Създайте свой онлайн магазин в ShopMania BIZ и продавайте успешно и със стил!

Търгове

ТП ДГС – Ново Паничарево при ЮДП – гр. Сливен с обява за доставка чрез закупуване на противопожарни материали

16.07.2019 г.

Обществена поръчка за доставка чрез закупуване на допълнителни противопожарни материали (извън депата по наредба № 8), за срок от 12 месеца, обяви Териториално поделение Държавно горско стопанство Ново Паничарево при Югоизточно държавно предприятие – гр. Сливен (ТП ДГС – Ново Паничарево при ЮДП – гр. Сливен) на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 35111000: Противопожарно оборудване. 

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 24.07.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9090301

Статии

  • Лесотехническа професионална гимназия в Берковица също се присъедини към партньорите ни в Академична борса

    „Един век история, цяла вечност бъдеще“ - това е мотото на Лесотехническа професионална гимназия, намираща се в гр. Берковица, обл. Монтана. Гимназията съществува повече от 100 години и е единственото училище в Северозападна България, подготвящо кадри за горското стопанство и дървообработването. Учебното заведение вече е част от партньорите ни в Академична борса. За дългогодишната му история и традиции, както и за възможностите за обучение, четете в следващите редове...

  • Жадни сте за знания в областта на биотехнологиите? С ПГЕБ-София ще споделяме възможности за обучение

    „Знаещият е силен, науката е мощ!“ е мотото, което Професионална гимназия по екология и биотехнологии (ПГЕБ) „Проф. д-р Асен Златаров“, намираща се в столицата, следва повече от 60 години. Училището е поредното учебно заведение, което се присъединява към партньорите ни в Академична борса, за да информираме младите специалисти, жадни за знание, за различни възможности за обучение и реализация в областта на екологията, биотехнологията и химичните технологии.