Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

РЗОК-Търговище с обява за сервизно обслужване на сградна климатична инсталация +доставка на резервни части

02.06.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Следгаранционно сервизно обслужване на сградна климатична инсталация и климатици в работни и сървърни помещения на РЗОК-Търговище, включително доставка и монтаж на резервни части“ обяви РЗОК-Търговище на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 50730000: Услуги.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:00 часа на 03.07.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 00207-2020-0045

Статии

  • Дизайнер на мебели? Защо не? С ПЛТГ „Никола Вапцаров" ще споделяме възможности за обучение и реализация

    Емблематичната Професионална лесотехническа гимназия (ПЛТГ) „Никола Вапцаров“, което се намира в гр. Банско, вече е част от партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Гимназията е първото учебно заведение сред партньорите ни от града, намиращ се в подножието на красивата Пирин планина. За 70-годишната история на училището и за възможностите за обучение и реализация в наши дни, ще ви разкажем в следващите редове… Приятно четене!

  • LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

    Чистите повърхности и материали, особено в хранително-вкусовата и здравната индустрия са задължителни на първо място заради безопасността и здравето на хората. Ето защо именно в тези сфери бързото и лесно почистване е приоритет. Фирма LDG предлага функционално и специализирано решение, чрез което дезинфекцията се осъществява с едно движение. Uniwipe са антибактериални мокри кърпички от ново поколение, подходящи за различни видове повърхности.