Търгове

ВиК - Пловдив с покана за извършване на строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации

13.09.2017 г.

Обществена поръчка за строително-монтажни работи по обособени позиции, обяви Водоснабдяване и канализация /В и К/ ЕООД - Пловдив на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки. Позиции:

1. Подмяна на съществуващ водопровод по ул. „Москва” в с. Царимир, община Съединение;

2. Подмяна на тласкателен водопровод за с. Драгойново, община Първомай, от км 0+710 до км 2+212;

3. Изграждане на нови външни водопроводи за промишлена зона в землището на с. Царацово, община Марица.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 45332000: Строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 27.09.2017 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9068196

Статии

  • Мега Инженеринг: Изграждаме SCADA системи с продукти от водещи производители

    Много често в системите за автоматизация и контрол се налага да се следят редица параметри, като история на производствения процес, температурни показатели, налягане, ниво, разход на материали и др. Това предполага използването на специализиран софтуер или т.нар. SCADA (Supervisor Сontrol and Data Acquisition) системи, с помощта на които се събират данни от измервателни уреди, сензори, логически контролери, входни и изходни сигнали за алармени съобщения или събития.

  • Как да подготвим впечатляващо CV – насоките на HR експертите от Холанд Хайърс

    Намирането на точната работна позиция в подходящия момент за всеки инженер или техническо лице е от ключово значение за неговото развитие като професионалист, както и за компанията, която го наема. Вярвайки напълно в това твърдение, утвърдената българо-холандска HR компания Холанд Хайърс влага усилията си в помощ и на двете страни в трудовите отношения. Кандидатите за дадена позиция трябва да знаят, че CV-то е ключът към привличане на вниманието на бъдещия им работодател.