Търгове

ВиК-Смолян ЕООД избира доставчик на жиба и фасонни части от чугун и стоманено конструкции

17.07.2019 г.

Обществена поръчка за доставка на жиба и фасонни части от чугун и стоманено конструкции за водоснабдяване и гумени уплътнители към тях обяви Водоснабдяване и канализация ООД, гр. Смолян на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са:

 - 44000000: Строителни конструкции и материали; помощни строителни материали (без електрически апарати);

 - 39715300: Водопроводно оборудване; 

 - 44167100: Свръзки; 

 - 44212314: Фланци за захващане на тръбопроводи; 

 - 44162100: Принадлежности за тръбопроводи.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 19.07.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9090370

Инженерна борса

Статии

  • Вече и видинска професионална гимназия в Академична борса! Приветстваме ПТГ „Васил Левски“

    Професионална техническа гимназия (ПТГ) „Васил Левски“ е утвърдена като единственото училище в област Видин, в което младите хора могат да развият интереса си към съвременните технически науки. Гимназията е поредното учебно заведение, което се присъедини към партньорите ни в Академична борса. И с нея заедно ще помагаме на младежите да сбъднат своите мечти и планове за реализация в техническия бранш. Екипът ни благодари на училищното ръководство за възможността да си сътрудничим!

  • Студена лимонада с много лед и листенца мента? „Да, но с хартиена сламка, моля“. Благодарение на Henkel

    Във време на дъжд, кал и мъгли нека си спомним за лятото и... плажа! А, какво по-добро място може да има за една студена лимонада с много лед и ароматни листенца мента. Пропускаме ли нещо? Да, традиционната сламка. Даваме ли си сметка, че на тази сламка, която използваме само няколко минути, ще ѝ бъдат необходими стотици години, за да се разгради? Надали. През март т.г. Европейският парламент подкрепи нов закон, който забранява пластмасови изделия, предназначени за еднократна употреба.