Търгове

Национална компания железопътна инфраструктура търси доставчик на елементи, за обслужване на машините

12.02.2019 г.

Обществена поръчка с предмет „Доставка на скрепителни елементи, болтове, гайки, винтове, шайби, шпонки и други за текущо и аварийно обслужване на машините от тежка пътна механизация (тпм), строителна техника на жп ход, моторни влекачи, пътно- строителни машини и производствени машини за срок от две години”обяви ДП НКЖИ, на сайта на агенцията по обществените поръчки.


Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 34631000: Резервни части за локомотиви или за подвижен железопътен състав.


Срокът за получаване на офертите е 16:45 часа на 14 февруари 2019 г.


Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:


Номер: СО-01

Статии

  • Инженер.БГ оптимизира стратегията си за присъствие в социалните мрежи

    Добре разработената дигитална маркетингова стратегия е важна за всяка компания, която търси развитие, а социалните мрежи са изключително мощен инструмент за комуникация с потребителите и популяризиране на продуктите или услугите ѝ. Затова екипът ни обръща специално внимание на социалните мрежи и постоянно се стреми да оптимизира стратегията ни за присъствие в тях. Целта е органичен растеж и по-висока професионална ангажираност на аудиторията в каналите ни.
    А какво показват анализите? Да видим...

  • Инж. Христо Гилищаров от ФАНУК България: Творческият подход е най-важният фактор за успеха на индустриалната автоматизация

    Инж. Христо Гилищаров е завършил Технически университет – София и притежава магистърска степен по „Бизнес администрация“ от City University of Seattle. От 2014 г. той е управител на ФАНУК България, като отговаря също и за бизнес развитието на компанията в Гърция, Северна Македония, Кипър и Албания. Предлагаме ви коментарен материал на инж. Гилищаров за Инженер.bg, който обобщава интервюто му за предаването „Бизнес среща“ по Bloomberg TV Bulgaria с водещ г-жа Таня Кръстева.