Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

РЗОК – Стара Загора избира доставичк на електроматериали, железария и резервни части

10.10.2019 г.

Обществена поръчка за доставка на електроматериали, железария и резервни части за поддръжка на стопанския инвентар в РЗОК – Стара Загора обяви Национална здравноосигурителна каса (НЗОК) чрез Районна здравноосигурителна каса (РЗОК) – Стара Загора на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) са: 

 - 31500000: Осветителни уреди и електрически лампи;

 - 31340000: Аксесоари с изолация за кабели;

 - 31700000: Електронни, електромеханични и електротехнически принадлежности;

 - 31300000: Изолирани жици и кабели;

 - 44411000: Санитарни изделия.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 21.10.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9093259

Статии

  • Ю Ес Пи презентира решения за дренаж и защита на дървета по време на Архитектурно-строителната седмица

    Новото, 20-то издание на Архитектурно-строителната седмица предстои съвсем скоро, а специализираният форум отново ще се превърне в арена за изява както на доказани компании, така и на нови дружества със свежи бизнес идеи и съвременни решения. Именно такава е и младата българска фирма Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products, която ви кани на презентация, организирана с подкрепата на Интер Експо Център и HTI България, посветена на природосъобразните отводнителни решения.

  • Кариера в областта на ЖП транспорта? Възможно е с ПГЖТ „Христо Смирненски“

    „Да учим днес, за да успеем утре!“ е мотото на Професионална гимназия по железопътен транспорт (ПГЖТ) „Христо Смирненски“, намираща се в гр. Карлово. Гимназията е второто карловско учебно заведение, което се присъедини към партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Щастливи сме, че още една утвърдена гимназия е част от нашите партньори! Благодарим на ръководството на учебното заведение за възможността да си сътрудничим! За историята му и възможностите за обучение, които предлага то, ще ви разкажем в следващите редове...