Търгове

Покана от Електроенергиен системен оператор ЕАД, МЕР Хасково за ремонт на ВЛ 110кV Арда

12.01.2018 г.

Обществена поръчка за избор на лицензиран оценител за услуга: Извършване на експертна оценка за определяне размера на обезщетението на нанесени щети при изпълнение на обект: Ремонт на ВЛ 110кV Арда обяви Електроенергиен системен оператор ЕАД, МЕР Хасково на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 71356300: Спомагателни технически услуги.       

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 16.01.2018 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

ID 9072133

Статии

  • Мега Инженеринг: Изграждаме SCADA системи с продукти от водещи производители

    Много често в системите за автоматизация и контрол се налага да се следят редица параметри, като история на производствения процес, температурни показатели, налягане, ниво, разход на материали и др. Това предполага използването на специализиран софтуер или т.нар. SCADA (Supervisor Сontrol and Data Acquisition) системи, с помощта на които се събират данни от измервателни уреди, сензори, логически контролери, входни и изходни сигнали за алармени съобщения или събития.

  • Как да подготвим впечатляващо CV – насоките на HR експертите от Холанд Хайърс

    Намирането на точната работна позиция в подходящия момент за всеки инженер или техническо лице е от ключово значение за неговото развитие като професионалист, както и за компанията, която го наема. Вярвайки напълно в това твърдение, утвърдената българо-холандска HR компания Холанд Хайърс влага усилията си в помощ и на двете страни в трудовите отношения. Кандидатите за дадена позиция трябва да знаят, че CV-то е ключът към привличане на вниманието на бъдещия им работодател.