Търгове

ВиК - Пловдив с покана за извършване на строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации

13.09.2017 г.

Обществена поръчка за строително-монтажни работи по обособени позиции, обяви Водоснабдяване и канализация /В и К/ ЕООД - Пловдив на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки. Позиции:

1. Подмяна на съществуващ водопровод по ул. „Москва” в с. Царимир, община Съединение;

2. Подмяна на тласкателен водопровод за с. Драгойново, община Първомай, от км 0+710 до км 2+212;

3. Изграждане на нови външни водопроводи за промишлена зона в землището на с. Царацово, община Марица.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 45332000: Строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 27.09.2017 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9068196

Статии

  • Атикс: Външно управление на мютинг процеси с новия контролер MSI-MD-FB на Leuze electronic

    Нов контролер с мютинг функции за външно управление на светлинни завеси и сензори за защита е сред най-новите продуктови предложения на немския производител Leuze electronic. Ексклузивен дистрибутор на утвърдената компания у нас е фирма Атикс. „Новият контролер MSI-MD-FB е предназначен за външно управление на мютинг процеси, а сред отличителните му характеристики е възможността за директен монтаж върху машината, допълниха от Атикс.

  • Лагери на NSK – предпочитан избор сред производителите на селскостопанска техника

    Когато в селскостопанска техника и прикачен инвентар се използват стандартни търкалящи лагери, вероятността те да имат дълъг експлоатационен живот е доста малка. Затова повечето производители на такава техника от висок клас разчитат на глобалната компания NSK и специално разработените от нея търкалящи лагери от ново поколение. „Лагер-главините от тип Agri Disc Hub и Large Hub се отличават със значително удължен срок на експлоатация при тежки работни условия, характерни за селското стопанство“, информираха за Инженер.bg от NSK.