Роботизация, 3D принтиране и машини за металооблаботване – това е светът на изложение MachTech & InnoTech Еxpo 2019 Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Търгове

Национална компания железопътна инфраструктура търси доставчик на елементи, за обслужване на машините

12.02.2019 г.

Обществена поръчка с предмет „Доставка на скрепителни елементи, болтове, гайки, винтове, шайби, шпонки и други за текущо и аварийно обслужване на машините от тежка пътна механизация (тпм), строителна техника на жп ход, моторни влекачи, пътно- строителни машини и производствени машини за срок от две години”обяви ДП НКЖИ, на сайта на агенцията по обществените поръчки.


Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 34631000: Резервни части за локомотиви или за подвижен железопътен състав.


Срокът за получаване на офертите е 16:45 часа на 14 февруари 2019 г.


Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:


Номер: СО-01

Статии

  • Тихерт: Имате нужда от шприцформи – обърнете се към нас!

    За да се изработи един детайл от пластмаса трябва да се вземат предвид много фактори, които зависят основно от приложението му. Освен функционалните и конструктивните въпроси, важна роля има и начинът на производство на самата част. „Шприцформите са инструменти, използвани за производство на пластмасови изделия чрез леене под налягане. Повечето от тях са от закалена стомана, алуминий и/или берилиева сплав. Нашата компания предлага производство на шприцформи, бластформи, пресформи за гума и пресформи за леене на алуминий“, информираха от Тихерт.

  • От Бис-Трейд ще акцентират върху своето решение за борба с Легионела по време на Water Tech Expo 2019

    По време на Water Tech Expo доказаната българска компания Бис-Трейд ще представи автоматизирана система за третиране на води, изключително подходяща в борбата срещу развитие на бактерии във водопроводните системи, включително срещу Легионела. „В рамките на специализираното водно изложение, което ще се проведе от 6 до 8 март в Интер Експо Център, на щанд В3 в зала 4, ще разясним подробно характеристиките, ползите и приложенията на системата“, уточниха от фирмата за Инженер.bg.