Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

РЗОК-Смолян с търг за обслужване на сградна климатична инсталация и доставка и монтаж на резервни части

12.03.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Следгаранционно сервизно обслужване на сградна климатична инсталация и климатици в работни помещения и сървърно помещение в РЗОК-Смолян, включително доставка и монтаж на резервни части“ обяви Районна здравноосигурителна каса - Смолян на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 50000000: Услуги.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 24.04.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 00207-2020-0011

Статии

  • Солид Фил предлага висок клас техника за 3D принтиране на доказаните марки Xjet, Desktop Metal и EnvisionTEC

    Услугите, изпълнявани от доказаната българска компания Солид Фил покриват всички основни и нишови технологии за 3D принтиране. Тя реализира проекти чрез най-съвременните и високотехнологични методи. Доскоро компанията бе специализирана само в услугите за 3D печат, но от няколко месеца към портфолиото си добави нова дейност, свързана с предлагането на едни от най-утвърдените марки техника за 3D принтиране. Машините са индустриални и изцяло професионални.

  • SpaceCAD: Цифрова симулация със Siemens STAR CCM+ помага на Vyaire Medical да спасява пациенти с усложнения от COVID-19

    Ние поемаме от 17 до 23 хиляди вдишвания на ден, които в по-голямата си част се случват несъзнателно. При тежките случаи на заболяването COVID-19 – предимно възрастни хора и страдащи от хронични заболявания, се наблюдава затруднено дишане. Тези хора се нуждаят от специфична кислородна терапия. С помощта на съвременните технологии обаче, е възможно медицинското оборудване да се усъвършенства по-бързо и така да се помага в подобни случаи много по-ефективно.