорно изградени работещи енергийни решения“

    С едни от най-тежките реализирани проекти в областта на резервираното захранване и с емблематичен обект в почти всеки български град се гордее водещата българска инженерингова компания Ейч Ай Инженеринг. Дружеството е специализирано в проектиране и доставка на оборудване за електро- и резервирано захранване, като изпълнява различни по мащаб проекти и поддържа електрооборудване в и извън страната от 2007 г. насам. Фирмата има офис в София и центрове в Пловдив и Варна.