Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

Електроразпределение Север с търг за доставка на нови и необслужваеми гелови киселинни акумулаторни батерии

23.03.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Доставка чрез закупуване нови и неупотребявани необслужваеми гелови киселинни акумулаторни батерии, предназначени да захранват шини постоянен ток на електрически подстанции и възлови станции с постоянно оперативно напрежение и табла за управление, за нуждите на „Електроразпределение Север“ АД“ обяви дружеството на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 31400000: Доставки.

 

Срокът за получаване на офертите е 18:00 часа на 08.05.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9097421

Статии

  • Рапид: Декоративните перфорирани ламарини на Perfo Linea впечатляват с изящна орнаментика и естетичен вид

    Архитектите, инженерите и дизайнерите често избират за своите проекти перфорирани метални ламарини. Те са известни със своята забележителна универсалност, тъй като могат ефективно да се използват съвместно с широк спектър от строителни материали. Красивите дизайни, уникалните шарки, както и светлинните ефекти, създадени от такива перфорирани листове, дават голям шанс да създадете изключителни фасади, слънцезащитни конструкции, перила, перголи или други архитектурни елементи.

  • На пазар за техника през май

    „Едни от най-хубавите неща се случват през пролетта“. В тона на тази сентенция искаме да Ви съобщим за новите промоционални предложения от водещи технически компании в България, валидни в Промо.bg през месец май. Селектирахме ги специално за Вас. Офертите от раз ще улеснят работата Ви, ще Ви подготвят за есента и зимата, ще Ви дадат точни резултати от измерванията и ще Ви помогнат да сглобите най-добрите бутикови табла и винаги ще знаете кой звъни на вратата. Разбира се, в Промо.bg има изобилие от още техника на промоция, за която гарантираме, че никак не е за изпускане. Затова, нека не губим време и да се заемем с избора на момента...