Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

ВиК-Пловдив ЕООД с публично състезание за доставка на резервни части за водомери за студена вода

21.05.2019 г.

Обществена поръчка за доставка, за нуждите на ВиК ЕООД – Пловдив, на резервни части за водомери за студена вода производство на “Беласица” АД – Петрич от Ду15 mm до Ду150 mm и от Qmax3 m3/h дo Qmax 150 m3/h и за водомери, производство на Apator PoWoGaz SA – Полша, за срок от 3 (три) години, обяви дружеството на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 34913000: Различни видове резервни части. 

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 10.06.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 00197-2019-0002

Инженерна борса

Статии

  • Дизайнер на мебели? Защо не? С ПЛТГ „Никола Вапцаров" ще споделяме възможности за обучение и реализация

    Емблематичната Професионална лесотехническа гимназия (ПЛТГ) „Никола Вапцаров“, което се намира в гр. Банско, вече е част от партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Гимназията е първото учебно заведение сред партньорите ни от града, намиращ се в подножието на красивата Пирин планина. За 70-годишната история на училището и за възможностите за обучение и реализация в наши дни, ще ви разкажем в следващите редове… Приятно четене!

  • LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

    Чистите повърхности и материали, особено в хранително-вкусовата и здравната индустрия са задължителни на първо място заради безопасността и здравето на хората. Ето защо именно в тези сфери бързото и лесно почистване е приоритет. Фирма LDG предлага функционално и специализирано решение, чрез което дезинфекцията се осъществява с едно движение. Uniwipe са антибактериални мокри кърпички от ново поколение, подходящи за различни видове повърхности.