Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

 

Търгове

ВиК - Пловдив с покана за извършване на строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации

13.09.2017 г.

Обществена поръчка за строително-монтажни работи по обособени позиции, обяви Водоснабдяване и канализация /В и К/ ЕООД - Пловдив на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки. Позиции:

1. Подмяна на съществуващ водопровод по ул. „Москва” в с. Царимир, община Съединение;

2. Подмяна на тласкателен водопровод за с. Драгойново, община Първомай, от км 0+710 до км 2+212;

3. Изграждане на нови външни водопроводи за промишлена зона в землището на с. Царацово, община Марица.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 45332000: Строителни и монтажни работи на водоснабдителни и канализационни инсталации.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 27.09.2017 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9068196

Инженерна борса

Статии

  • Инвестирайте в професионалното си бъдеще, присъединявайки се към екипа на доказания производител Ники ЕООД

    Едно от водещи имена у нас, доказали се в сферата на разработката и производството на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, включително заводи, хотели, ресторанти, магазини и др., е фирма Ники ЕООД. Компанията предлага богато портфолио от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, в т.ч. креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.

  • В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

    Австрийската компания Wittmann Battenfeld е един от пионерите в производството на шприц машини и оборудване за тях, ефективно удовлетворявайки разнообразните потребности и нужди на производствените процеси в пластмасовата индустрия по целия свят. От 26 до 29 март в рамките на мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech 2018, българският офис ще представи най-новите енергийно-ефективни технологични и продуктови разработки на компанията.