Търгове

ВиК-Смолян ЕООД избира доставчик на жиба и фасонни части от чугун и стоманено конструкции

17.07.2019 г.

Обществена поръчка за доставка на жиба и фасонни части от чугун и стоманено конструкции за водоснабдяване и гумени уплътнители към тях обяви Водоснабдяване и канализация ООД, гр. Смолян на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са:

 - 44000000: Строителни конструкции и материали; помощни строителни материали (без електрически апарати);

 - 39715300: Водопроводно оборудване; 

 - 44167100: Свръзки; 

 - 44212314: Фланци за захващане на тръбопроводи; 

 - 44162100: Принадлежности за тръбопроводи.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 19.07.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9090370

Инженерна борса

Статии

  • Заповядайте в новата ни Фейсбук страница! Нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията!

    Инженер.БГ ООД е динамично развиваща се техническа медия и това не е тайна за инженерното съсловие, а 2020 г. ще бъде година на големи промени за нас и нашите читатели. Затова решихме да загърбим всичко старо и да стартираме новото десетилетие с много нови и интересни инициативи и функционалности, за които ще споделим съвсем скоро. Заповядайте в новата ни Фейсбук страница Инженер.БГ New и нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията!

  • Алвекта чертае вектора на перспективите в организационното развитие на индустрията с дигиталната система Vector

    Алвекта е българско дружество, което предлага интернет-базирани информационни услуги в областта на организацията на работните процеси. „Разработваме собствено иновативно SaaS решение в корелация с Индустрия 4.0, наречено Vector. То представлява дигитална технология за пресъздаване на процесите в единна платформа. Vector обезпечава интегрираното информационно покритие на управлението на дейностите в индустриалното предприятие“, разказаха специалистите от Алвекта за Инженер.bg.