Търгове

ВиК - Пловдив с покана за извършване на строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации

13.09.2017 г.

Обществена поръчка за строително-монтажни работи по обособени позиции, обяви Водоснабдяване и канализация /В и К/ ЕООД - Пловдив на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки. Позиции:

1. Подмяна на съществуващ водопровод по ул. „Москва” в с. Царимир, община Съединение;

2. Подмяна на тласкателен водопровод за с. Драгойново, община Първомай, от км 0+710 до км 2+212;

3. Изграждане на нови външни водопроводи за промишлена зона в землището на с. Царацово, община Марица.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 45332000: Строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 27.09.2017 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9068196

Статии

  • Прахово боядисване на метални детайли – сред предлаганите от Мега Инженеринг услуги

    Мега Инженеринг е доказана българска инженерингова компания, чиято основна дейност е насочена към проектиране и внедряване на системи и средства за автоматизация на технологични процеси. Наред с нея фирмата извършва и високотехнологично прахово боядисване на метални детайли. Праховото боядисване създава устойчиво на корозия покритие с високо качество. Боядисването е многоетапно и се осъществява на конвейерна линия, с оглед постигането на по-добър резултат.

  • Жо и Вен: Надеждно следене и управление на процеси и апаратура с релетата от серия Zelio Control на Schneider Electric

    Жо и Вен е добре познато име на българския пазар на електроапаратура. Фирмата се е утвърдила като надежден доставчик на електроматериали от водещи производители, както и на ел. табла собствено производство. Сред актуалните предложения на компанията е гамата релета Zelio Control на утвърдения производител Schneider Electric. Zelio Control следят измененията в нормалните работни условия и информират потребителя при наличие на нещо необичайно.