Търгове

РЗОК – Кюстендил търси доставчик на електроматериали, железария и резервни части

14.11.2019 г.

Обществена поръчка за доставка на електроматериали, железария и резервни части за поддръжка на стопанския инвентар в Районна здравноосигурителна каса (РЗОК – Кюстендил) обяви районната здравноосигурителна каса на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са:

 - 31531000: Осветителни крушки;

 - 31680000: Електрически принадлежности и аксесоари;

 - 31530000: Части за лампи и осветителни уреди;

 - 44411000: Санитарни изделия;

 - 44520000: Брави, ключове и панти.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:30 часа на 25.11.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9094497

Инженерна борса

Статии

  • 50 учебни организации в Академична борса! Приветстваме и ПГХВТ „Проф. д-р Георги Павлов“

    Екипът ни е щастлив да приветства Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии (ПГХВТ) „Проф. д-р Георги Павлов“, гр. София, като 50-тото учебно заведение, което се присъедини към партньорите ни в Академична борса на Борса.bg! Заедно с гимназията ще разкриваме възможностите за обучение и професионална реализация в хранително-вкусовата индустрия. Браншът е сред тематичните акценти, които редакцията на Инженер.bg ще развива през 2020 г.

  • Вече и видинска професионална гимназия в Академична борса! Приветстваме ПТГ „Васил Левски“

    Професионална техническа гимназия (ПТГ) „Васил Левски“ е утвърдена като единственото училище в област Видин, в което младите хора могат да развият интереса си към съвременните технически науки. Гимназията е поредното учебно заведение, което се присъедини към партньорите ни в Академична борса. И с нея заедно ще помагаме на младежите да сбъднат своите мечти и планове за реализация в техническия бранш. Екипът ни благодари на училищното ръководство за възможността да си сътрудничим!