Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

ВиК-Плевен ЕООД с обществена поръчка за монтиране, пломбиране и укрепване на водомери

11.09.2019 г.

Обществена поръчка за монтиране, пломбиране и укрепване на водомери и елементи от водомерен възел от DN15 до DN200 mm, за нуждите на Водоснабдяване и канализация ЕООД – Пловдив, периодично, по график, установен и утвърден от двете страни, за срок от 1 (една) година от датата на сключване на договор, обяви дружеството на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 51210000: Услуги по инсталиране на уреди и апарати за измерване.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 24.09.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9092373

Инженерна борса

Статии

  • Димас Пласт представя Akemi – професионални химически продукти за промишлеността

    „Продуктите от гамата на Akemi се произвеждат в точните пропорции за всеки клиент. Сред тях са адаптирани двукомпонентни замазки и лепила на базата на полиестер и епоксидна смола с най-високо качество за широк спектър от приложения, както и двукомпонентни замазки и лепилни системи за индустриални решения, които се предлагат съобразно конкретните изисквания“, разказаха за Инженер.bg от Димас Пласт – официален представител на Akemi за България.

  • Промо.bg: На пазар за техника през февруари

    Макар да е все още февруари, моментът да ви представим най-горещите оферти от Промо.bg отново настъпи. А те, разбира се, са повече от добри и изключително разнообразни. Този месец имате възможност да избирате между висококачествени инструменти, осветление, индустриални принтери, решения за отопление и още много други артикули от доказани международни производители. И всичко това, за да ви върви в работата гладко като по вода. Е, заинтригувахме ви, нали? Тогава не се бавете, а продукт като за вас си изберете.