Търгове

ТП ДГС – Ново Паничарево при ЮДП – гр. Сливен с обява за доставка чрез закупуване на противопожарни материали

16.07.2019 г.

Обществена поръчка за доставка чрез закупуване на допълнителни противопожарни материали (извън депата по наредба № 8), за срок от 12 месеца, обяви Териториално поделение Държавно горско стопанство Ново Паничарево при Югоизточно държавно предприятие – гр. Сливен (ТП ДГС – Ново Паничарево при ЮДП – гр. Сливен) на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 35111000: Противопожарно оборудване. 

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 24.07.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9090301

Статии

  • Заповядайте в новата ни Фейсбук страница! Нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията!

    Инженер.БГ ООД е динамично развиваща се техническа медия и това не е тайна за инженерното съсловие, а 2020 г. ще бъде година на големи промени за нас и нашите читатели. Затова решихме да загърбим всичко старо и да стартираме новото десетилетие с много нови и интересни инициативи и функционалности, за които ще споделим съвсем скоро. Заповядайте в новата ни Фейсбук страница Инженер.БГ New и нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията!

  • Алвекта чертае вектора на перспективите в организационното развитие на индустрията с дигиталната система Vector

    Алвекта е българско дружество, което предлага интернет-базирани информационни услуги в областта на организацията на работните процеси. „Разработваме собствено иновативно SaaS решение в корелация с Индустрия 4.0, наречено Vector. То представлява дигитална технология за пресъздаване на процесите в единна платформа. Vector обезпечава интегрираното информационно покритие на управлението на дейностите в индустриалното предприятие“, разказаха специалистите от Алвекта за Инженер.bg.