Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

РЗОК-Велико Търново търси доставчик на електроматериали, железария и резервни части за поддръжка

30.06.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Доставка на електроматериали, железария и резервни части за поддръжка на стопанския инвентар в РЗОК-Велико Търново“ обяви РЗОК-Велико Търново на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са Доставки:

- 44316000, 

- 31681410, 

- 44500000, 

- 44411000

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 14.05.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9100207

Статии

  • LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

    Чистите повърхности и материали, особено в хранително-вкусовата и здравната индустрия са задължителни на първо място заради безопасността и здравето на хората. Ето защо именно в тези сфери бързото и лесно почистване е приоритет. Фирма LDG предлага функционално и специализирано решение, чрез което дезинфекцията се осъществява с едно движение. Uniwipe са антибактериални мокри кърпички от ново поколение, подходящи за различни видове повърхности.

  • Солид Фил изработи човешки бюст с реални размери и максимална детайлност за продуцентската компания Скриин Брадърс

    Проектите, които фирма Солид Фил, лидер в областта на 3D принтирането, най-често реализира, са предимно от инженерно естество, но от компанията споделиха пред екипа на Инженер.bg, че напоследък и други отрасли засилват интереса си към 3D технологиите. Скриин Брадърс Продукшън ООД е продуцентска компания, която работи на българския пазар вече повече от 10 години. Техни клиенти са Vivacom, VW България, IKEA и много други утвърдени брандове.