Търгове

ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД избира доставчик на решетки за стълби и площадки на котлоагрегати

06.12.2019 г.

Обществена поръчка за доставка на решетки за стълби и площадки на котлоагрегати тип ПК 38-4 и Еп 670-140 (П-62) обяви ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 31161700: Части за парогенераторни котли.


Срокът за получаване на офертите е 16:00 часа на 07.01.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 00246-2019-0145

Статии

  • БГ Роботи: Ограниченията в архитектурата и строителството отпадат с 3D технологии и роботи KUKA

    Стабилни, леки и най-важното огромни - индустриалните роботи вече са в състояние да отпечатат архитектурни структури. „Това е производствен процес като всички други, само че в по-големи мащаби. Роботи с много голям обхват на манипулатора вече изработват изключително сложни компоненти, които ще променят архитектурата в бъдеще“, коментираха за Инженер.bg от фирма БГ Роботи (Витто ООД), която внася, продава, поддържа и сервизира промишлени роботи KUKA в България – нови и втора употреба.

  • Тихерт – компанията, която произвежда инструменталната екипировка за всички нови изделия на Херти

    Началото на Херти АД е поставено през 1993 г. с една машина, произвеждаща два размера алуминиеви капачки. Днес компанията произвежда годишно над 1 милиард изделия, които се използват за затваряне на почти всички съществуващи видове бутилки. През 2007 г. техническата дирекция към Херти е обособена в дъщерното дружество Тихерт ЕАД, чийто предмет на дейност включва проектиране, производство и ремонт на инструментална екипировка.